90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 075
  • 773
  •   1
Отговори
# 75
включване и от медицинското чудо  Rolling Eyes, което след 1ви плодов 100% режимен ден свали ЦЕЛИ 300гр!  Crazy
Дано останалите 90 са по-добри към мене!

Останових още, че не бива да чета тук през плодовите дни, някои от вас описват менюто си  с такъв патос, че направо предъвквах наум всяка порция  Mr. Green. А може и само така да ми се струва, защото бях МНОГО гладна!

забравих да кажа, днес на миш-маш  bowuu - 150гр сирене + 1 яйце и печени чушки, без олио, но с шопска салата (тя пък без сирене).

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 12:56 от Лeни

# 76
Благодаря за бързите отговори  bouquet
Аз съм от София ( много хора казват, че не съм, защото живея в Люлин  Mr. Green ), но няма на пазара и в Била и Кауфланд, но ще проверя във Фантастико...
Лек и режимен ден  Hug

# 77
flowerrr, кажи кой обижда квартала и ще ходя да го бия  #Sniper
Лени, аз като видя някой, че започна да изброява какво е ял, просто прескачам. Но не си медицинско чудо, не се главозамайвай  Laughing Имаше една мацка тука, дето качва от плодовите  Laughing

# 78
  • София
Аз готвя за утре зелен боб с картофи, дава признаци, че добре ще стане.
Снощи чинно си бях направила ориз със зеленчуци, с надеждата домашните да не го харесат и да ми остане за режимния ден... мечтиии, всичко ометоха.  Laughing

# 79
  • гр.София
здравейте мацки  Hug
днес още -300гр. след белтъчен  Grinning
днес съм на варива
з-ябълки с канела(май се пристрастявам  Crazy)
о- пълнени чушки с ориз,грах,морков и лук(ей сега ги хапнах, уникални просто  Laughing)
в-още не е ясна, но може да повторя с чушките  Wink
хайде лека и отслабваща събота   bouquet

# 80
Здравейте! надявам се да ме посъветвате за въглехидратен ден дали е режимно за обяд баница с праз, а за вечеря баница с тиква и орехи. Предварително благодаря за отговора.

# 81
Здравейте фиданки  love001

След вчерашния белтъчен съм -100 гр.
Днес 6 ден- варива
З- чисто кафе + голяма ябълка /ябълката и днес си отчете резултат с  ВЦ/
О- готвя картофки с грах
В- също както на обяд.
Много минуси на всички newsm51

# 82
Здравейте! надявам се да ме посъветвате за въглехидратен ден дали е режимно за обяд баница с праз, а за вечеря баница с тиква и орехи. Предварително благодаря за отговора.

Да, режимно е. И адски вкусно, аз вчера именно това хапвах  Heart Eyes

# 83
  • Sofia

Режимно е.  Peace

# 84
# 85
Пърленките ми станаха суууупер.Буболече.благодаря още веднъж HugЕдинственият проблем е,че стават много,все още ги пека,а вече обядвах,а аз изядох огромно количество и накрая се доомазах с няколко шоколадови бисквити.Ами като е гарга да е рошава Mr. Green
П.С.на скара стават по вкусни,пробвах и на тиган,но продължих на скарата.опуших цялата къща,но...си заслужаваше Mr. Green

# 86
Момичета, ако си проспите закуската - хапвате плод или минавате направо на обяда ?
Ох, днеска ми е любия ден - въглехидратен, чакам майка да се върне и да ми спретне една хубава содена питчица smile3508

# 87
Криси, нямам много възможности да си проспивам закуската, но ако си станала преди 12 си хапваш плод, а после обядваш след 2 часа.

Ванеса, аз ги правя точно с диаметъра на тиган за палачинки... стават.. десетина може би, не знам точно Rolling Eyes А като останат ги режа на 4 и ги слагам в тостера, но не да се пекат, а само да се загреят. Мажа с маргарин, шарена сол и са като нови  Peace Много се радвам, че ти е било вкусно!  Hug
Ще пека и аз на скарата само да се затопли, че ще задуша децата, ако пека вътре Wink

Аз запекох шарен боб с ориз за утре, а на обяд хапнах млечно и вкусно!  Heart Eyes

# 88
Здравейте фиданки HugЗа пореден път се присъединявам към вас,но с тези лекарства немога и немога да устискам докрай-дано третия път е успешен!!!
Днес скучен плодов-това ми е най-голямата мъка SadПреди малко хапнах 2 мандаринки и викам на дъщеря ми-Защо тези плодове не са от сиренце или кашкавал или от месцееее...А тя hahaha Joy Joy  Joy
Лек и минусов ден на всички.

# 89
Буболече,на мен аспиратора над скарата ми е силен,но опуших кухнята,пък аз как се опуших,не е истина.

Общи условия

Активация на акаунт