90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 119
  • 773
  •   1
Отговори
# 585
Руми, благодаря ти  Flutter

Аз тотално се успах, нито закуска, нито кантар, нищо!

За днес ще правя лучника, ако свърша по- рано с изпита, ако не- филии с лютеница  Mr. Green

Сега, който е гладен между закуската и обяда- да ми стиска палци, за да са му заети ръцете, че отивам на изпит да бистря техниките за измерване на обществото мнение  Laughing

Хайде лек ден засега   bouquet

# 586
  bouquet Снимките на всички ви са много хубави.

Аз днес съм на варива.
з- един банан и кафе
о - нахут яхния, сурови морковчета и карфиол
в - същото

След вчерашния белтъчен ден съм минус 1 кг и много се радвам. Така общо за 9 дни станаха -2кг.

# 587
  • София
Айде успех, дано ги избистриш тез техники, че само като се сетя за тях и  Sick

Таз сутрин - 1,5 кг плюс. Да се чуди човек отде при режимен обяд варива и режимна вечеря белтъчини. Откача горкият ми кантар, ма ще му е до утре царството.

# 588
  • София
Малко снимков мат'риал от днес. ЦЪК[/color]

Nana, blackisback и Диването са ясни кои са на снимките,а другите.Веднага да репортувате ,кои кои е  Mr. Green

# 589
  • София
надявам се да сваля 10-12 кг, ще си пиша тук и благодаря предварително за подкрепата и съветите! Simple SmileВисока съм 1.80, тежа 75 в момента, на 31 г, скоро не съм раждала/кърмила, та това не може да ми е оправдание...

Rolling EyesЛеле, на 180см искаш да станеш 60кг?!Според мен малко трябва да смъкнеш летвата.Аз също съм с тази височина, но на тези килограми изглеждам нездравословно слаба.Искаше съвет и ти го давам най-приятелски.

Аз днес съм на плодов ден.Ще съм хем гладна, хем болна.
Приятен ден на всички ви.
И аз така мисля. Затова споделих моята цел. И на мен ми се струва, че килограмите са много малко.

# 590
Nana, blackisback и Диването са ясни кои са на снимките,а другите.Веднага да репортувате ,кои кои е  Mr. Green

Написах на първата снимка кой кой е. Simple Smile)

Лени, немой така да ме наричаш, душко.. Срам ме хвана чак.  Mr. Green Ще те чакаме на 20ти ти да снимаш. Simple Smile

# 591
  • Бургас
ДУ сладурки Grinning

Поли
много сладко семейство Hug

slb83 ЕВАЛА!!!
метаморфозата е очеИзвадна Hug

Диваненце мерси за удоволствието да ви се порадваме Hug
амЪ аз пак не виждам кой,кой е newsm78

Аз съм се изтипосала в подписа си ,но ето ме снимката е линк Peace
Днес Варива:
З:ябълка
О:боб яхния + салата краставица
В:същото

ПС. от Бургас само аз ли съм кандидат фиданка newsm78
Я ако има още да си направим срещичка Grinning

# 592

Ей на тази снимка мини с мишката през мутрите, и ще се покаже кой кой е. Simple Smile И долу ги добавих...

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 09:44 от Анонимен

# 593
Добро утро!

Ден 6 - бобов
Без закуска
О: Варен ориз със спанак и гъбки
В: Салата + малко ориз

От началото съм на -1,4 кг.

Nedialka_81,
супер си, и аз искам тавава снимка   Mr. Green

# 594
Диване, нещо при мен не става.

Днес съм на плодове - по принцип работя на две места, след работя ходя на друга работа  Laughing и вчера си бях приготвила мандаринки това-онова за днес. Сутринта ставам и отварям хладилника иии ПОЗНАЙТЕ. Нямаше и следа!!! Питам приятеля ми - той: "Ама толкова бяха вкусниии..."
Та закуската ми ще е 1 мандарина... само Sad

# 595
  • Пловдив
slb83  Много си хубава   bouquet. Би ли ми дала инфо колко си била и колко свали първия път. Промяната е невероятна.

Аз да се отчета след плодов най-после минус 500 гр . До сега все след плодов бях +  Rolling Eyes.  Днес на белтъчини  Embarassed , не съм измислила менюто още  Peace

# 596

Ей на тази снимка мини с мишката през мутрите, и ще се покаже кой кой е. Simple Smile И долу ги добавих...
Божееее,колко различно изглеждахте в главата ми:)Много сте готини.

# 597
По Нова тече втората част на интервюто с онова момче, дето говори за храните.  Flutter

# 598
Добро утро. След плодов -1,200. Супер доволна. Днес белтъчен. Закуска-кафе с ябълка. Обяд-пилешки дробчета по селски. Вечеря-сирена в гювече.
Прекрасни сте фиданки. Благородно Ви завиждам, че сте си в Бг и можете да се срещате и забавлявате.
Лек и усмихнат ден.

# 599
Здравейте момичета  newsm51
Много бих искала и аз да се присъединя към вашият отбор Simple Smile
След раждането на второто ми съкровище отново се оказа, че имам доста килца за сваляне. След като преди 3 години доста се поизмъчих с диетата на Пиер Дюкан реших да тествам как ще ми понесе 90 дневната диета.
Стартирах на 10-ти януари и до този момент съм 5 кг. надолу  newsm44
Да си призная най ме тормози предстоящия 29-ти ден, но се надявам от вас да почерпя кураж и да успея да удържа фронта Simple Smile

Желая ви прекрасен ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт