Звездни компромати - тема 126

• 45 523
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Може ли линкове с първите 100 теми в началото

Ай,ай, първите 50 дори и Джия не ги пускаше. Като почнете така, все едно някой ги преглежда всеки път. Много сте досадни.
Досадни/недосадни, хубаво е да ги има в началото......не се знае кога, кой какво вдъхновение ще има, т.е. ще му се прииска да си ги припомни Mr. GreenКойто пуска темата да го прави, както трябва. Точка.
Относно Деян Донков, как пък го сравнихте с Лео ди Каприо, набори са, но до там. Бг актьора ми изглежда много изхабен, изморен......наркотиците не прощават, личи му на визията, колкото и да се прави на тийн с тези нон стоп влюбвания.........смешен ми е, и неприятен.........ако не му знаех годините, щях да реша, че е на 40+

# 121
http://media.2011.super.cz/images/top_foto1/26992.jpg?20120120144147
http://media.2011.super.cz/images/gallery/26993.jpg?20120120144213

Кейт Грифин от Женени с деца се съблече в шоуто на Летърман, за да докаже, че все още си я бива Heart Eyes

Ще го изтрия ако е пускано, нямах време да ви изчета

# 122
Той няма да дойде. По-скоро Италия...

Да де, стига някой от Италия да го иска ...

Според спортните медии, има такъв интерес от няколко отбора в Италия, затова го казах.

# 123
Божинов и на мен ми е симпатичен, но с футбола нещо не му върви в последно време. Не че много разбирам от футбол Wink
И с кое ти е симпатичен, като не разбираш от футбол? С голямата му интелигентност, невероятно етично, морално и коректно поведение?

А трябва ли да разбира от футбол за да го мрази? При положение че не й е направил нищо.
Предполагам много те е наранил , че толкоз скачаш.

# 124

Относно Деян Донков, как пък го сравнихте с Лео ди Каприо, набори са, но до там.

Ще прощаваш, мацка, но не съм сравнявала, само дадох прост пример как мерите с двоен аршин.
Лео не мога да го сравня с никой, всички дружно му дишат праха.

Дита  фон Тийз

# 125
  • На земята, която е всъщност звезда.
http://media.2011.super.cz/images/top_foto1/26992.jpg?20120120144147
http://media.2011.super.cz/images/gallery/26993.jpg?20120120144213

Кейт Грифин от Женени с деца се съблече в шоуто на Летърман, за да докаже, че все още си я бива Heart Eyes

Ще го изтрия ако е пускано, нямах време да ви изчета

Тя коя роля играе там? Прилича на Пеги, но ролята се изпълнява от Кати Сагал:

http://www.imdb.com/name/nm0005408/

# 126

Koй знае с каква злоба му го е подарила, злобарка такава!  Mr. Green

Който пуска темата да го прави, както трябва. Точка.
Моля? Правила ли има? Кой ги определи? И като на някой му се доразглежда нещо, някога, незнайно защо, да си направи труда да се научи да използва търсачката. Точка.   Mr. Green

# 127
  • където ми харесва
Сара Дрю е родила момченце

Може ли линкове с първите 100 теми в началото

Ай,ай, първите 50 дори и Джия не ги пускаше. Като почнете така, все едно някой ги преглежда всеки път. Много сте досадни.
Досадни/недосадни, хубаво е да ги има в началото......не се знае кога, кой какво вдъхновение ще има, т.е. ще му се прииска да си ги припомни Mr. GreenКойто пуска темата да го прави, както трябва. Точка.
Относно Деян Донков, как пък го сравнихте с Лео ди Каприо, набори са, но до там. Бг актьора ми изглежда много изхабен, изморен......наркотиците не прощават, личи му на визията, колкото и да се прави на тийн с тези нон стоп влюбвания.........смешен ми е, и неприятен.........ако не му знаех годините, щях да реша, че е на 40+
Като ти се прииска да си ги припомниш, потърси ги в  търсачката. Изкарва и архивирани теми.
В крайна сметка, има линкове до 50та тема, другите 50 си мисля, че няма да ти стане нищо, ако сама си ги намериш. Или на който му е дошла музата...

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 10:42 от Adellle

# 128
  • На земята, която е всъщност звезда.
53- годишната Шарън Стоун на корицата на списание, в което говори за мозъчния кръвоизлив, който е преживяла преди 10 години, двата спонтанни аборта, довели до развода й с Бронстейн, децата и пр.:

# 129
  • в Кошера
Нямате стигане пак, не, отново  Mr. Green

# 130
Може и да е пускано но все пак...

Историята на чалгата през годините  Mr. Green

# 131
  • София
Който пуска темата да го прави, както трябва. Точка.
Явно има причина за да не се дават линкове към абсолютно всички теми. Първо началната страница се натоварва много и няма смисъл да гледаме някакъв чаршаф като първи пост. Второ темите са толкова стари (говоря да речем за първите 50), че поне 90% от линковете няма да се отварят.
Хайде пий една студена вода сега и слагай точката.

# 132
  • Bayern

elfi4ka , благодаря   , скоро не се бях смяла така Joy

# 133
За клипа на Мария се сетих да коментирам - в текста конкретно описва бившия си мъж или поне категорично за някой бивш пее, а тя друг бивш няма в момента, обяснява ни как е незаменима за него, а накрая се обещава на някой си Хриси  Thinking  Аз първо се зачудих коя ли Христина се има предвид, докато да се сетя, че Гущеров е Християн. Не знам дали бившия слуша песните и бере ядове, както тя се надява, ама новия не ги ли слуша и как се вижда в тази ситуация  Thinking 

# 134
  • I want it all and I want it now.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт