Звездни компромати - тема 126

• 45 511
  • 737
  •   1
Отговори
# 195

Подобно държание/поведение на терена можеше да си позволи само Ицо  Peace и въпреки това да бъде харесван и обичан не само в Бг но и навън ,бе  страхотен играч  Peace всичко останало на терена му бе простено  Wink

Въпреки, че намирам Стоичков за крайно невъзпитан и прилично семпъл, не смятам, че ако си беше позволил подобно поведение в Барселона, например, нямаше да го накажат.
У нас може и да се размине.

Стойчков щеше да вкара гола, той такива елементарни пропуски не е правил Sunglasses

# 196
Божинов не е наказан, защото е пропуснал, наказан е за друго.

# 197
На Божинов изобщо не му върви във футбола.Беше ми направило впечатление , че 2007  на 20 или 15  август (не мога да се сетя коя от двете дати беше точно) скъса кръстни връзки на коляното, а на същата дата през 2008 скъса ахилес.Странно съвпадение поне за мен. Rolling Eyes

# 198
  • София

Подобно държание/поведение на терена можеше да си позволи само Ицо  Peace и въпреки това да бъде харесван и обичан не само в Бг но и навън ,бе  страхотен играч  Peace всичко останало на терена му бе простено  Wink

Въпреки, че намирам Стоичков за крайно невъзпитан и прилично семпъл, не смятам, че ако си беше позволил подобно поведение в Барселона, например, нямаше да го накажат.
У нас може и да се размине.

Стоичков точно в България е получил доживотно наказание да не играе футбол, което после е намалено  Sunglasses...именно заради изцепка на терена. И за разлика от лицето Валери, е бил щатен изпълнител на дузпи и наказателни удари...не е избутвал колегите си, защото е бил удостоен с тази отговорност. Ух, а за нрава му легенди се носят...цяла Испания е научила българските псувни  Hug. Пак е нещо  Twisted Evil.

# 199
"Спайс гърлс" няма да се съберат заради Виктория

Адел с женен мъж

Британските таблоиди разкриха, че новият мъж в живота на поп звездата Адел все още е законно женен.

36-годишният Саймън Конечки се е разделил със съпругата си, но разводът им все още не е финализиран.

Освен това любимият на Адел има дъщеричка на пет години. Певицата обаче знаела за всичко това и изобщо не се притеснявала.
Другата голяма разлика между двамата е, че Саймън е получил много добро образование, а Адел произхожда от скромно семейство и е израснала в Тотнъм, пише bliasak.bg.

Талантливата изпълнителка дълго време страдаше след раздялата с предишния си приятел, която възпя в двата си албума.

Но преди седмици британските таблоиди съобщиха, че 23-годишната певица отново е открила любовта в лицето на Саймън.

Вивиан: Не съм "златотърсачка", без любов не се живее /видео/

Преди дни някои пищни представителки на шоубизнеса като фаворитк … т с имплантите си

Камелия: Ако ми се прави секс, правя секс

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 21:10 от Джия

# 200
# 201
За Хайди исках да коментирам всъщност - преди няколко дни четох интервю с нея в скорошно издание на Гламър колко много се обичали с мъжа си, всяка година подновявали клетвите си и колко били влюбени все още. Хубаво семейство са, дано да продължат да бъдат заедно. А тя, мъжемелачката, преди е излизала и с вокала на любимата ми група Ред Хот Чили Пепър - Антъни Кийис   Flutter

И аз скоро четох точно Гламър, докато чаках в салона, как бил идеалният за нея, как точно се били върнали от секси седмица в Лондон и не знам си какво и вчера чета новината, че се разделят. Сериозно си помислих, че съм чела стар брой на списанието и ако не бях видяла в супермаркета, че си е на дневен ред нямаше да се изненадам.
Хайди наистина много я харесвам, абстрахирайки се от изкривеното й мнение, че Сийл е един от най-секси мъжете на планетата. Страхотна жена е за мен и двамата бяха една от любимите ми звездни двойки. И неговото отношение към Лени и общите им деца, които са повече от сладури. Надявам се да не е вярна новината и да е просто поредната клюка, но съм останала с впечатлението, че в повечето случаи тези клюки са истина.

# 202
# 203
  • Burgas
http://vbox7.com/play:m3b675e23d

Камелия при Карбовски,днес. Каза интересни неща.

# 204
как си личи, че носа й е ремонтиран, станал е същия като на Джанет Джексън. Май в началото след операцията изглеждаше по-добре, но най-вероятно ще продължи да си променя формата, що си го причини това тая жена  Rolling Eyes

# 205
  • Burgas
как си личи, че носа й е ремонтиран, станал е същия като на Джанет Джексън. Май в началото след операцията изглеждаше по-добре, но най-вероятно ще продължи да си променя формата, що си го причини това тая жена  Rolling Eyes
И аз това се чудя, в началото като се появи си беше доста симпатично момиче...

# 206
  • София
За Хайди исках да коментирам всъщност - преди няколко дни четох интервю с нея в скорошно издание на Гламър колко много се обичали с мъжа си, всяка година подновявали клетвите си и колко били влюбени все още. Хубаво семейство са, дано да продължат да бъдат заедно. А тя, мъжемелачката, преди е излизала и с вокала на любимата ми група Ред Хот Чили Пепър - Антъни Кийис   Flutter

И аз скоро четох точно Гламър, докато чаках в салона, как бил идеалният за нея, как точно се били върнали от секси седмица в Лондон и не знам си какво и вчера чета новината, че се разделят. Сериозно си помислих, че съм чела стар брой на списанието и ако не бях видяла в супермаркета, че си е на дневен ред нямаше да се изненадам.
Хайди наистина много я харесвам, абстрахирайки се от изкривеното й мнение, че Сийл е един от най-секси мъжете на планетата. Страхотна жена е за мен и двамата бяха една от любимите ми звездни двойки. И неговото отношение към Лени и общите им деца, които са повече от сладури. Надявам се да не е вярна новината и да е просто поредната клюка, но съм останала с впечатлението, че в повечето случаи тези клюки са истина.

А, това съм го пропуснала съвсем!  Thinking
Трудно ми е да повярвам, изглеждат наистина щастливи заедно. Което,разбира се, не е никакъв показател, но все пак...
Аз още не мога да повярвам и за Джони Деп и Ванеса Паради- там ще е много гадно,ако се окаже истина-много жалко!  Cry

# 207
корицата на списание Пийпъл :

# 208
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Запис и от мен, пак ви отървах Rolling Eyes

Много жалко за Джони и Ванеса Embarassed

# 209

Общи условия

Активация на акаунт