90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 219
  • 773
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Geraldine, виждала съм готови салати от настъргани цвекло, морков и ряпа. Не съм яла, защото аз лично сурово цвекло не ям, вижда ми се прекалено странно. Варя го нарязано на филийки и го правя на салата с много чесън и повечко оцет. Като престои 1-2 дни става фантастично.

# 151
Здравейте! Отчет за днескашния ми плодов:
з-1 ябълка и кафе
о-2 ябълки и 100гр сурови орехи
в-печена тиква
искаммм утре минусчееее (ама от по-големите Mr. Green )
п.с. за момичетата, които не са свалили много.... не се притеснявайте това все пак са си 90 дни, не може всеки ден да има минусчета! и на мен днес ми е 20-ти ден, а съм -3кг, но мисля, че е добре... радвам се, че съм ги разкарала, а и се чувствам по-добре Flutter  за да не се губи мотивация наистина май е по-добре да се теглиш през 4 или 8 дни, но пусто му любопитство какво се е случило след вчерашния ден Blush Mr. Green

# 152
  • София
Здравей те.
Много ми хареса линка за кръвната група.Написаното там ми отговори на много мой въпроси.Първия цикъл отслабнах почти 5 кг,а другите по 1-1,5 кг и сега знам защо.
Отначало в плодовия ядях тиква защото повече ме засищаше,после като свикнах минах на банани,мандарини и портокали,а те не се препоръчват за моята кръвна група.
Аз се чудих как най голям минус имам след бобов,а напоследък след плодов не мърдам,а то защото бобовите са препоръчителни за моята група,следващия път като почна диетата,ще се съобразя с тази таблица.

# 153
Доживях най-накрая ден, в който не чувствам глад! При това плодов! Може би като реванш на предишните 2, в които наистина не ми стигна табличката за описание на погълнатото количество  Mr. Green Та днес 1 помело, 2 портокала, 80 гр. орехи.
Ето и от мен една супичка за варива:
Крем супа от тиква и червено цвекло
Продукти:

1,5 кг почистена тиква, нарязана на едри парчета
1 глава червено цвекло
1 глава кромид лук
4-5 малки обелени картофи
2 скилидки чесън
няколко стръка прясна мащерка
няколко лъжици зехтин

1 л бульон
вода
сол
Приготвяне:

• Слагаме тиквата, картофите и лука да се сварят в бульон и вода (количеството течност да бъде 3-4 пръста над зеленчуците).
• Добавяме сол на вкус.
• В тиган загряваме зехтина с мащерката и разполовените скилидки чесън.
• Запържваме цвеклото, нарязано на филийки.
• Отстраняваме мащерката и чесъна от тигана.
• Добавяме цвеклото към омекналите зеленчуци.
• Пасираме до гладка смес.
Много вкусна стана  bowuu

# 154
И аз днес хапнах прекалено много във въглехидратния, че и смесих сладко и солено на вечеря, ама защото пред очите ми имаше разни сладости и докато ги разкарам, вече ги бях прибрала на сигурно в стомаха.
Закуска - проспана
О: пене с доматен сос и зеленчуци - порцията беше малка
В: парче торта от Неделя, 5-6 бисквитки Еверест, 10-тина от гевречетата от онези пакетираните и 2 реда натурален шоколад.
Утре ще съжалявам, ама преди да стигна до огледалото да се погледна, вече бях изяла бисквитките.
Утре обаче е любимият ми плодов - онзи ден дадох 10лв в Карфур за плодове и тооолкова й се точа на утрешната ми плодова салата... и на ядките  tooth Както си мислех, че въглехидратният ще ми е най-любим, така го намразвам постепенно - и заради липсата на разнообразие на обяд, и заради това, че ми става много сладко, а количествата ми нарастват скандално, когато имам храна под ръка.
И с водата съм много зле - чак сега се сетих да пия чай и ще се наливам докато не си легна. Отпуснах му края днес  #2gunfire

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 21:59 от blackeye

# 155
да се отчета и аз в новата тема Peace

# 156
  • Sofia
Отпуснах му края днес  #2gunfire

Като гледам май много сме така днес.  Mr. Green Нещо от атмосферата ще е значи. Сигурно има магнитни бури - намагнетизират ни и привличаме храната.  Joy

# 157
blackeye и при мен същата работа на въглехидратния ден(многоо го мразя вече)  Grinning На закуска киви...За обяд филия с домашна лютеница...Но вечерята  Sick не бях яла толкова откакто съм започнала диетата...Изядох добро количесто баница със кисело зеле и праз лук,а също така бях правила и бисквитено руло,на което му бях хвърлила око от доста време..Та много добре се получи...добре че ми стана тежко от него иначе можех да го изям почти цялото...Утре ще съм + половин кг по-тежка сигурно,но ще ги премахна отново...  Laughing

