90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 152
  • 773
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Току-що едно малко човече, което е на път да изяде първия си бой уцели купата със салатата с топка  #Cussing out

# 136
Да се отчета- днес ми е за 2-ри път бобов ден, в МЦ съм, може би затова нямам никакво минусче.
З:2 ябълки
О: печени картофи без олио
В: пак същото+ царевица без захар+ салата краставици и домат.
За утре мисля да пека готова баница Бела за обяд, на вечеря може да отидем на пица.
Сега отивам да ви чета.

# 137
  • UK/София

Да се престраша и аз Laughing.Чета от доста време, но сега се записвам и аз тук с тази диета.Яд ме е,  защото пред години бях отслабнала много, а след това от едни ужасни лекарства пак качих доста.Но какво да е прави - всичко пак започва отначало.
  Исках да кажа, че nana77,savina_33 и  Ника (някои стари дружки Hug) са душата на темите и че много обичам да им чета постовете.Благодаря за добрия тон, спокойствието и чувството за хумор което често вкарвате.Надяавам се и мен да ме търпите с тъпите ми въпроси. Wink

Аз се записвам за 9 дни с 4,5кг., но не е истина какъв вирус карам. Flutter

# 138
Здравеите мили дами,исках да ви кажа че се присъединявам към вас и ще следя стриктно всеки ден какво пишете.
Днес ми е ден 5-белтъчини ...ето и менуто: Rolling Eyes

З.Банан и кафе
О.Половин домашна луканка от телешко със броколи и гъби(задушени с една лъжичка зехтин)
В.Същата като обяд само че в по малко количество

КаК вИ Се струва >Hug Hug Hug
Успех на всички
Супер ми се струва,даже като количество ми изглежда малко Peace
Аз пък да се оплача имам ПМС по време на овулация и то какъв ooooh!Направо се сдухах,супер съм нервна,ламята в мен се пробуди,коремът ми е подут,задържам вода...Ега ти,историята.Аз едвам се изтърпявах преди,пък сега вече мъжо Шъ ма изгони.Иначе поне режимно хапвам,но с това количествио днес,утре ще имам тежък плодов докато посвия шкембето. Embarassed

# 139
  • София

Да се престраша и аз Laughing.Чета от доста време, но сега се записвам и аз тук с тази диета.Яд ме е,  защото пред години бях отслабнала много, а след това от едни ужасни лекарства пак качих доста.Но какво да е прави - всичко пак започва отначало.
  Исках да кажа, че nana77,savina_33 и  Ника (някои стари дружки Hug) са душата на темите и че много обичам да им чета постовете.Благодаря за добрия тон, спокойствието и чувството за хумор което често вкарвате.Надяавам се и мен да ме търпите с тъпите ми въпроси. Wink

Аз се записвам за 9 дни с 4,5кг., но не е истина какъв вирус карам. Flutter

Добре дошла! Страшно няма де, само понякога  Mr. Green
Шегувам се.  Joy
Резултатът ти за първите 9 дни е повече е добър, така че продължавай в този дух.

# 140
  • София
Биляна, добре дошла и успех! Благодаря ти за милите думи, теб най-ярко те помня от една кучкарска тема, където ми напълни душата просто!  Hug

Здравеите мили дами,исках да ви кажа че се присъединявам към вас и ще следя стриктно всеки ден какво пишете.
Днес ми е ден 5-белтъчини ...ето и менуто: Rolling Eyes

З.Банан и кафе
О.Половин домашна луканка от телешко със броколи и гъби(задушени с една лъжичка зехтин)
В.Същата като обяд само че в по малко количество

КаК вИ Се струва >Hug Hug Hug
Успех на всички
Всичко ти е екстра!

Току-що едно малко човече, което е на път да изяде първия си бой уцели купата със салатата с топка  #Cussing out
Каня те у нас, доведи и детето, ш ги съберем заедно с моите и бой до спукване!  Mr. Green Днес се отдадоха на късане на тапети, ся като си дойде стиснатия ми мъж, не знам какво ще къдря за обяснение.  Blush

# 141
  • София
Хаха, ми да взимам точилката и да идваме освен, да си платят малките зверченца  Mr. Green
Моя мъж и той стиснат, ма не продума думичка, нали мръвката е непокътната...
След сутришното мрънкане за килцата да взема да разведря вечерта с новина за свалени по два см. от ханш и талия. Други мерки не съм си взимала, освен гръдна, но от там за щастие не свалям за сега, не, че не искам, но все пак с по-малка скорост да е  Grinning

# 142
  • Варна

ся като си дойде стиснатия ми мъж, не знам какво ще къдря за обяснение.  Blush

moresmile

Моя пък дето по цял ден е на бач и докато си дойде съм изкъпала и приспала малкия ревльо днеска все ми прави забележки, че съм го оставяла да реве, пък то е във фаза като изляза от стаята и до кенефа и почва... пък се очаква обяд да спретна, вечеря, да простра и т.н. нали знайте как е...

