90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 236
  • 773
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте момичета да ви се оплача Simple Smile днес ми е 13-ти ден а съм смъкнала само  2 кила.За протокола висока съм 156 в момента съм 63.5  - 64 кг от 66 кг.Целта  ми е 53-54 т.е искам да сваля още 9- 10 килограма.При вас как са резулатите.Ям по три пъти на ден,без плодовете, обяд ,сз и вечеря ):Днес ми е белтъчен ден и за пръв път минах без сз,само с 1 мандарина и направо на вечерч в  19 часа.След 20 не ям,ако съм много гладна -плод/2 пъти се е случвало/.
Аз забелязвам, че тези които имаме да сваляме около 10 кг. , сваляме бавно.

# 181
  • Sofia
savina_33 ти яйцата по панагюрски след това заливаш ли ги с някаква запържена мазнина? newsm7

Не. Само с кисело мляко с чесън.

# 182
  • Mars Hotel
Юхууу!

Много съм горда от себе си, изкарах режимен плодов, въпреки всички изкушения вчера, докато бяхме на гости. bowuu

За сметка на това, днес съм решила да спонсорирам щедро месопроизводителната индустрия. smile3508

Лек (във всеки смисъл на думата  Wink) ден на всички!

# 183
Добро утро,

И аз прекалих вчера във въглехидратния, но все режимни неща.
Днес ми е плодов ден.

Лек ден!

# 184
  • София
Добро утро.

За пореден път констатирам, че на моя организъм заквасената сметана му действа перфектно. Минус 1,3 кг отчете кантарът днес, след като вчера на обяд ядох сметана, а на вечеря 1 пилешко бутче.  Grinning Че и два пъти до 00 ходих, което е направо рекорд за моя стомах.

# 185
Добро утро.Аз си задържам кг след плодовия. Днес-шъглехидратен.Дано не омажа много нещата.
Ето нещо от мен за настроение: Hug
Ни щъ ни ляб, ни пасти, ни кифтета
от странна лудост съм обзета,
паласки вред стърчат трагично,
Мъжо ме гледа все критично.

Затуй пудкрепа вий ми дайти,
проблем страхотен е шъ знайти.
Аслъ на всичко съм готова,
да стана Ана Курникова.

Невъзможен глад от днес мъ гони,
ни влизам в никви панталони.
Реших!... Шъ хвърля мазната мекица.
Шъ ставам първа убавица!

# 186
  • Sofia
 smile3532
BG_Lady, чудесно е! Ти ли си авторът?

# 187
Добро утро. От 20 дни стриктно спазвам диетата, купих си книгата и готвя по рецептите от нея. Всеки ден тренирам по 1 час, но до сега не съм свалила и 100 гр. Започвам да се отчайвам, но продължавам, има ли някой с подобен проблем и започнал ли е да сваля? Знам, че е строго индивидуално, но все пак  Simple Smile

# 188
  • София
Добро утро. От 20 дни стриктно спазвам диетата, купих си книгата и готвя по рецептите от нея. Всеки ден тренирам по 1 час, но до сега не съм свалила и 100 гр. Започвам да се отчайвам, но продължавам, има ли някой с подобен проблем и започнал ли е да сваля? Знам, че е строго индивидуално, но все пак  Simple Smile

Без да си отчела менюта, няма как да ти помогнем.
Необходимо е и да пиеш достатъчно вода.

# 189
smile3532
BG_Lady, чудесно е! Ти ли си авторът?
ТЦ. Копи и пейст от фейса Mr. Green Blush

# 190
Страхотно стихотворение Joy Joy повчаме да следваме ече максимата на 1вата убавица hahaha
Сиксенсе може заради спорта 1во д започнеш на см-три, което е още по- добре. Не се предавай!

# 191
ооох много се смях, жестоко  smile3532

Днес съм на варива и още не съм решила какво ще е менюто.

# 192
Здравейте момичета!
Днес започвам 3-тата четворка и съм супер доволна от резултата до сега.Стриктно спазвам режима и за 8дни съм -5кг Party
За протокола :
З-портокал
О- 2кюфтета на скара със салата домати и краставици
В-същото
Лек ден и много минусчета Hug

# 193
Добро утро!
Еехех,бг лейди,супер е това.
След мойто полудяване на кантара,след супер плодов ,днес съм минус 700.И пак стигнах 8 и 0. 80.600.Надявам се да не правя като предишните дни и вече само надолу да вървя.Вчера хапнах 2 банана и плодова салата.
Днес -белтък
З-банан
О-
В-    *ще допълня
Явно наистина в трите дни кантара скача,и след плодовия се регулира.Което е страхотноЧао засега.После ще ви видя пак..

# 194
Днес кантарът ми е пръв приятел  newsm44 Минус 1.5 кг от онзи ден, когато беше с плюс - ходенето до WC си каза думата. Така засега статистиката показва 12 дни - 4 килца свалени. Остават още 8  bowuu
Днес белтъчен -
З ябълка
О - свинско Строганов + някаква салата
В - същото.

Общи условия

Активация на акаунт