Звездни компромати - тема 126

• 45 491
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Това на Азис от вестника ми се струва като добре изработена силиконова играчка!!!
Дори операция да има - четете и се образовайте колко см. е максимума на удължаване- няколко само!
Мария е просто един хубав трофей и като такъв - платил си е човека хубав клип да си гледка хубавата играчка!

# 166
  • Tам през Атлантическия океан
http://media.2011.super.cz/images/top_foto1/26992.jpg?20120120144147
http://media.2011.super.cz/images/gallery/26993.jpg?20120120144213

Кейт Грифин от Женени с деца се съблече в шоуто на Летърман, за да докаже, че все още си я бива Heart Eyes

Ще го изтрия ако е пускано, нямах време да ви изчета

Wink Има сн. назад на Kathy Griffin  Peace но тя не играе в Женени с деца  Naughty има роли в други подобни комедийни сериали  Grinning мн. я харесвам  Hug миньонка , изглежда перфектно за 51  Flutter

# 167
  • Tам през Атлантическия океан

Подобно държание/поведение на терена можеше да си позволи само Ицо  Peace и въпреки това да бъде харесван и обичан не само в Бг но и навън ,бе  страхотен играч  Peace всичко останало на терена му бе простено  Wink

# 168

Подобно държание/поведение на терена можеше да си позволи само Ицо  Peace и въпреки това да бъде харесван и обичан не само в Бг но и навън ,бе  страхотен играч  Peace всичко останало на терена му бе простено  Wink
Забелязала съм, че в един момент всички започват да се правят на Стоичков, но нито един не е добър и наполовина като него.

# 169

Забелязала съм, че в един момент всички започват да се правят на Стоичков, но нито един не е добър и наполовина като него.

До колкото знам Бербатов отдавна е надминал Стоичков по вкарани голове. Силно се надявам, да се махне от Манчестър. Там няма никакво развитие. Държат го само на скамейката, а той трябва да играе, защото е добър.

# 170
Джия, права си, Бербатов го е надминал по голове само обаче, по отличия е доста далеч.
НО и аз като теб се надявам Бербатов още да се разивива и печели. Не визирах него, а дзругите, пишман футболистчета.

# 171
  • София

До колкото знам Бербатов отдавна е надминал Стоичков по вкарани голове. Силно се надявам, да се махне от Манчестър. Там няма никакво развитие. Държат го само на скамейката, а той трябва да играе, защото е добър.

Стоичков играеше като равен с най-големи звезди и спечели Златна топка. Бербатов е мърда, с име като мързелив играч и не особено полезен нападател...като му се прегледат статистиките на вкараните голове в Манчестър става ясно. Той трябваше да продължи кариерата не в един от топ 5-те най-добри отбори в Европа, а в отбор като Тотнъм- отличен, но не баш в топ 5 или 10. Там изпъкваше, докато Стоичков блестеше в Барселона и играеше като ламя, със злоба и хъс. Мъжкарана съм, интересувам се от футбол.

# 172
Основната разлика между двамата е именно в темперамента. Стоичков има злоба, има хъс в него, малко селско даже, докато Бербатов е интелигентен играч, влиза понякога и в определението мърда. Лично на мен като поведение вторият ми допада повече, но не мога да отрека, че Стоичков не само с таланта си е толкова ефективен на терена, а и с характера, който има.

# 173
  • София
Любимото ми звездно бебе. Страхотен е Heart Eyes

Нина Добрев и Иън:

# 174
  • София
Основната разлика между двамата е именно в темперамента. Стоичков има злоба, има хъс в него, малко селско даже, докато Бербатов е интелигентен играч, влиза понякога и в определението мърда. Лично на мен като поведение вторият ми допада повече, но не мога да отрека, че Стоичков не само с таланта си е толкова ефективен на терена, а и с характера, който има.

"Интелигенти" като Бербатов- дето не могат да вържат две думи и имат дълбок син поглед, и стоят като дървета на терена са по-малко ценени от един Руни, който снове из целия терен и помага да отбора, вкарвайки и голове, докато Митьо стратегически обмисля следващата си крачка. Стоичков беше международно призната звезда, Митко го знаем ние и някои хора в Англия и Германия.

и Пийпъл съобщава за евентуален развод между Хайди и Сийл, но нямало информация от говорителите им...

# 175
Поискахте обяснение от Николета, ето ви го преди 40мин  Whistling Наталито има пръст в тая работа,доносничка  :

"В кариерата на всеки футболист има трудни моменти, възход и падение, моменти, в които късметът ти изневерява. Точно в тези моменти аз съм до теб, Валери и те подкрепям и обичам!"

# 176
  • София
  bouquet

# 177
И това трябва да го каже виртуално на всичките си хиляда и н'ам си колко приятели във ФБ, вместо на него лично  Rolling Eyes  Outta Joint

За Хайди исках да коментирам всъщност - преди няколко дни четох интервю с нея в скорошно издание на Гламър колко много се обичали с мъжа си, всяка година подновявали клетвите си и колко били влюбени все още. Хубаво семейство са, дано да продължат да бъдат заедно. А тя, мъжемелачката, преди е излизала и с вокала на любимата ми група Ред Хот Чили Пепър - Антъни Кийис   Flutter

# 178
  • София
Ох, тая Николетка милата, на къф куц кон заложи, не е истина.  Joy На тоя кариерата му главоломно приключва, готовите парици бързо ще отидат за почивки и парцалки и после кво? Тя е една "моделка" търсена.... той един капацитет образован...  Laughing

# 179
  • Bayern

Разцъфна  Ева  покрай  Едуардо Wink.Много  хубава двойка са!

Общи условия

Активация на акаунт