90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 223
  • 773
  •   1
Отговори
# 165
Леле, blackeye  Shocked А аз се чувствам гузно като изям една торта от Неделя  Laughing Утре не се качвай на кантара, стига ти, че сега ти е гузно, пък и утре... Давай след плодовия  Hug

Аз нещо друго забелязах и съм много горда на себе си(напук на преялите! Laughing )- не съм яла ядки днес bowuu

А всъщност яденето на ядки не е препоръчително, така ли? Прави се, ако не можеш да издържиш само на плодове? Ако е така, то и аз утре няма пък да ям ядки, тряба да замажа положението от днес!
Относно луната - в понеделник ще има новолуние, което какво значи?  Laughing Знам, че при пълнолуние се пият течности. При новолуние огладняваш зверски ли?  Embarassed

# 166
Нануу в понеделник пълнолуние ли е  newsm78 Пфуууууууууууууу ако да ,да взема да го изкарам воден сместо плодов ден  Thinking

отчет:
З.проспана
Ои В.ориз с зеленчици

За утре ще си спретна спагетки ама съм забелеязала че неделя ли е и цял ден ли съм си вкъщи много ям и все съм гладна   #Cussing out

# 167
Здравейте нова съм тук и се извинявам ако нещо не сам направила или написала както трябва.Започнах тази диета на 14 Ноември и досега съм свалила само 5 кг.Признавам си ,че някой път прегрешавам ,но иначе си я спазвам както трябва.Чета тук ,че някои от вас свалят по 10-12кг а аз само 5.А не остава много време до края на диетата, за да.сваля още някое килце.Дайте ми съвет.Дали не бъркам някъде.

# 168
Сигурно нямаш много за сваляне, или порциите са ти големи или ядеш неправилно. Или не се движиш достатъчно?
Дай отчет какво и колко ядеш в някой от дните?

# 169
Нануу в понеделник пълнолуние ли е  newsm78 Пфуууууууууууууу ако да ,да взема да го изкарам воден сместо плодов ден  Thinking

...

Не е пълнолуние, а новолуние. Flutter

Нану, тя хубо ти говори, ама след понеделник кат почне да нараства, да му мислиш с килата. Joy

# 170
Нямате прочитане бе хора,пишете със скороста на светлината Laughing

# 171
  • Cavan, Ireland
И аз ще си говоря с тая луна в понеделник, така че Лоренка давай с нас...аз няма да го правя баш воден, ще са два-три фреша, че чакам мц  ooooh!

# 172
Добро утро фиданчици!от вчера имам - 1 кг но с варирането  последните дни за четворката са само - 200 гр Rolling Eyes  целта ми беше поне 10 кг но първия воден но да видим дали ще стане
хубав ден момичета

# 173
  • Sofia
Добро утро! Днес съм -400 гр. Не е много, но на фона на предишните дни със застой и + пак е добре. Днес белтъчен:
з - ананас
о - Таратор и яйца по панагюрски
в - салата и пъстърва със задушени зеленчуци;

На мен пък като съм си в къщи ми е по-лесно да не се изкушавам. Най-критичния момент ми е като се прибирам от работа. Свикнала съм като се прибера веднага да ям. Навик възпитаван 20 години. И сега ми е ужасно трудно да го преодолея.  Rolling Eyes А се прибирам в едно такова никакво време 15,30-16 ни е за обяд, ни за вечеря. Направо озверявам по това време. Наливам кафе и чай, като стане съвсем много критично си позволявам и по 1 чаша Кола лайт (знам че не е позволено, но по-добре това отколкото 2 сандвича  Embarassed) и някак си успявам в повечето случаи да закрепя до вечеря.

Не ми отговорихте снощи за червеното цвекло  - нали се брои за зеленчук, разрешен в трите дни?

# 174
Добро утро на всички!

Събуждам се с добро настроение, лека и убедена, че нищо, най-малко пък лакомията в мен, може да ме спре да се чувствам добре, да съм здрава, да се харесвам и да имам самочувствие!

Приятен и позитивен ден, залят от тонове минуси  Hug

Савина, зеленчук е, може да си го ядеш даже и в плодовия Simple Smile

# 175
  • Варна
Добро утро!
Пълнолуние, новолуние, я се стягайте, сега на една луна ще се дадете Laughing Хайде да видим кой по -голям Mr. Green
Не зная момичета, ама мен ще ми идва цикъла баш към последния плодов или на водния, и това изобщо не ми харесва. Молете се да оцелея, че имам още празни графи в екселската таблица да си ги запълвам Mr. Green Днес въглехидтратен, ще мисля обяда. Вечерата е готова - Торта портокалов купол.  chef
Савинка, червеното цвекло е зеленчук за всеки ден!

# 176
  • Sofia
Благодаря.  Hug Ааа в плодовия ще го пропусна. Неовкусено е.....  Sick
Още един въпрос - соевия заместител на месото, Витабел се казваше едно време, може ли в бобовия ден?  newsm78 Че съм замислила за утре едни пълнени чушки с булгур...

# 177
savina_33 ти яйцата по панагюрски след това заливаш ли ги с някаква запържена мазнина? newsm7
И аз днес съм на белтъци и не знам още какво ще хапвам за обяд и вечеря Rolling Eyes Сега закусвам - кафе и печена тиква Mr. Green От вчерашния плодов имам -600гр newsm44 Харесва ми, чакам си следващия плодов Laughing

# 178
  • Варна
Благодаря.  Hug Ааа в плодовия ще го пропусна. Неовкусено е.....  Sick
Още един въпрос - соевия заместител на месото, Витабел се казваше едно време, може ли в бобовия ден?  newsm78 Че съм замислила за утре едни пълнени чушки с булгур...
Не, той си е за белтъчен.

# 179
Добро утро Simple Smile Някои в понеделник сме пааак по пътищата  пък и ми се пада въглехидратен та едва ли ще гледам луната Crazy
Днес съм на варива и честно казано нямам идея какво ще ям, но мисля, че пълнени чушки с ориз и зеленчуци. Аз май качвам от ориз , но ще видим. Ще гледам да са поносими количества Peace

Общи условия

Активация на акаунт