90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 070
  • 773
  •   1
Отговори
# 60
..

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 10:46 от BubolecheMeche

# 61
Нина, аз също съм кърмачка. Първия воден го карах като воден, а втория като втори плодов. Кърма имах и през двата дни, не е кой знае какъв проблем. Но и през двата свалих еднакво. Повече воден няма да правя Simple Smile  Peace

Ника, и аз на сантиметрите се радвам най-много, ама то редно е да падат по толкова - положението е страшно  Crazy

Браво за постигнатото и още много свалени сантиметри и килца-а-а-а! smile3525 smile3533

# 62
  • софия
Здравейте!След белтъчен +100гр,но това е нормално при мен.Днес бобов з кафе и 2 бр киви,о ориз,задушени зеленчуци и малко зелева салата,за вечеря само ориз !Хубав ден,момичета!

# 63
  • Sofia
Благодаря за линка за кръвните групи.  Hug Много интересно! Явно имам добре развита интуиция.  Joy Не обичам 95% от нещата, които не са препоръчителни за моята кръвна група. И обожавам точно разрешените неща.  Само за млякото и оцета няма да се разберем. Оцет обожавам, като бях бременна надигах бутилката с оцета по няколко пъти на ден и мъжът ми откачаше.  Shocked Твърдеше, че ще мариновам бебетата.  hahaha Сега имам чудесно оправдание да зачеркна веднъж завинаги цялото зелево семейство. Все се мъча с разни броколи и карфиоли и не знам какви още, щото били много полезни, а аз само като ги видя и ми се качва всичко в гърлото. Сега чудесно се оказва, че не били полезни за мен. Супер.  Laughing
Само това за интензивните физически натоварвания....  Rolling Eyes ама си го знам и него че е вярно. Прекрасно се чувствам като спортувам. Зорът е в началото да си надвия мързела и да почна. По едно време преди години работех във фитнес и тренирах всеки ден по 2-3 ч. Никога не съм се чувствала толкова прекрасно - жизнена, тонизирана, бодра, нищо не ме болеше...

# 64
  • София
Супата не ми се вижда много режимна..  Peace
Защо да не е заради тиквата ли? Тиквата е зеленчук, не виждам какво и е нередното в белтъчен ден да се яде, все пак не и слагаме захар? Картофите просто ги пропускате по време на режима а в почивка си ги слагате.
Супата е много вкусна гарантирам, моя мъж мрази тиква повече от всичко, но тази супа я обожава и казва че нямала вкус на тиква изобщо.
Един съвет: за супата от тиква е по-хубаво да изберете от кръглите тикви или от сорта хокайдо а не от цигулките, понеже цигулките са по-сладки, но и с тях става(аз само такива имам и с тях готвя)

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 10:44 от adelina_bg

# 65
Заради картофите го написах, видях поправката и се извинявам.  Peace
А пък аз да се втилясвам... Не знам.. Rolling Eyes

# 66
  • София
BubolecheMeche Peace

# 67
Добро утро! Днес ми е белтъчен ден, но ми е много тежко след вчерашния плодов Thinking . Едвам се насилих да изям един банан тази сутрин, ще видим после как ще продължа деня.

# 68
Добро утро, момичета (за някои вече е добър ден)!  Искам да ви се похваля - днес ми е трети ден от диетата и досега съм свалила -1 кг.  Направо не мога да повярвам! Много съм щастлива   Днес се колебая дали да направя спагети или пица...  И някой може ли да ми каже, кога може да се яде сладкото? Довечера ли или може и наобяд?

# 69
  • София
Добро утро, момичета (за някои вече е добър ден)!  Искам да ви се похваля - днес ми е трети ден от диетата и досега съм свалила -1 кг.  Направо не мога да повярвам! Много съм щастлива   Днес се колебая дали да направя спагети или пица...  И някой може ли да ми каже, кога може да се яде сладкото? Довечера ли или може и наобяд?
Според правилата - обяда е солен, вечерята сладка. Не се смесва сладко-солено ни на обяд, ни на вечеря.

# 70
Момичета,
от къде ги намирате тези тикви... обиколих на всякъде и няма никъде, дайте идея къде има...

# 71
Здравейте момичета,
записвам се, за да не ви изпусна.
Пожелавам ви прекрасен снежен ден   bouquet

# 72
Здравейте момичета,
записвам се, за да не ви изпусна.
Пожелавам ви прекрасен снежен ден   bouquet
Варна - вали ли вали, ама нещо като дъжд...  newsm78

Момичета,
от къде ги намирате тези тикви... обиколих на всякъде и няма никъде, дайте идея къде има...

Варна - Кауфланд, Била, Пикадили

# 73
  • София
В София има в Била, Фантастико, Хит, Кауфланд, по пазарите има със сигурност, но аз нямам на близо пазар и затова пазарувам само в големите вериги.

# 74
Йееее, и аз днес съм -300, или -200 от онез 800! Значи търпение и ... спазване на рижим му е цаката. Mr. Green

Нана, благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт