90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 110
  • 773
  •   1
Отговори
# 90
И аз днес на обяд правих пърленки на скара ( тестото само от брашно, вода и малко сол) и отгоре с лютеница и малко задушени зеленчуци. Много се харесаха вкъщи   Laughing Довечера мисля да ям сладичко, а пък приятелят ми, понеже не обича сладкото, ще си хапне същото, като на обяд  Peace

# 91
  • София
Момичета, ако си проспите закуската - хапвате плод или минавате направо на обяда ?
Ох, днеска ми е любия ден - въглехидратен, чакам майка да се върне и да ми спретне една хубава содена питчица smile3508
Направо обяд ям аз, че обикновено се събуждам гладна.  Peace
Ти как си, вдишваш свободата, а?  Joy

# 92
  • София
Здравейте. разписвам се за днес и влизам да чета назад. Днес въглехидратен. Закуската я изпуснах днес, че бях при гинеколкога по повод закъснението на цикъла и ми се наложи да го чакам 3 часа. За обяд - две пълнозърнести филийки с лютеница, а за вечеря - спагети. Изоставам и с водата за днес, почвам да се наливам.

# 93
Честит ден на всички акушерки  Heart Eyes
Днес - плодове, мисля да го опитам туй пусто помело, дето все го пишете  Grinning
Наблюдавам се, че ям все по-малко и по-малко от началото на диетата. Вчера една малка чиния спагети с доматен сос и малко салата от айсбег имах чувството, че съм изяла слон. Така ли и при вас?
Плодовият ми е най-любим.  Hug

# 94
  • Sofia
Оххх, да ви се оплача. Така ми се е подул корема, че имам чувството че ще гръмна.  ooooh! Не знам от какво. Май прекалих с бананите, те по принцип така ми действат.  newsm78
Ако знаете как ви завиждам на тези дето проспивате закуската...  Twisted Evil Мойте деца са нечовешки ранобудни и от 4 год нито веднъж не съм станала след 6.00 ч.  smile3507

# 95
  • София
Савина, моя единия е като часовник - чукне ли 7 и е на крак.  Mr. Green Мъжа ми обаче работи по график и в дните, когато е вкъщи сутрин, ги поема изцяло, а аз се скатавам.  newsm43

# 96
След вчерашното тотално преяждане мислех, че днес ще съм поне +2кг, обаче за моя радост съм си на същите килца като вчера Crazy
Днес е плодовия ден и за обяд си направих страхотна плодова салата. Нарязах една ябълка, поръсих с канела и сурови смлени орехи, нарязах банан на колелца и пак с орехи - стана страхотно и доста засищащо Peace
Заинтригувахте ме с тези пърленки трябва и аз да пробвам следващия път, но не на скара, че е навън и не ми се мръзне в тоя студ Peace Има ли рецепта за пърленки във фурна?

# 97
  • София

Вчера ми беше третия воден ден и във вторник приключвам. Но искам да попитам по-вещите в "занаята" като Нана и Нану, ако почивката ми е 2 месеца и започна второ завъртане, груба грешка ли ще е? Сватбата ни е на 21.07 и ми се иска преди това да направя още 1 завъртане, след което да имам 2-3 седмици до сватбата.

Не те съветвам да почваш по-рано и да съкращаваш почивката. Организмът, особено ако си по-малко килограми, има нужда от отдих, за да свикне с теглото и да задържи постигнатото. При второ завъртане просто ще зацикли, няма да сваляш ефективно и най-много след края му да върнеш и малкото свалено.
Да, сватбата е важно събитие, но е един ден от живота. Важното е резултатите ти тук да са дългосрочни Grinning

# 98
Трябва да има, тези не знам как ще са на фурна. Аз ги пека на тиган за палачинки.  Peace

# 99
Трябва да има, тези не знам как ще са на фурна. Аз ги пека на тиган за палачинки.  Peace
Би ли ми дала рецептата Praynig

# 100
Би ли ми дала рецептата Praynig
Пърленки на скара
Продукти :
1 яйце
 400 гр. кисело мляко / 1 кофичка /
1 с.л сол
1 ч.л захар
20 гр. /половин кубче/ мая за хляб - Тук аз слагам 5-6гр. суха.
щипка сода бикарбонат
3 с.л олио
600гр. брашно /понякога малко повече, понякога по-малко. Става и с ръжено и бяло брашно в съотношение 1:1/

Замесвам тесто от продуктите. Киселото мляко ми е айрян /1:1 мляко:вода/. Оставям да втаса половин-един час, разточвам с малко брашно /на тънко колкото палачинка/ или разтеглям с намазнени ръце, пека на тиган за палачинки или електрическа скара. След това може да се намажат с маргарин. Аз лични си ги ръся само с шарена сол. Гарнирам с лютеничка, маслини и кисели краставички и така.

http://rummylicious.blogspot.com/2011/02/blog-post.html Тук има някакви на фурна, но не съм ги пробвала..

# 101
  • In the shadows of my mind
Привет дами   bouquet
След вчерашния ми въпрос за соса Песто, днес искам да попитам още нещо и се извинявам, ако вече е задавано като въпрос  Embarassed : възможно ли е вместо плод сутрин да пия фреш?

# 102
# 103
Вчера ми беше плодов ден и мина супер яко  Mr. Green През деня ядох мандаринки с малко сурови орехи (6-7 бр.), а вечерта ядох сурови зеленчуци - домати, краставици и зеле.
Бяхме в едно заведение и си поръчвам тази салата, която се води Лятна и има и царевица в нея. И казвам на сервитьорката: Ама без царевица и да не е овкусена.
И тя ме поглежда  Shocked - Ама, вика, то нищо не ви остана  Laughing

Днес белтъчини:
з. 1 банан
о. скумрия на скара + салата от зеле, моркови и цвекло
в. не знам, ще сме някъде навън, но ми се яде сиренце!!!

# 104
  • Варна
Така, децата спят сладко следобед сън, аз малко за отдих тук, преди да се заловя с десерта за утрешния въглехидратен. Днес варива:
З: кафе и ябълка
О: Ориз с гъби и зелен фасул, салата- цвекло
В: малко от ориза и картофена салата

И казвам на сервитьорката: Ама без царевица и да не е овкусена.
И тя ме поглежда  Shocked - Ама, вика, то нищо не ви остана  Laughing
Много им е странно на хората като не искаш или откажеш нещо нережимно. Онзи ден в един детски кът си поръчвам чай, те ми казват със захар или мед, казвам "с нищо". Такава физиономия като емотикона по-горе, ама същата.После по магазини като има някаква промоция, моля опитайте, казвам не, благодаря, не мога, пак съм странна Laughing

Как вали сняггг cold
Дейзи, утре не с колите, а  с шейните... Mr. Green

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 15:56 от Румяна Лефтерова

Общи условия

Активация на акаунт