Звездни компромати - тема 126

• 45 389
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Но май често е бил пиян? Повече от често? С такова впечатление съм останала от небрежни изтървани реплики в предаването, още докато бяха с Даниела.

# 646
Едно ми направи добро впечетление - колко са облечени чалга певачките Shocked
На Галена мъжът е покъртителен  Rolling Eyes

# 647
  • In The Middle Of Nowhere
Облякъл се е човекът да му е удобно и топло... Laughing

# 648
Ето линк на рекламата за предаването.

От това което видях, май няма да е толкова драматично  Wink. Все едно ще разкаже точно какво се случило за да получи мястото на водеща, явно такава е била сделката.

И аз не гледам този канал, но това предаване мисля да го гледам Simple Smile.

И аз по принцип не го гледам, но смятам днес да е изключение.
Относно Вихра и Иван, още в началото на връзката им, ги срещнах в един магазин. Докато Вихра пробваше съответният артикул, си говореха с Иван (бях с приятелка, която ги забеляза и не устоях  ме на изкушението да ги изслушаме и огледаме Embarassed) коментираха някаква колежка, която нямала скрупули за да направи кариера, как била на всичко готова и т.н........и двамата бяха единодушни, че това не е редно и т.н. Говореха си нормално, Иван плати. От цялото му поведение си личеше си, че са в началото на връзката и се опитва да я впечатли. Направиха ми чудесно впечатление тогава, държаха се като обикновени влюбени хора.....но явно на Иван ценностната система доста се е променила от тогава, беше преди десетина години....

# 649
Облякъл се е човекът да му е удобно и топло... Laughing
Все едно отива на лов....

# 650
  • София
Ей на: http://tv7.bg/liveTV/  започна. Тонито излезна. Peace

п.п. Представя Вихра.

# 651
Не знаех, че са се развели.

# 652
  • До морето
добре де, защо Тоно Димитрова е водещя? Каква е тя в цялата схема- близка е на Вихра ли, част от екипа ли е, що ли? Не беше ли по логично Камелия да направи интервюто с Вихра и да и предаде щафетата??? Много странно - вчера Камелия си е водила, някой гледал ли е? В събота Камелия каза, че още има договор, че не знае какво става, знаела само, че Тони Димитрови прави проби в студиото й. Егати и рокадата, типично по Сечковски.

# 653
  • На морето!
Тони Димитрова опропасти цялата идея на интервюто на Вихра, не я оставя дори да си довърши мисълта, че даже и времето ѝ изяде с песни и лични истории.

# 654
Може би за да се избегнат преки сблъсъци и оскубани коси между новата и старата водеща  Mr. Green

# 655
Може би за да се избегнат преки сблъсъци и оскубани коси между новата и старата водеща  Mr. Green

Да, и аз така мисля  Laughing. Ава е голям бонбон.

# 656

Да, и аз така мисля  Laughing. Ава е голям бонбон.
Вихра добре се представя. Мисля, че съвесем тактично всички участници намекнаха какви са мотивите на Ирина Сърачинова. Вихра сподели, че е с Иван преди да бъде известен, доста го е изтърпяла.......

# 657
Финалът с разсъбличането много ме разочарова.

# 658
Хаха.
Вече съм официален фен на Вихра. Simple Smile
Дано има късмет. И...гаранция Иван ще съжалява. Симпатизирам и двойно повече.

п.с. Има много красиво дете!

# 659
Голяма излагация.

Общи условия

Активация на акаунт