Звездни компромати - тема 126

• 45 469
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • На брега на реката
Уау, опасна президентшата  Mr. Green

# 616
Много харесвам Юлиана, а Марето  е заприличала на жителка на Столипиново с този цвят на косата.Явно докато беше с бившия си мъж е ползвала услуги на стилист, защото /не мога да си кривя душата, въпреки, че не я харесвам/ се обличаше много добре.

# 617
  • София
В новия брой на в-к Шоу има много интересно интервю със пиара Наско Лазаров за проваления брак на Мария за Алисия и Никиту..Той(Наско) твърди,че Мария е изневерила на Митко с Михайлов и от там иде раздялата им(има също снимка на Митко с някаква госпожица снимани на откриване на пловдивски бутик(и то точно на Мария на р.ден)..Митко изглеждаше много добре и си е симпатяга PeaceСъщия ПР твърди също,че Алисия първа изневерила на Божинов със някакъв бизнесмен в Истанбул Rolling EyesОбщо взето много скандално интервю Thinking

# 618
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Малко снимки от Меката на американското независимо кино- Сънданс 2012
Кирстен Дънст  отново
Кристина Хендрикс
Дейвид Духовни
Ема Робъртс
Елизабет Олсен и Сигърни Уивър
Айс Ти и Коко
Ан Хечи
Джошуа Джаксън и Джеймс Марсдън

# 619
  • Бургас
А кой е този чичко, около който така се умилкват и двечките  newsm78

Ето го. И клип има даже...без коментар.
Close ужас....
Между другото днес  в предаването"Споделено с ..." от 16:30 ще гостува Вихра с интервю за раздялата си с Иван Whistling

# 620
  • където ми харесва

Ето Марийчето нагледно- с тъмна коса е къде къде....
Абе, не че нещо, но...за да се постигне рус цвят, след като си била нам си колко години чернокоса, а после червенокоса, се минава и през този нюанс...

# 621
# 622
# 623
Виктория Бекъм във фотосесия по бельо

Мария изглежда умопомрачително Crazy. Съгласна съм, че ако целта е русо, то ще се мине и през този цвят, но може и да го спести на хората - я с перука, я да не се показва докато не постигне приемлив цвят...

И аз видях преди малко рекламата за предаването "Споделено с...". Водеща ще е вече Тони
Димитрова. А Вихра е облечена със сватбената си рокля и явно няма да спести нищо на Иван....

# 624
  • у нас
няма нищо лошо Peace, но... лично на мен не ми допада и някак светлия цвят не и стои- лично мое мнение Peace

а тоз левент не е ли Сали от др Куин Лечителката newsm78

# 625
Oлеее, тва е тоя готиния от "Доктор Куин - лечителката"  Laughing

Андреа на корицата на списания Mr. Big

2

3

# 626
  • където ми харесва
няма нищо лошо Peace, но... лично на мен не ми допада и някак светлия цвят не и стои- лично мое мнение Peace

а тоз левент не е ли Сали от др Куин Лечителката newsm78
Съли Peace

# 627
# 628
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И обратно към лъскавия Холивуд:
Брад и Анджелина
Джорджи
Глен Клоуз
Мишел Уилямс
Оливия Уайлд
Чарлийз Терон

# 629
  • София

Между другото днес  в предаването"Споделено с ..." от 16:30 ще гостува Вихра с интервю за раздялата си с Иван Whistling

Алисия No2  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт