Звездни компромати - тема 126

• 45 385
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
едва ли ще го накажат , не се наказва за такива работи , ще го сложат на скамейката , където по принцип си седи .

Е,нали има подозрения ,че е играл "черно тото" -тоест продал е мача.Ако се докаже със сигурност ще го накажат.

Heltah-мерси.Значи докато не приключи вътрешното им разследване няма да се знае Валери ще го продават ли,даряват ли ... Mr. Green

# 376
Уж така изглежда от официалното им изявление в сайта. Валери как е толкова сигурен, че остава там, като още тече някакво "разследване" да го наречем.

# 377
# 378
# 379
Мара утре е гост на Гала.....какво ли ще я излъже този път? Thinking

# 380
Не помня коя фолк певачица беше дето беше ядосала Гала...Ама гала много й беше набрала... Simple Smile

# 381
Гергана

# 382
  • Варна
Гергана беше.

# 383
Да,тая където се беше успала!То и аз щях да се ядосам!

Сийл беше казал, че обожава да я гледа бременна, затова се влюбил в нея, докато тя беше в 5ти месец бременна от дядо си, после му роди 3 деца и каза, че е приключила със семейното планиране.  Преди всичко, Хайди обича да се гледа по телевизията.Който живее в Германия и поне 30мин. на ден гледа телевизия, може да потвърди...
Знае ли човек, той може да си е намерил друга желаеща, която да му роди още 4 деца...
 Миналия месец, явно вече са били планирали раздялата, защото са били на среща с Бриаторе в Италия, където са обсъждали бъдещото на Лени, дъщерята на Хайди и Флавио, която е и дъщеря на Сийл.
тя още бременна от чичо Бриаторе  се загаджи май с него, което намирам меко казано перверзно...
Е,новините на РТЛ по4наха днес с главна новина -раздялата на Хайди и Сийл  Joy И на мен ми идваха понякога too much,особено ве4ната и усмивка,но като цяло я харесвам много!

Дъщерята на Гари Барлоу у4аства в постановката "Вълшебникът от Оз" в лондонския Паладиум http://www.gala.de/asset/Image/2012/bilderstrecken/1-bilder-des- … rlow-19jan-ge.jpg  

# 384
А да, баш тя.. като гостува втория път какво стана,някой знае ли???

# 385
Гергана
http://play.novatv.bg/play/261585/
KaRoLa ,по средата мисля,че е това което искаш

# 386
Не помня коя фолк певачица беше дето беше ядосала Гала...Ама гала много й беше набрала... Simple Smile
На Гала много и пролича някакво лично отношение ,особено в предаването ,когато Гергана беше гост ( няколко седмици по-късно) . Когато Преслава закъсня беше едно, за Гергана друго. Да се закъснява не е професионално,но и да ти личат пристрастията също.

# 387
Никол е хубава и без грим, не е като повечето наши известни "убавици".  Mr. Green

# 388
# 389

Общи условия

Активация на акаунт