Звездни компромати - тема 126

• 45 388
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • Tам през Атлантическия океан
Ей на хубавото си е хубаво , второ мнение няма  Peace

не е като да се закараме/заспориме  на някой да му е красива на друг не  Wink

# 271
На мен също много ми харесва. Красива и естествена Simple Smile

# 272
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, много е хубава Надя Peace

# 273

Много е хубава тази Надя  Grinning на  сн. Коцето до нея като нЕкой селски бек изглежда  Wink

Надя има как да кажа някава ммм.. аристократична красота т.е. не е като калъпа на фолк дивите където навсякъде виждаме.

Коцето си е селски бек наистина. И определено до красивата и свежа Надя му личи още повече Simple Smile

# 274
  • София
Стоичков играеше като равен с най-големи звезди и спечели Златна топка. Бербатов е мърда, с име като мързелив играч и не особено полезен нападател...като му се прегледат статистиките на вкараните голове в Манчестър става ясно. Той трябваше да продължи кариерата не в един от топ 5-те най-добри отбори в Европа, а в отбор като Тотнъм- отличен, но не баш в топ 5 или 10. Там изпъкваше, докато Стоичков блестеше в Барселона и играеше като ламя, със злоба и хъс. Мъжкарана съм, интересувам се от футбол.

С най-добри чувства, ама ти гледала ли си мач на Бербатов? (не в националния)

Да, гледала съм. Съжалявам, не ми харесва.  Гледала съм го и на живо, не в националния. Но, в крайна сметка е успял- да ти плашат толкова за да играеш магнитния "анцуг" на желязната скамейка и да изригваш чат-пат на терена. Нивото му е средно, никога не стана звезда, няма и да бъде от А класа.

Да се съсредоточим върху клюките, едни го харесват, други- не. Peace

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 18:02 от Little Evil

# 275
Надя е прекрасна! Коцето е отслабнал!

# 276
# 277
# 278
  • София
Тагнат е като Айхан Юсменов, който и да е той.

# 279

Все пак да станеш гол майстор на Висшата лига не е никак малко, но както казваш - някои го харесват, други - не. Права си, нека се съсредоточим  в клюките  Grinning Peace

Деян и Радина стягат брачно огнище

ЛИЯНА ПРОБИ В РУСКОТО MTV И В РУССКОЕ РАДИО

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 18:45 от -True Blue-

# 280
Днес в "Почивна станция" новата на Иван (Ирина Сарачинова) покани някой от уеб пространството да дойде в студиото и да защити хейтърите. Имаше предвид, че няма смели да дойдат в очите да и кажат какво мислят за нея, понеже тя била номер 1 напоследък в графа "най-мразени" в групата им във фейсбук. Замислих се...с удоволствие бих отишла да и кажа в лицето какво точно намирам за нередно, неловко и неразумно в нея и поведението и. Не е нужно да е в ефир, но така би се загубил смисъла. Не се имам за хейтърка, по-скоро не харесвам несправедливостите и "побутваните" хора.
С удоволствие ще те придружа, но мразя публичността, не искам медийни изяви. Иначе съм толкова устата, Сърачинчето няма шанс Mr. Greenтази кифла пък и нагла, как хората не я обичат и харесват, защото е имала смелостта да бъде себе си.......ох, моля ви се......от десет кладенеца вода ще извади, за да замаже очеизвадните си амбиции за кариера и слава, НО........ние зрителите можем да я елиминираме само с едно копче на дистанционното, нисък рейтинг, и чао, Скъпа, чао Голяма лИбов и т.н. hahaha Гадна съм, но не понасям самозабравили се кучки Whistling

# 281
Днес в "Почивна станция" новата на Иван (Ирина Сарачинова) покани някой от уеб пространството да дойде в студиото и да защити хейтърите. Имаше предвид, че няма смели да дойдат в очите да и кажат какво мислят за нея, понеже тя била номер 1 напоследък в графа "най-мразени" в групата им във фейсбук. Замислих се...с удоволствие бих отишла да и кажа в лицето какво точно намирам за нередно, неловко и неразумно в нея и поведението и. Не е нужно да е в ефир, но така би се загубил смисъла. Не се имам за хейтърка, по-скоро не харесвам несправедливостите и "побутваните" хора.
С удоволствие ще те придружа, но мразя публичността, не искам медийни изяви. Иначе съм толкова устата, Сърачинчето няма шанс Mr. Greenтази кифла пък и нагла, как хората не я обичат и харесват, защото е имала смелостта да бъде себе си.......ох, моля ви се......от десет кладенеца вода ще извади, за да замаже очеизвадните си амбиции за кариера и слава, НО........ние зрителите можем да я елиминираме само с едно копче на дистанционното, нисък рейтинг, и чао, Скъпа, чао Голяма лИбов и т.н. hahaha Гадна съм, но не понасям самозабравили се кучки Whistling

ani27, праиш селско изказване!  hahaha скрий се

# 282
21 000 да харесват това недоразумение Златка?  newsm78  Ужасна е
Глория ми изглежда кривоока в този клип, може би заради грима?
Като заговорих за грим,  Надето е прекрасна жена, изглежда страхотно, нежна като капка утринна роса  Wink Но гримът и е потресаващ  Mr. Green

И една Шакира за фон  Grinning Харесва ми новата и прическа цък

# 283

ani27, праиш селско изказване!  hahaha скрий се
То пък твоят коментар е много класен, моля ти се Crossing Arms Кое му е селското, скъпа ми тиква......... ти с този ник можеш ли да мислиш? Риторичен въпрос Thinking
Надето е перфектна за Коцето, красива и глупавка.....

# 284
Ева Лонгория май чака бебе -или пък е преяла  Mr. Green

Пак тя -неглиже

Ни Иван и Андрей гледам,ни жените ми,ни любовниците им...на,хейтър съм  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт