Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 277
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
Когато се разражда малката Слоун, останах с впечатление , че Марк е на 38 години. А с Дерек  са нещо като набори във филма, тъй че в този сезон трябва да са минали 40 г.

# 616
  • Пловдив
Когато се разражда малката Слоун, останах с впечатление , че Марк е на 38 години. А с Дерек  са нещо като набори във филма, тъй че в този сезон трябва да са минали 40 г.
Малката Слоун - София се ражда в 18-ти епизод на 7ми сезон, епизода в който много пеят. Старателно го изгледах - не се споменава нищо за възрастта на Марк. В 19ти епизод също.

# 617
  • в сърцето на един мъж...
Малката Слоун - София се ражда в 18-ти епизод на 7ми сезон, епизода в който много пеят. Старателно го изгледах - не се споменава нищо за възрастта на Марк. В 19ти епизод също.

Става дума за голямата дъщеря на Марк

# 618
  • Пловдив
Когато се разражда малката Слоун, останах с впечатление , че Марк е на 38 години. А с Дерек  са нещо като набори във филма, тъй че в този сезон трябва да са минали 40 г.

Става дума за голямата дъщеря на Марк
Запътвам се да гледам Simple Smile
Редактирам се - гледах го. Значи 6 сезон, 10 епизод, Слоун Райли е на 18г, Марк Слоун си говори с Дерек, че е бил на 18г когато ... тъй де, възпроизвел се е. Значи се предполага, че е на 36 в дадения сезон. Кога е успял да се дипломира, да специализира и да стане известен мастит пластичен хирург за 3-4г?!? Нещо не ми се връзва. Като на филм! Twisted Evil

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 00:15 от Янтра

# 619
 Joy Е ти очакваш съвсем да задълбаят с тия години. Те са дали някакви примерни, но не са се замисляли за това, че едни българки ще смятат кой на колко е Mr. Green

# 620
  • Пловдив
Joy Е ти очакваш съвсем да задълбаят с тия години. Те са дали някакви примерни, но не са се замисляли за това, че едни българки ще смятат кой на колко е Mr. Green
Ами ако бяха накарали Дерек или Марк да кажат на колко са нямаше да се ровя и да смятам Laughing Laughing Laughing Laughing

Друг въпрос - как им протича системата до достигане хирург-ординатор. Значи завършват гимназия - на колко години, после колеж, после медицински университет, после стават стажанти, после специализанти и в най-добрия случай на колко години са?

# 621
Ми ако ги наложим върху българската система, щото тя ми е позната, би трябвало да са на по около 42-45, за да са с такъв стаж хирурзи. Ако правилно помня - 5 години им е стажа, после още една специализация. Ама ми се струва, че прекалено много задълбахме Mr. Green

# 622
  • Пловдив
Аз с бг система съм наясно, американската се опитвам да си я изясня Mr. Green Mr. Green Mr. Green Да съпоставя с нашата Simple Smile

# 623
Ми нали ти казвам - налагам ти я върху нашата Mr. Green
Заповядай да се дообразоваш Mr. Green
http://en.wikipedia.org/wiki/Medical_education_in_the_United_States

# 624
  • Пловдив
Лоша си Laughing Hug Аз искам тук да си дъвча с вас, да си обсъждаме, защото нямам с кой, половинката ми забрани да споменавам този сериал. Бил му омръзнал безумно, не стига, че съм го гледала, ами съм искала и да говоря за него Joy

# 625
Както по-рано казах стигнахме до 42-45.  Mr. Green

Ще броим несъответствието с малката Слоун за грешка на сценаристите.
В дълги сериали често има такива.

# 626
  • Пловдив
Аз си намерих отговора на въпроса. Просто ми се говори. Разберете ме - третото ми дете кара варицела, от 45 дни седя вкъщи в карантина с някой, изкуквам вече.

# 627
ОК давай за нещо друго тогава
това го изсмукахме отвсякъде Wink

# 628
  • Пловдив
Мен ме вълнува въпроса има ли шанс през 9ти сезон да се върне Изи Стивънс? И искам Алекс Карев да му измислят някоя по- добра връзка, той все е прецакан, чак ми става жал. Тъкмо си помислих, че ще го бъде със секси русата гинеколожка и ... ядец!

# 629
Няма начин.
Никога не се казва никога, но тя лази по нервите на Шонда твърде дълго време.
Карев въобще не е сигурно дали ще го има 9-ти сезон.

Русата гинеколожка се чупи, защото на актрисата се отвори възможност за главна роля в Ангелите на Чарли, само дето този проект се оказа голям провал и така, кофти залагане.
Сега ще видим за Алекс с малката как ще го завъртят.

Искам някоя истинска червенокоска в тоя сериал  Blush
мацката на Марк да се позадържи на екрана, например  Joy не само да си говорят за нея

Общи условия

Активация на акаунт