та сега се наядох с кекс и сори майна да си мисли сам вечерята  Crazy сърдита съм! Пък ако знаете как съм опразнила хладилника, има само 4 яйца и кетчуп, лошо ще му стане  smile3532

# 143
  • Sofia
Биляна, много благодаря за милите думи.  Hug Но аз също съм от "новите", от 20 дни съм тук.

Geraldine, щом може да хвърля топка, а още не е ял бой.... много си закъсняла.  Mr. Green Мойте що бой са изяли много преди да се научат да играят с топка...  Mr. Green Ама пък ефекта беше чудесен. Сега само като погледна лошо и вече няма нужда да викам даже.  hahaha Що не може мене някой така да ме набие 2-3 пъти, че да спра да ям...  Laughing

Момичета, почти съм сигурна че може, ама да питам за всеки случай. Червеното цвекло брои ли се за зеленчук (от тези дето са в 3те дни разрешени) или се брои към картофите? Че все пак е доста сладко...  newsm78

# 144
Здравейте!

Гледам пак сте отворили тема за мъжете  hahaha Искрено се забавлявам!

Моят плодов ден завърши. Ето го и отчетът:
- 10 кубчета печена тиква без захар
- 4 банана
- 10 фурми.

Така като ги изброих доста ми се виждат, но ги ядох на три пъти( по два банана и 5 фурми) и честно казано не усетих глад  Rolling Eyes Дано да видя утре минусче  Praynig Сега мисля един чай да пия, че ми е един подут корема  Sick

# 145
Мен днес ме подгони ламята. И взех, че я пуснах. Менюто ми каквото го писах тази сутрин, мога само да му се изхиля. Все режимни работи ядох, ама що храна ометох не е истина просто. Нема да ви обяснявам, че направо си е за срам. Таблицата ми няма да стигне да опиша.  Joy Добре, че поне във въглехидратен си показа зъбките.  Joy Толкоз гладна не съм била даже и бременна като съм била.  Joy

# 146
Здравейте момичета да ви се оплача Simple Smile днес ми е 13-ти ден а съм смъкнала само  2 кила.За протокола висока съм 156 в момента съм 63.5  - 64 кг от 66 кг.Целта  ми е 53-54 т.е искам да сваля още 9- 10 килограма.При вас как са резулатите.Ям по три пъти на ден,без плодовете, обяд ,сз и вечеря ):Днес ми е белтъчен ден и за пръв път минах без сз,само с 1 мандарина и направо на вечерч в  19 часа.След 20 не ям,ако съм много гладна -плод/2 пъти се е случвало/.

# 147
Рая моето мнение е че 2кг не са никак зле все пак да падне до 50 кг на организма ти не му е леко, особено ако дълго време е бил 66! Иначе може би следобедните закуски и тези след 20 часа забавят нещатта! Виж как ще тръгнат кг-мите без тях. И си увеличи количеството вода, ако ти е малко!

# 148
  • Балчик-Сливен
Гледам,че нова седянка сте заформили  Laughing При мен лами няма ,но вирус при детенце и МЦ при мен.
Нана е права,че като ти се прияде нещо-отиваш първо до огледалото и...после може и да се откажеш.Аз в тази връзка реших да си сложа огледало в кухнята  hahaha
И бягащата пътека уутре ще преместя там-колкото пъти ламята се опита да излезе,впрягам я да се поти и...няма да мисли за изкушения  Simple Smile

# 149
  • София
Аз току-що гледах нещо по ТЛС , за родили жени, които не са знаели, че са бременни и сериозно се притесних  Mr. Green
Да взема да се отчета като така и така влязох да пиша глупости:
З: два портокала
о: задушени зеленчуци (морков, броколи и карфиол) и сирене.
в: свинска пържолка с домати и зелева салата с цвекло.
Мъжа ми не харесва цвекло, та го рендосах отделно. Зелето даде фира, та сега се чудя това цвекло какво да го правя? Така чисто не ми харесва.

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 21:11 от Geraldine

Общи условия

Активация на акаунт