90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 139
  • 773
  •   1
Отговори
# 120
Да се отчета за днес: закуска - мандарини; обяд - боб с домати на фурна; вечерята ще са картофи.

# 121
пак сте изписали много и нямате изчитане ooooh!

здравейте фиданки

нещо тези дни нямам време да се вкл,но засега всичко върви по план при мен с изкл на снощтното ми прегрешение с точно 3 глътки ракийка Embarassed(малки)

добре дошли на новите
и добре дошли на моите суфорумки от септемврийчета-много минусчета ви пожелавам

аз съм в МЦ  и може би затова след плодов не отчетох никакъв минус Confused

както и да е,ще се борим пък каквото дойде Hug

# 122
  • София
radostani, първо - нормално е да нямаш минуси всеки ден, то ако караме само на минуси, накрая ще се изпозатрием.  Laughing Аз всеки ден си пиша +- спрямо предния ден, имам много плюсове понякога.  Peace
Горе-долу е редно на една четворка след плодов да се отчете някакъв минус, дори и малък, но има и етапи на задържане на теглото да свикне организма, когато може 4-5 четворки нищо да не свалиш. Също така има и етапи, в които на кантара нищо различно не се вижда, но сантиметрите падат.
Ако искаш си пиши менютата всеки ден, ако има грешки - ще ти ги показваме.
Вода достатъчно пиеш ли? Часовете спазваш ли? Закуската? И защо готвиш без мазнина - принципно в този режим е позволена, яж си нормални неща, че иначе организма ти може да се презастрахова и да не иска да се раздели с излишното тегло.
И още показатели има - колко си висока, колко тежиш и колко искаш да свалиш. Защото колкото по-малко имаш, толкова по-бавно стават нещата тук.  Peace

# 123
  • Варна
Съгласна съм с Ника, напълно. Пък и всеки организъм е различен, може от раз да се отпуши... и да свалиш изведнъж.

З мандарини
О печени чушки с дом сос и малко талиатели, че нямах хляб...
В кекс Криза, който коментирахме в една от предните теми. Пече се... да видим Simple Smile

За моите умения в кухнята = нулеви, става много лесно, остана и да е вкусно!

# 124
Вчера въглехидрати з- 2 ябълки и учудващо не ми престърга корема
о- многозърнест бейкроус + крекер нормален,в смисъл не от соления
в- войнишки корабийки от темата за рецептите

Днес плодов з-2 портокала
о 2 грейпфрута
в 1 грейпфрут
С водата за сега съм много зле,няма и литър.По принцип не ми върви водата,но през плодов е най-зле.Имам въпрос готовите зеленчукови бульончета режимни ли са ? Embarassed Embarassed Embarassed
Имам и домашен гювеч чушка ,патладжан,домати и магданоз става ли за белтъчен и бобов ден?

# 125
  • София
Имам въпрос готовите зеленчукови бульончета режимни ли са ? Embarassed Embarassed Embarassed
Имам и домашен гювеч чушка ,патладжан,домати и магданоз става ли за белтъчен и бобов ден?
Бульон става само в протеинов ден, в книгата пише непосредстено след обяда да се изпие 300 мл. Тук май никой не го спазва това.
Гювеча така както си го описала става за всички дни, само трябва да му добавяш и нещо режимно според деня, разбира се - месо или ориз, филия хляб във въглехидратен и т.н.

# 126
Моля някой да ми каже утре мисля да си направя един сладкиш от ябълки
рецепта: 200 гр. брашно- 1 чаша
180 гр. пудра захар- 1 чаша /аз слагам подсладител понеже мъжа ми е диабетик/
3-4 яйца
1 пакет бакпулвер
2 -3  ябълки /

на намазана тава или форма за торта слагам нарязаните ябълки на филийки и от горе добавям сместа / яйцата+захарта+брашното всичко това разбивам хубаво с миксера/

Дали става за въглехидратен ден? понеже има яйца

# 127
Става, но за вечеря! Peace

# 128
  • Sofia
Охххх.... нещо много ми натежа диетата от няколко дни насам. А в началото ми се виждаше толкова лека. Дали защото спрях да свалям и се демотивирам, дали от инжекциите.... не знам, но непрекъснато съм на ръба на прегрешението.  Cry Особено в плодовите дни като днешния.... иде ми да вия. Преди малко храних децата с пица. Ейййй.... язва хванах направо.  ooooh! А като се сетя още колко кг имам да свалям ми иде от сега да се гръмна.  Banghead

# 129
  • София
Охххх.... нещо много ми натежа диетата от няколко дни насам. А в началото ми се виждаше толкова лека. Дали защото спрях да свалям и се демотивирам, дали от инжекциите.... не знам, но непрекъснато съм на ръба на прегрешението.  Cry Особено в плодовите дни като днешния.... иде ми да вия. Преди малко храних децата с пица. Ейййй.... язва хванах направо.  ooooh! А като се сетя още колко кг имам да свалям ми иде от сега да се гръмна.  Banghead

Ами има и такива моменти.
Иди и се погледни в огледалото и после пак погледни пицата и решавай.

# 130
Става, но за вечеря! Peace
[/quot

Благодаря, разбира се за вечеря thumbsup

# 131
Още един въпрос момичета
Баницата с праз и лук или как я пишете лучник с какви кори я правите? не ми се занимава сама да точа Weary

# 132
  • София
С купени правя всички баници аз, изобщо не знам да точа.

# 133
Здравеите мили дами,исках да ви кажа че се присъединявам към вас и ще следя стриктно всеки ден какво пишете.
Днес ми е ден 5-белтъчини ...ето и менуто: Rolling Eyes

З.Банан и кафе
О.Половин домашна луканка от телешко със броколи и гъби(задушени с една лъжичка зехтин)
В.Същата като обяд само че в по малко количество

КаК вИ Се струва >Hug Hug Hug
Успех на всички

# 134
ето ме и мен  днешния плодов мина много леко -хапнах си малко помело,2 ябълки една мандарина и 4-5 форми без захар! имах  +500 г от вчера и доста се изненадах ,но се надявам той да се изчисти с плодовия!днес като си гледах дните след още 2 плодови ми е водния -чак не е за вярване колко бързо мина времето а в началото си мислех че много трудно ще издържа тези 90 дни! но сега определено ми се вижда доста постижимо и много леко и приятно мина до сега,дано и  за напред да е така!
пожелавам ви приятна вечер момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт