90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 110
  • 773
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, момичета!
Днес свършвам втората четворка. Честно казано не съм се теглила още. Но се чувствам много добре и по-леко. Имам да свалям 6-7 кила.

Да ви попитам - може ли от диетата да ми закъснява МЦ???? Вече десетина дни.  Rolling Eyes По принцип ми идва на 30 дни, рядко се е случвало на 32-35. Но чак десетина.... А и диетата не е някаква супер драстична все пак....

От вчера съм с разстройство, а уж беше въглехидратен и на обед ядох спагети с доматен сос, а на вечеря пица. Дали не е от грейпфрутите, които хапвам последните дни?!

# 601
dilyanad, Честит Рожден Ден!  bouquet

slb83, страхотно изглеждаш.  Simple Smile

Poli_Moli, много сте хубави.  Simple Smile

И няма как да не се похваля, че след сладкото вчера за вечеря съм - 900  Mr. Green Направо повод за празнуване  Grinning

Днес плодов - приготвила съм си кивита, ябълки и фурми Simple Smile

# 602
  • София

амЪ аз пак не виждам кой,кой е newsm78

Ей на тази снимка мини с мишката през мутрите, и ще се покаже кой кой е. Simple Smile И долу ги добавих...
Божееее,колко различно изглеждахте в главата ми:)Много сте готини.
При мен пък почти има съвпадения.  Mr. Green
Страхотни сте,следващия път повече снимки.

# 603
 Sun_chi, как е днес кантарът?
 Аз съм супер щастлива -  явно съм задържала вода -  и сега с близо две кила минус от неделя. Но вчера ядох съвсем мъничко ориз -  повече не можех да поема, Но днес съм гладна и смятам на обед и вечеря да ям хляб с лютеница, bowuu

# 604
  • София
Аз съм с минус днеска. Видите ли моя режим какъв трябва да е: сутринта фреш портокал за освежаване, обяд сладкиши, вечер кръчма. Ако се комбинира с танци-манци някъде след това и за месец съм изчезнАла. Така си беше едно време- не носех розово и излизах по-далече от площадката. Можех поне едно буре винце да бях пила, за да знам защо ме боли глава сега, но аз токова цигари пуша за 3 месеца, без да преувеличавам и на това го отдавам.
Доволна съм от срещата, въпреки непостигнатите цели. Подейства ми много добре на ентусиазма за диетата- Нана  ни показа как след режима може да се промушва през всякакви тесни пространства  Joy Joy Joy На живо е още по-слаба, от колкото изглежда на снимите.
Мис Горджъс пък си поръча език пане, което ми напомни, че всъщност нищо не изпускам с режима  Mr. Green (ничии език аз не мога да ям) Но пък затова пък е приказлива. (ама да ме видите вие пък мене, ако бях с каната винце... и това ще стане)
Ника - мила и приятна, с чувство за хумор  както и тук във форума.  Hug
blackeye е симпатяга,за чиято възраст всички се направихме, че не завиждаме. Ако съм с нейното телосложение нямаше да съм тук  Grinning Исках по едно време да и кажа, че и аз имам микроаденом на хипофизата, но от първите две, докато вземеш думата си забравяш мисълта.  Mr. Green
Една тайна фиданка, която почти не можа да вземе думата , но пък тя е от хората с такива очи, които могат и нищо да не казват.
Диването, която очевидно е диване, но също усмихнат и ведър човек.
И аз, която нямам нищо общо с Дженифър Анистън  Simple Smile
Да кажа също, че отидох на срещата малко притеснена, защото имам форумски запознаства, които са ме разочаровали. Харесвам момичетата тук във форума и не исках това да се промени. Сега съм много доволна, че отидох.
Исках да съм подробна, но ме боли глава, простете.

# 605
  • София
Привет и от мен,
снимките са много готини, как съжалявам че не можах да дойда...
Днес кантара ме зарадва приятно -900г(закова на 56.00) ...и то след протеинов ден  Shocked
Не мога да си обясня, или съм задържала вода или е от това че МЦ си отиде, а може ли да е от това че вчера по изключение пих много малко вода (около литър може и по-малко дори да е било)?

# 606
  • София
Момичета, вие теглите ли се по време на МЦ? Аз 7 дена в ПМС, сега 5-6 МЦ, та май за две седмици сигурно нищо не съм свалила от задържане на вода!  Sad Дали като ми свърши МЦ-то резултатите ще са налице?

# 607
здравейте мацки 
аз за жалост не можах да разгледам снимките от срещата в пикасата ми е блокиран профила  Sad
сега се зачетох в един друг форум за 90 дневната диета  това е линк с рецептите http://www.mamaibebe.com/forums/viewtopic.php?f=11&t=16585&start=0   които много се различават от  нашите-най-вече в белтъчния си ядът белтъците смесено  в повечето рецепти - но пък пускам линка  някой може да си хареса нещо от другите дни има доста идеи

# 608
здравейте,момичета.Днес сам на въглехидрати.Сутринта си хапнах 2 кивита.За обяд мисля да хапна едни малки еклерчета имам.За вечеря мисля да си направя баница с праз ,че хич не мога да се наяждам със сладко.Сутринта кантара показа -900гр.Да ви питам нали мога да си направя баницата с праз за днес или не.И ако мога да дадете някой по-лесен начин за приготвянето й ако може.

# 609
  • Бургас

Да ви попитам - може ли от диетата да ми закъснява МЦ???? Вече десетина дни.  Rolling Eyes По принцип ми идва на 30 дни, рядко се е случвало на 32-35. Но чак десетина.... А и диетата не е някаква супер драстична все пак....

Може-може.......предните няколко дни точно от това се оплакваме доста фиданчета.
Аз по принцип съм доста точна,но сега ми закъсня 5дни.
Имах ужасно изнервящ ПМС/10-12дни ooooh!/ и задържане на килцата .
Сега вече имам едно килце надолу и се надявам вече да си тръгват по-лесно Mr. Green

# 610
  • София
ДД!

Току що се излюпвам...
-100 гр. след въглехидратен.

Снощи ми беше много приятно. Баба, както разбрахте, оцеля.  Mr. Green И, о, изненада, ми тя била много приятен и добре настроен човек, нищо общо с форумския образ /Бабе, прощавай, че ти развенчавам митичния кофти характер/, накрая дори ни достави по къщурките.  Laughing
Жералдин е абсолютно права, Блекисбек е едно прекрасно младо същество, слабичко при това Mr. Green, и аз се въздивих какво има да сваля, ама тийнейджъри, кво да ги праиш.  Laughing
То голяма говорилня беше верно, всеки има много да каже, нищо, ще наваксаме.  Laughing

# 611
Аз не се тегля нито в ПМС, нито в МЦ. Няма смисъл, не си свалил, даже поради задържането на течности си качил и е много демотивиращо. Друго си е след две седмици да си паднал с 3 кг направо хвърчиш  Laughing
Днев въглехидрати
З - банан
О - чабата с лютеница
В - три малки парчета ябълков сладкиш

На мен цикъла също ми закъсня с 10 дни ( вчера дойде пущината, така ме измъчи  Twisted Evil)
Нормално е, като за 35 дни теглото ти е паднало с 6.5 кг.  Whistling
Момичета големи сте образи, радвам се, че сте изкарали готино на срещата  Hug
Ще има ли плувкини на 07.02  Heart Eyes

# 612
  • София
Подейства ми много добре на ентусиазма за диетата- Нана  ни показа как след режима може да се промушва през всякакви тесни пространства  Joy Joy Joy На живо е още по-слаба, от колкото изглежда на снимките.

Щеше да е гадно да е обратното  Joy

Ника, записвам те за горене на кладата - плътно до мен следващия път за лош PR  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 613
  • По света и в нас.
Здравейте момичета.
Много сте хубави и Варненки и Софиянки.Разгледах снимките ,по тях изглежда че сте си прекарали страхотно.
veseto87 ,радвам се че МЦ е на линия,аз още си чакам.
slb83,наистина много хубава промяна.
Днес е варива,бях се притеснила че направих ориз с грах и съм смесила нещата,но видях на 1 стр. ,че може.
Лек ден момичета.

# 614
  • София
Аз знам, че орис с грах, моркови и царевица може.
Chuby, ако си свалил доста - да. Но аз съм свалила (поне до 18-ия ден) само 2 кг. После в ПМС не съм се мерила, защото не исках да се разочаровам.

Общи условия

Активация на акаунт