Звездни компромати - тема 126

• 45 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Ева е страхотна Heart Eyes

# 107
 Дали ще приберат Божинов сега в някой български отбор...Обикновено минават през турски преди да се завърнат Simple Smile

# 108
Той няма да дойде. По-скоро Италия...

# 109
Божинов и на мен ми е симпатичен, но с футбола нещо не му върви в последно време. Не че много разбирам от футбол Wink

# 110
Алисия сега е в позиция от рода на ' който се смее последен се смее най- добре'. Макар, че има още накъде и вероятно и това ще доживеем да видим.

# 111
Той няма да дойде. По-скоро Италия...

Да де, стига някой от Италия да го иска ...

# 112
Божинов май от малък не живее в България или бъркам?

Не вярвам, че някога ще се върне в България. Може спокойно да си играе в третодивизионен отбор в Италия на заплата по-голяма от тази в Левски и ЦСКА. Защо му е да се прибира?

# 113
 Тя Алисия да не смее да се смее, че и нейният е пред трансфер май.

# 114
Божинов и на мен ми е симпатичен, но с футбола нещо не му върви в последно време. Не че много разбирам от футбол Wink
И с кое ти е симпатичен, като не разбираш от футбол? С голямата му интелигентност, невероятно етично, морално и коректно поведение?

# 115
Аз все си мисля, че малко трябва да изтрезнее от любовно опиянение, за да проиграе както може, само дето вече няма репутация... като че ли  Rolling Eyes

# 116
И с кое ти е симпатичен, като не разбираш от футбол? С голямата му интелигентност, невероятно етично, морално и коректно поведение?
Ася, не така с лошото, де!

# 117
  • София
Божинов май от малък не живее в България или бъркам?

Не вярвам, че някога ще се върне в България. Може спокойно да си играе в третодивизионен отбор в Италия на заплата по-голяма от тази в Левски и ЦСКА. Защо му е да се прибира?

Не, беше много обещаващ юноша на Лече, но започна да си идва по-често в България и се зарази с чалга културата...лошо, наистина беше талантлив. Голяма издънка е направил, не знам как ще се отрази на репутацията му във футболните среди.

Малката перука пък в момента е в подем, беше обявен за най-добър вратар в Холандия ако не се лъжа.

# 118
ani27, симпатичен ми е като мъж, но не мисля, че трябва да давам обяснения. Не нападам хората с различно мнение от моето. Всеки има право да "харесва- не харесва" някого.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт