90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 132
  • 773
  •   1
Отговори
# 105
Блазе Ви за снежеца, при нас е нечовешки студено!

# 106
  • Sofia
Пука ти! Да си гледат както искат, много важно.  smile3534
Аз от промоциите в магазините дето се опитват никога не взимам, та ако ще да е най-вкусното нещо на света. Много ми е гнусно като ги гледам нещата така да стоят нарязани и открити, не знам кой ги е рязал и пипал... Уж не съм гнуслива, ама това ми е гадно.  Sick
А че не разбират много хора, не разбират. Онзи ден минаваме през свеки за малко. Беше ми белтъчен ден. Тя ми предлага баница, аз отказвам и тя  Shocked Обяснявам защо отказвам, отговор - "Е нищо де, тогава едно парченце поне си вземи."  smile3555

# 107
Много благодаря Буболече Hug

# 108
  • Пловдив
Привет от мен
днес плодов - банани, портокали, киви и сигурно някой суров зеленчук за вечеря.

тук вече не вали  newsm68 и няма следа от снега

# 109
Обяснявам защо отказвам, отговор - "Е нищо де, тогава едно парченце поне си вземи."  smile3555
Това ме разби  Joy Joy Joy

# 110
  • София
Савина, близките ми спряха да ми пробутват храна, след като свалих 10-15 кг. и вече много ми пролича, че съм сериозна.  Laughing От тогава ме питат какъв ден ми е и предлагат режимно.  Laughing

# 111
3 ден днес - закуска банан, на обяд си хапнах макарони със зехтин и чубрица и 2 бисквитки. За вечеря същото, но вместо бисквитките черен шоколад. Корема ми вече не е така надут като преди, но не съм се теглила. Мисля да го направя след утрешния плодов ден. Дано да отчета минус и аз, че с тези 70  кила на моят ръст съм за никъде  ooooh!

# 112
Здравейте и от мен. Четох ви и реших и аз да пиша. Диетата я правих миналата година за 20 дни и свалих 7 килограма. Решила съм да я почвам пак. Да се надявам че ще имам същият успех.

# 113
Здравейте и от мен. Четох ви и реших и аз да пиша. Диетата я правих миналата година за 20 дни и свалих 7 килограма. Решила съм да я почвам пак. Да се надявам че ще имам същият успех.
А успя ли да ги задържиш кгте?

# 114
klavi качих 2 килограма от 7-те свалени. Но иначе съм доволна от постигнатия резултат. С другите диети свалените килограми се качват двойно след края на диетата.

# 115
klavi качих 2 килограма от 7-те свалени. Но иначе съм доволна от постигнатия резултат. С другите диети свалените килограми се качват двойно след края на диетата.
Преди година бях на тази диета за 2 седмици и бях свалила 4 кг. Прекъснах я понеже имах няколко последователни дни прегрешения и реших да почна отначало. 1 година все се канех все от утре да почвам и така успях да кача 6 килограма отгоре.  ooooh! Дано този път да съм постоянна вече.  Малко ми е трудно с водата, трудно изпивам повече от литър и половина на ден.

# 116
и на мен ми е проблем пиенето на вода едвам изпивам 2та литра даже по-някога не успявам и стигам само до 1,5 литра  Sad

# 117
  • Временно
да ви следя,както винаги много бързи Laughing

# 118
само да видим кой ден ще се наканя да я почна отново.  Grinning

# 119
  • до моите любими хора
Като ви чета какво ядете и сваляте направо ви завиждам. Вчера сготвих фасул и си извадих на мен преди да сложа мазнина и брашно, заедно със салата от цвекло и моркови. Това беше и за обед и за вечеря и днес кантара не е мръднал. По принцип съм забелязала, че свалям най-много след плодовия ден и в другите дни или задържам или качвам малко. Зависи какво съм яла. Аз много обичам за деня на варивата да си правя печени картофи със малко пикантина и зехтин колкото да не се залепят на тавата. Това със салата и резултата на другия ден е веднага съм качила. Днес съм З- 3 мандарини О- кус кус с малко кетчуп В-натурални гевречета (готови са в пакетче)съм решила да ям. И се съмнявам, че утре пак ще съм същото тегло, а може и от горе. Не знам нещо нередно ли правя? Ако някой има идея нека каже, за да знам за напред.

Общи условия

Активация на акаунт