Звездни компромати - тема 126

• 45 410
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Вихра току що обяви , че това е последното и предаване в станция нова и ще я гледаме в ефира на друга телевизия.
А вчера Камелия каза, че имала договор и не искала да слиза от ефир и че не са й казали официално, че я махат.Аз определено харесвам повече Камелия от Вихра.

Нищо конкретно не каза , колежката и , й подари букет и се посбугуваха доста неловко.

# 256
А знае ли се кои ще са новите водещи на Отчаяни съпруги?

# 257
А знае ли се кои ще са новите водещи на Отчаяни съпруги?

Пожела успех на някоя си Жени , която щяла да заеме мястото й , а другата водеща си остава същата .

В предаването спомена само първото име не се усетих тогава , значи е Жени Калканджиева

# 258
  • у нас
четох някъде че на мястото на Вихра идва Жени Калканджиева, а Мая си остава

# 259

Жалко  no рядко неприятна е тая жена.

# 260
На мен Мая ми допада!Жалко за Вихра,свикнах да я гледам в Отчаяните съпруги! Абе този др.Енчев със Теди Велинова ли ходи?Бях чула че се е разделил със жена си и ако е заради тази -г-ца... Sick Sick Sick

# 261
Днес в "Почивна станция" новата на Иван (Ирина Сарачинова) покани някой от уеб пространството да дойде в студиото и да защити хейтърите. Имаше предвид, че няма смели да дойдат в очите да и кажат какво мислят за нея, понеже тя била номер 1 напоследък в графа "най-мразени" в групата им във фейсбук. Замислих се...с удоволствие бих отишла да и кажа в лицето какво точно намирам за нередно, неловко и неразумно в нея и поведението и. Не е нужно да е в ефир, но така би се загубил смисъла. Не се имам за хейтърка, по-скоро не харесвам несправедливостите и "побутваните" хора.

# 262
# 263
Да и на мен ми харесва как изглежда тук. Много нежна и семпла

# 264
Наистина е много красива Simple Smile

# 265
Ооо,за Надя и копче не мога да кажа.Абсолютна красавица  Crazy Heart Eyes

# 266
  • Sofia

Изненадах се много, защото постоянно пише как всевъзможни авторитетни списания се опитват да привлекат Кейт за корицата си и се ползват какви ли не връзки за това, но засега тя отказва всички предложения.
След като се поразрових се оказва, че Татлър просто са поставили на корицата си част от една от официалните снимки на Кейт от годежа, те са общодостъпни. Добавили са и многозначително заглавие "Какво да очакваме, когато очакваме", копие на заглавието на популярната кнога за бременни. Няма и интервю с Кейт естествено. Колко ли народ ще си купи списанието очаквайки сензация Simple Smile

# 267
  • Tам през Атлантическия океан

Много е хубава тази Надя  Grinning на  сн. Коцето до нея като нЕкой селски бек изглежда  Wink

Надя има как да кажа някава ммм.. аристократична красота т.е. не е като калъпа на фолк дивите където навсякъде виждаме.

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 17:00 от Desss

# 268
Страхотна е  Надето и аз я харесвам

# 269
И след раждането определено се е разхубавила! Преди май беше по-слабичка! А сега и бляскат очите!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт