90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 180
  • 773
  •   1
Отговори
# 525
Klavi  утре ми е плодов ден приготвила съм си тиква за закуска/аз ставам в 7.30/ че малкт ме буди Simple Smile към 10 фреш от греипфурт,имам и сушени плодове преди да ги ям го накисвам във вода/слив,смокини,кайсий/ а също със запасен и с орехови ядки.Предния плодов бях на 3 банана ,1 фреш от грейпфурт,малко салата зеле и морков следобяд че не издържах и  шепа орехи.Аз плодове не смесвам,не е препоръчително.Почти всеки ден закусвам с фреш от 2 грейпфурта- може би там е тайната Simple Smile

# 526
Здравейте, дами!

Да докладвам: Баба ви до 19.50ч. днес беше жива, после не знам какво е ставало.  Mr. Green Но сериозно: следващият път повече да се съберем. Тези, които дойдоха днес, са много готини  Flutter

Отчета за днес:
закуска: взет изпит( blackeye, утре пак да ми стискаш палци!)
обяд: малко задушени зеленчуци и отломки от печените ми картофи, които загорих
вечеря: задушени зеленчуци.

Чувствам се страшно подута и имам чувството, че утре кантара ще изпише To be continued...

Хайде аз се завръщам към учебниците!
Лека и отслабваща вечер

# 527
Здравейте момичета,
изкарах днешния плодов ден успешен да видим какво ще показва кантара утре newsm48
3- ябълка, чисто кафе. О - към 5 кивита + 13 бр. бадеми. В- 2 круши.
Таблицата за хранене според кръвната група хич не е вярна  #Cussing out според нея забранено ми е пилешко , елдата която е обожавам, портокалите, ябълките  и др .... няма да се ориентирам по нея

Момичета дайте някаква рецепта за гювече за утре белтъци - нещо със сирене или кашкавал.
Така и не можах да се науча как се правят тези гювечета или защото свекърва ми е далеч и нямал кои да ми покаже , пробвала съм ама нещо не става.

# 528
Klavi  утре ми е плодов ден приготвила съм си тиква за закуска/аз ставам в 7.30/ че малкт ме буди Simple Smile към 10 фреш от греипфурт,имам и сушени плодове преди да ги ям го накисвам във вода/слив,смокини,кайсий/ а също със запасен и с орехови ядки.Предния плодов бях на 3 банана ,1 фреш от грейпфурт,малко салата зеле и морков следобяд че не издържах и  шепа орехи.Аз плодове не смесвам,не е препоръчително.Почти всеки ден закусвам с фреш от 2 грейпфурта- може би там е тайната Simple Smile
Аз съм долу-горе с твойте мерки и затова те попитах!Успех!
А относно глада, аз най-малко глад изпитвам в плодов ден.Явно човек колкото по-малко яде , толкова повече издържа и се свиква.

# 529
ха-ха, Дейзи, вече и нова дата Joy Joy Mr. Green Чакай да видим живи ли ще сме, пък ако оцелеем и не се затрием, ще дойдем Mr. Green

Днес си писах с една много добра позната /от началото на януари е на 90ДД/, която е журналистка и спрямо дежурствата във вестника, може тогава, та така за 26.02 вече сме две - остана и вие да дойдете и можем да си спретнем страхотно соаре...

# 530

Слънце, усмихни се. И направи нещо за себе си - изхвърли омразна дреха иди си купи нова, пусни с любима музика или
Скрит текст:
си сипи чаша вино!
Цитат
А за снимките - може-може, даже може да добавиш
Следваща среща -
СРЕЩА НА ФИДАНКИТЕ - ВАРНА
26.02.2012 - 16.00 часа
Варна, Бар Соло
бул. "Христо Ботев" 18 (Fullmax centar),
карта:http://www.barsolo.bg/bg/contacts/

Резервацията ще бъде на името на Десислава Делчева

Предполагам, че ако се знае датата и часа един месец предварително, ще се съберем повече фиданки...

Мерси Дейзи така и ще направя имам нужда, че иначе не знам как да махна този товар. Браво на момичетата с успешните сесии! Супер сте!  bouquet
Слагам текста на 1ва страница, но сега не може. утре като правя новата тема ще е !
Айде софианките казвайте ние ще правил ми друга среща?така де и аз да дойда Simple Smile

# 531
Добър вечер  Hug
Днес за първи от както съм почнала диетата, във въглехидратен ден вечерях само сладко и мноооого ми хареса   Mr. Green Дано само утре не получа сърцетуп като видя кантара  Laughing
Някой беше споменал, че има проблем с WC-то, силно препоръчвам Сена форте. Билкови са хапченцата и струват само 2 лева  Simple Smile

# 532
Момичета дайте някаква рецепта за гювече за утре белтъци - нещо със сирене или кашкавал.
Така и не можах да се науча как се правят тези гювечета или защото свекърва ми е далеч и нямал кои да ми покаже , пробвала съм ама нещо не става. 

Няма по-лесно от гювечето, аз му викам дооберихладилник, ама не е за 90ДД.
Идея за режимно гювече в белтъчния ден.
На дъното на гювечето слагаш около два пръста доматено пюре или сок, малко олио, сол на око, режеш една средна глава лук на ситно и го слагаш върху доматения сок/пюре, разбъркваш внимателно с вилица, режеш плочка сирене и слагаш най-отгоре. Ако прецениш че дом. пюре/сок е по-гъсто можеш да долееш с вода. По желание или по-вкус може да се добавят - малко гъби, нарязан пипер или морковчета. По-принцип аз винаги слагам и яйце, но това вече е смесване на два белтъка, така че ти си преценяваш - за яйцето.
Слагаш във фурна и се пече на около 200 градуса около 20-25минути, след като заври, а това зависи от това колко е силна фурната ти...

# 533
  • София
Добър вечер. Да дам отчет за днес, защото това, което писах по-рано малко се промени.
з - портокал
о - 3 кебапчета и салата домати и краставици
в - пържолка със салата домати и печени чушки
Да кажа по повод терзанията с МЦ. Дойде ми тази вечер с 9 дена закъснение. Не знам доколко е притеснително, при положение, че все пак смених тотално начина си на хранене. И прогестерона ми е в норма - 21,80. Чудя се дали да пускам другите хормоните. Все пак са 100 лв. или да изчакам да видя следващият цикъл дали ще е редовен.

# 534

На дъното на гювечето слагаш около два пръста доматено пюре или сок, малко олио, сол на око, режеш една средна глава лук на ситно и го слагаш върху доматения сок/пюре, разбъркваш внимателно с вилица, режеш плочка сирене и слагаш най-отгоре. Ако прецениш че дом. пюре/сок е по-гъсто можеш да долееш с вода. По желание или по-вкус може да се добавят - малко гъби, нарязан пипер или морковчета. По-принцип аз винаги слагам и яйце, но това вече е смесване на два белтъка, така че ти си преценяваш - за яйцето.
Слагаш във фурна и се пече на около 200 градуса около 20-25минути, след като заври, а това зависи от това колко е силна фурната ти...

Благодаря много , утре ще пробвам но мисля вместо сирене да сложа кашкавал или малка сирене и малко кашкавал, Нали може да ги смесвам ?

[/quote]

# 535
Да, кашкавал и сирене може да смесваш. Изобщо всички видове млечни белтъчини помежду им, както и всички видове месни. Яйцата са самосиндикални  Twisted Evil

# 536
Фиданки, дали имате проблем с витамините. Явно малко са ми се изчерпали, защото кожата около ноктите направо ми се е напукала до кръв и ме боли. Абсолютно режимна съм, с малки порции, но явно ми трябват витамини. Някой да е имал такъв проблем?

# 537

Благодаря много , утре ще пробвам но мисля вместо сирене да сложа кашкавал или малка сирене и малко кашкавал, Нали може да ги смесвам ?

[/quote]

Ти си преценяш, но специално за кашкавала - съвет както го написах по-преди, вече след  като изключиш фурната, внимателно вдигаш капака на гювечето /внимавай от парата/ и поръсваш с предварително настърган кашкавал и пак слагаш капака...

# 538
Здрасти Tony Zlateva .Как постига този невероятен ефект от -10 кг.и то само до втория воден ден.Браво на теб.
ми и аз незнам като се има в предвид че имах страшно задържане на килограмите по едно време  Grinning не съм се мерила в талия, крака и за там незнам колко съм свалила но на килца е това за сега по мерилка на кантарев Wink утре ми е воден и незнам как ще е но ще успея като се има в предвид че имах гости тази вечер и имах прегрешения Embarassed Embarassed утре трябва да ги оправя  Peace

# 539
Срещата мина страхотнооооооо Simple Smile Много са готини всички момичета, които дойдоха. Simple Smile Толко не се бях смяла отдавна. Опитахме да изгорим ритуално Баба ви, но не се запали, вещицата му с вещица. Другият път ще нося туба с нафта, да я полея преди да драсна кибрита. Simple Smile

Следващата среща предлагам на 20.02, в ресторант Джораре, който се намира в Младост 1.

Малко снимков мат'риал от днес. ЦЪК

Общи условия

Активация на акаунт