Звездни компромати - тема 126

• 45 438
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Маги Желязкова по принцип я харесвам като жена, но тук и изобщо на останалите снимки нещо не ми харесва, изглежда като след 5 пластични операции на лицето...

# 241
Маги Желязкова по принцип я харесвам като жена, но тук и изобщо на останалите снимки нещо не ми харесва, изглежда като след 5 пластични операции на лицето...

Само три корекции виждам аз.  Mr. Green

# 242
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Може да съм пропуснала, ама това чудо на фотошопа обсъдихме ли го вече Whistling?

# 243
Марио, Марио, патка проста! ooooh!
Зад хубостта ти, се крие бездънна яма от простотия! #Cussing out

# 244
Вихра току що обяви , че това е последното и предаване в станция нова и ще я гледаме в ефира на друга телевизия.

# 245
  • Burgas
Вихра току що обяви , че това е последното и предаване в станция нова и ще я гледаме в ефира на друга телевизия.
А вчера Камелия каза, че имала договор и не искала да слиза от ефир и че не са й казали официално, че я махат.Аз определено харесвам повече Камелия от Вихра.

# 246

Само три корекции виждам аз.  Mr. Green
Много пипана, много - уста и зъби много личат. Сменила си е цялата физиономия, за лошо!

# 247
Стоичков играеше като равен с най-големи звезди и спечели Златна топка. Бербатов е мърда, с име като мързелив играч и не особено полезен нападател...като му се прегледат статистиките на вкараните голове в Манчестър става ясно. Той трябваше да продължи кариерата не в един от топ 5-те най-добри отбори в Европа, а в отбор като Тотнъм- отличен, но не баш в топ 5 или 10. Там изпъкваше, докато Стоичков блестеше в Барселона и играеше като ламя, със злоба и хъс. Мъжкарана съм, интересувам се от футбол.

С най-добри чувства, ама ти гледала ли си мач на Бербатов? (не в националния)

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 15:36 от -True Blue-

# 248
коя е тази персона, много ми е позната, и тя има някакви пластики по лицето
а някой знае ли каква марка е роклята, търся нещо подобно, дали е на Агресия

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/407253_1015050231 … 6_729029975_n.jpg

# 249
 Елена Тихомирова, бивша Мис.

# 250
  • в Кошера

Панагюрската мома, дето се плацикаше в джакузито на Вальо-Топлото  Mr. Green  Laughing

# 251
# 252
# 253

Панагюрската мома, дето се плацикаше в джакузито на Вальо-Топлото  Mr. Green  Laughing
  Joy Да, де, с това стана по-известна, отколкото с титлата си:)

# 254
  • вятър в маслините, вятър над хребета
оххх, не, тази снимка на Патинсън не я знаех Joy

Общи условия

Активация на акаунт