Звездни компромати - тема 126

• 45 381
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Днес в "Почивна станция" новата на Иван (Ирина Сарачинова) покани някой от уеб пространството да дойде в студиото и да защити хейтърите. Имаше предвид, че няма смели да дойдат в очите да и кажат какво мислят за нея, понеже тя била номер 1 напоследък в графа "най-мразени" в групата им във фейсбук. Замислих се...с удоволствие бих отишла да и кажа в лицето какво точно намирам за нередно, неловко и неразумно в нея и поведението и. Не е нужно да е в ефир, но така би се загубил смисъла. Не се имам за хейтърка, по-скоро не харесвам несправедливостите и "побутваните" хора.
С удоволствие ще те придружа, но мразя публичността, не искам медийни изяви. Иначе съм толкова устата, Сърачинчето няма шанс Mr. Greenтази кифла пък и нагла, как хората не я обичат и харесват, защото е имала смелостта да бъде себе си.......ох, моля ви се......от десет кладенеца вода ще извади, за да замаже очеизвадните си амбиции за кариера и слава, НО........ние зрителите можем да я елиминираме само с едно копче на дистанционното, нисък рейтинг, и чао, Скъпа, чао Голяма лИбов и т.н. hahaha Гадна съм, но не понасям самозабравили се кучки Whistling

ani27, праиш селско изказване!  hahaha скрий се
То пък твоят коментар е много класен, моля ти се Crossing Arms Кое му е селското, скъпа ми тиква......... ти с този ник можеш ли да мислиш? Риторичен въпрос Thinking
Надето е перфектна за Коцето, красива и глупавка.....

Риторичен въпрос? Rolling Eyes
За просто не питай, то само си се обажда!  Joy

Явно трябва да сме тикви, за да разберем геният на грамотната ти мисъл #Crazy

# 302
ani27, а ти явно нямаш идея кога да замълчиш и спреш. Ако имаш да казваш нещо на някой има ЛС за тази работа. Безкрайни цитати на безсмислени спорове, които дори за участващите в тях не са интересни са най-малкото, от което темата има нужда.
И за да не е тотално офф.
Анджелина последно време лично на мен ми изглежда много свежа, много топла. Обикновено има един леко болнав вид, който не забелязвам на снимките от последните теми.

# 303
В крайна сметка, истинска ли се оказа бременността й, или засега не е ясно/офциално?

# 304
# 305
  • в Кошера

Наистина й липсва само бенката, копие на майка си  Peace

# 306
С този златен клин ми прилича на роботче Laughing

# 307
# 308
  • София-в сърцата на моите деца
Тоя Божинов.....това дето сам си го направиш и друг не може да ти го направи! Глупаво момче... Mr. Green

# 309
  • София
Стивън Тайлър ми прилича на баба клошарка.

Сийл за раздялата си с Хайди: "While we have enjoyed seven very loving, loyal and happy years of marriage, after much soul-searching we have decided to separate." Жалко.

Ким  Кардашиян  3
бременната в 5-ия месец  Алесандра  Амброзио
Риана  2  3
Линдзи Лоън  без сутиен  3

23rd Annual Producers Guild Awards
Анет Бенинг и Уорън Бийти
Алиша  Кийс
Анджелина  Джоли
София  Вергара  от два дни ми е в графа "любимки"  Grinning

# 310
# 311

Сийл за раздялата си с Хайди: "While we have enjoyed seven very loving, loyal and happy years of marriage, after much soul-searching we have decided to separate." Жалко.

Да, вече е официално. Двамата са излезли със съвместно изявление. Причината която посочват за раздялата си е "отчуждение".

# 312
  • На земята, която е всъщност звезда.

Да, вече е официално. Двамата са излезли със съвместно изявление. Причината която посочват за раздялата си е "отчуждение".

A според неназовани източници, Сийл много често отсъствал от къщи, и то не по работа, и на Хайди й писнало от купоните му. Поне засега не се споменава трети човек.

# 313
На това му се вика отчуждаване - когато някой ти е чужд ти е по- забавно без него, а с него се мъчиш.

# 314
  • на брега на реката
Ще познаете ли коя звезда е на тази снимка ?

Общи условия

Активация на акаунт