Звездни компромати - тема 126

• 45 462
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • I want it all and I want it now.
Виктория Бекъм във фотосесия по бельо

Мария изглежда умопомрачително Crazy. Съгласна съм, че ако целта е русо, то ще се мине и през този цвят, но може и да го спести на хората - я с перука, я да не се показва докато не постигне приемлив цвят...

И аз видях преди малко рекламата за предаването "Споделено с...". Водеща ще е вече Тони
Димитрова. А Вихра е облечена със сватбената си рокля и явно няма да спести нищо на Иван....
Joy Joy Joy Пишете после как е минало предаването.  Peace

# 631
Последно не разбрах Тони Димитрова ще води "Споделено с...". А Вихра кое предаване ще води?

# 632
Нам за какво й беше да се омъжва

http://www.bliasak.bg/news/p3_14764_0.html

# 633

Между другото днес  в предаването"Споделено с ..." от 16:30 ще гостува Вихра с интервю за раздялата си с Иван Whistling

Алисия No2  Whistling

Тъкмо скоро я бях дала за пример за достойно поведение в подобни на нейния случай /точно с триъгълника Валери-Нило-Алисия сравних/, но съм сигурна, че продуцентите са я накарали да си излее душата заради рейтинга.

# 634
# 635
много се излагат в последно време така наречените български звезди. Надпреварват се коя от коя повече глупости да сътвори.Вихра и тя с булченската рокля ooooh!
Ок рейтинг, ама за едно предаване, после като я знам колко мозък има  и каква водеща е, как ще я задържи публиката.

# 636
  • София
От къде е тая информация за Тони Димитрова? Тази жена изобщо не ми е симпатична. Но и предаването не гледам, така че все тая.  Mr. Green

# 637
От къде е тая информация за Тони Димитрова? Тази жена изобщо не ми е симпатична. Но и предаването не гледам, така че все тая.  Mr. Green

Как от къде? тя си обявява предаването :"Гледайте споделено с Тони" Simple Smile

# 638
Тонке, не мога да те разпозная с новия аватар. И аз не харесвам Тони Димитрова.

# 639
  • София
Как от къде? тя си обявява предаването :"Гледайте споделено с Тони" Simple Smile
Явно трябваше да уточня, че не гледам този канал.  Crazy
Е, нали допреди няколко дни в темата се спрягаше Вихра като водеща...

Ая, мадамата на аватара е същата като преднатаWink

# 640
Ето линк на рекламата за предаването.

От това което видях, май няма да е толкова драматично  Wink. Все едно ще разкаже точно какво се случило за да получи мястото на водеща, явно такава е била сделката.

И аз не гледам този канал, но това предаване мисля да го гледам Simple Smile.

# 641
  • София
Последно не разбрах Тони Димитрова ще води "Споделено с...". А Вихра кое предаване ще води?

Тони Димитрова ще води само днешното предаване, където гост ще е Вихра. И после Вихра ще започне да го води всеки ден.

Тони ще е водеща за един ден Simple Smile И слава Богу! не че гледам предаването изобщо

# 642
Едно ми направи добро впечетление - колко са облечени чалга певачките Shocked

# 643
Зима е Simple Smile

# 644
В един днешен вестник в резюме беше преразказано интервюто на Вихра, може би предаването е на запис? Не казва нищо особено - в общи линии, че Иван като не е пиян е супер, но като се напие мачкал наред.Че бил прекрасен баща....и т.н. в този дух.

Общи условия

Активация на акаунт