Звездни компромати - тема 126

• 45 362
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Ох, разбирам го човека, че си харесва краката....ама защо не ни ги спести най-накрая???

# 361

Повдигна ми малко самочувствието  bouquet

# 362
  • София
Максим не може да ми стане симпатичен  Crossing Arms

# 363
Скромните ми телевизионни срещи с Валери Божинов ме оставят с впечатлението, че не може да говори. В този ред на мисли, писмото "без редакторската намеса" ми се струва много смешно. Поне да не се твърди, че той си го е писал.

# 364
# 365
Скромните ми телевизионни срещи с Валери Божинов ме оставят с впечатлението, че не може да говори. В този ред на мисли, писмото "без редакторската намеса" ми се струва много смешно. Поне да не се твърди, че той си го е писал.
Може да се изразява по-добре писмено от колкото говорейки  Mr. Green

# 366

Според мен Николета му го е написала  Mr. Green

Никой ли не говори португалски да ровне в техните спортни новини  Laughing

# 367
Титан на перото ще излезне тоз Валери... Да очакваме ли стихосбирка, посветена на Николета скоро?

# 368
  • София

Според мен Николета му го е написала  Mr. Green

Никой ли не говори португалски да ровне в техните спортни новини  Laughing

http://www.dnes.bg/mish-mash/2012/01/23/o-bojinov-ti-si-losh-ima … rat-syshto.149483

# 369
Чак сга имах "удоволствието" да видя невероятната снимка на Василка....еми..не го знам от къде си го е купил тоя салам ама хич да не си въобразява,че му вярваме във всички тия измишльотини Simple Smile

# 370
# 371
Little Evil -мерси.
Аз "ударих едно око" на публикациите из нашата преса.Въпросът беше дали някой може да прочете нещо в оригинал.Тоест последно Спортинг ще наказва ли Валерчо, или само ще го залепят за резервната скамейка .

# 372
едва ли ще го накажат , не се наказва за такива работи , ще го сложат на скамейката , където по принцип си седи .

# 373
Португалски не знам, испански тоже. Но сайтът на Спортинг има и английска версия. Официалното становище, което е публикувано по въпроса е:
Цитат
Club statement
Following events which occurred during the Sporting vs. Moreirense game, on matchday two of the 3rd round of the League Cup, the Board of Administration has opened a disciplinary process with regards to the responsibilities of the player Valeri Bozhinov.

Until the conclusion of the abovementioned process, the player Valeri Bozhinov will remain under preventive suspension as relative to all of his professional activities, thereby prohibited from attending the Club’s facilities, including the Alcochete Academy and Estбdio Josй Alvalade.

Lisbon, 20th of January 2012

The Administration of Sporting Clube de Portugal – Football, SAD

# 374

Общи условия

Активация на акаунт