# 158
blackeye и аз не го харесвам въглехидратния , защото понякога така му отпускам края, че след това ми е малко гузно Embarassed много обичам сладко и тестяно, че не мога да се успокоя, ако не съм опустошила всичко, за това си заделям малки порции или просто се опитвам въпреки лакомията, която напира в мен да не изям всичко що е сладко около мен! напоследък ми се получава Mr. Green ще си призная сега единствения път, в който наистина прекалих с режима храна при това завъртане на режима... беше първия въглехидратен Blush хапнах си аз към 5 УЖ вечерята- 2 препечни филийки с лютеничка ии след това добре, но към 18:30-19:00 като ме подгони един глад за сладкооо Sick какво ли не ми минаваше през главата.... стоях,държах в себе си ламята, но към 19:30 тичах до магазина за натурален шоколад и покрай него 1 пакет тарали(солени гевречета, които обожавам! Heart Eyes) и така до 8 си хапнах и шоколада и таралите и поне ми олекна,иначе нямаше да мога да спя Laughing тази простотийка не съм е правила скоро и се надявам да не се повтаря Blush поне се успокоявам, че е било режимно и от тогава мнооооооогооо внимавам във въглехидратен Stop
Съжалявам за романа Hug

# 159
Леле, blackeye  Shocked А аз се чувствам гузно като изям една торта от Неделя  Laughing Утре не се качвай на кантара, стига ти, че сега ти е гузно, пък и утре... Давай след плодовия  Hug

Аз нещо друго забелязах и съм много горда на себе си(напук на преялите! Laughing )- не съм яла ядки днес bowuu

# 160
Здравейте момичета да ви се оплача Simple Smile днес ми е 13-ти ден а съм смъкнала само  2 кила.За протокола висока съм 156 в момента съм 63.5  - 64 кг от 66 кг.Целта  ми е 53-54 т.е искам да сваля още 9- 10 килограма.При вас как са резулатите.Ям по три пъти на ден,без плодовете, обяд ,сз и вечеря ):Днес ми е белтъчен ден и за пръв път минах без сз,само с 1 мандарина и направо на вечерч в  19 часа.След 20 не ям,ако съм много гладна -плод/2 пъти се е случвало/.

Здравей, и аз съм със същите мерки 155 см и 66 кг започнах. При мен резултатите са 17 дни 4 кг, мисля, че се движиш добре за нашия ръст и килограми  Mr. Green. Виждам, че правиш и следобедни закуски - гледай да ги избягваш или ако ти е много трудно изяж някой плод (на мен ми беше трудно докато свикна  Mr. Green ) Храненията са общо три закуска - плод, обяд и вечеря режимни. Аз съм си нагласила часовете в 10 ч, 14:30 ч и 19 ч така ми е най лесно да издържам от едно хранене до следващото, освен в плодов там гледам да са ми общо 5 хранения. Доста трудно ми беше и на мен в началото защото организмът ми се помни от преди тези 66 кг (да се надявам, че помни и онези 48 кг до които свалих и които задържах около 6 години  bowuu)

Иначе днес и аз оплесках нещата със смесването на белтъчините (яйца и млечни)... и порциите ми едни големи бяхаааа... абе ужас - утре на супа ще карам.

Скрит текст:
Както се казва имам ПМС и не се страхувам да го използвам!  Mr. Green

# 161
Jasmine,понеже съм у дом с детенцето ми което е на 1.9 год по цял ден наобикалям хладилника.Сутрин ставам около 7.30- 8 и с къркорене на корема едвам изтрайвам до 12 ,после 4 и 8 хапвам през 4 часа ,че иначе не се издържа.

# 162
за утре съм си направила кисело зеле с ориз и смятам на това да карам през деня,може и 1-2 варени картофа които ми останаха от предния ден на варива.Просто при мене проблема е сутрин,пийна ли кафенце веднага имам нужда да хапна а от плода още повече огладнявам,но няма как ще се мъча да изтърпя

# 163
Малеее,колко много сте изписали за 1 ден!
Аз обичам най-много въглехидратния ден, едвам дочаквам вечерята, за да си хапна нещо сладичко, но не прекалявам. Мразя плодовия за сега. Утре ми е плодов  Tired
Вече започнах да пия чай с 1 ч.л. мед сутрин, вместо кафе. Нали пише че сутрин може да се пие чаша топла вода+ 1 ч.л. мед, та за това. Много ми е гадно кафе без мляко и започнах да пия само по 1 следобяд, без мляко. Може и то да отпадне с времето, а неможех без кафе преди  Crazy
И вино обичах да пия понякога, а сега - нямааааа, но да ви кажа така съм се настроила, че не ми се и пие.

# 164
  • На топло...
Луната, момичета, луната ви говори днес hahaha Mr. Green!
И на мен ми говори, ама в понеделник ще се срещаме очи в очи, да видим кой кого Twisted Evil!

Това само за успокоение на тия дето не са в МЦ, в очакване на МЦ или Ову го пиша Joy!

Общи условия

Активация на акаунт