90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 126
  • 773
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аууууууууу, Диваненце, като от True Blood съм душо, що? hahaha Joy Моля, снимките с моите кадри да се цензурират Mr. Green шЪ си развалЯ никЪ hahaha

# 571
Здравейте, записвам се при вас  bouquet
От утре започвам с диетката. Днес напазарувах всичко необходимо за 4 дена, тъй като не искам да ходя в магазина, и да  се изкушавам.
Имам 2 въпроса, първият е може ли да се яде шопска салатка през БД и вторият въпрос е за шоколада, през ВД, може ли? и ако да  колко? Embarassed

Благодаря предварително  bouquet
 Ще ви наглеждам, тъй като имам доста за сваляне Tired
Добре дошла   bouquet. През БД може да се яде шопска салата. А една лентичка черен шоколад е разрешен през ВД!

# 572
  • София
Аууууууууу, Диваненце, като от True Blood съм душо, що? hahaha Joy Моля, снимките с моите кадри да се цензурират Mr. Green шЪ си развалЯ никЪ hahaha

Аааа сори, Горджъс, ама тук дет се вика е Голата истина  Mr. Green Много си си хубава, кво не си харесваш?

# 573
  • София

Аааа сори, Горджъс, ама тук дет се вика е Голата истина  Mr. Green Много си си хубава, кво не си харесваш?
Ми....нищо Mr. Green Аз не съм от бледоликите......от апашите съм Joy
Че съм Горджъс.....ясно е , де Mr. Green
Момичета, много ми беше приятно Hug

# 574
  • Варна
Добро утро и поздравления за визиите на новата приятелска среща. Момичета, много ми харесахте, сияете, и наистина си личи, че сте се забавлявали от сърце. Радвам се за вас!
blackisback, много си красива!
Интересно е , когато видиш някой , защото досега си си го представял умствено по твой начин, изграждаш си мнение и образ спрямо постовете тук, и наистина е приятно като видиш как наистина изглежда даден човек.  Hug В този ред на мисли, помогнете момичета, поразкрийте се Hug

Минус 700 след лунен, плодов ден. Днес ми е 29-я ден. Заемам позиция Mr. Green

# 575
  • софия
Здравейте,красавици!Много сте красви всички!  bouquet След плодов имам-1400гр Heart Eyes!Днес белтъци з кафе и портокал,о 2 кебапчета,няколко парченца луканка и зелева салата,за вечеря ще е някакво месце със салата и няколко парченца кашкавал и може би малко питие Crazy!Знам че смесвам белтъци и алкохола НЕ Е РЕЖИМЕН,НО днес имам ден ден и ще се поглезя!  party023 Това е за вас почерпете се!

# 576
  • Варна
Честит рожден ден, dilyanad ! smile3525 Много здраве, щастие и успехи!
Много хубав, тлъст ти е минуса, браво! Laughing

# 577
  • софия
Благодаря,Руми!  bouquet А за - и аз не повярвах,премерих се три пъти! smile3521

# 578
Добро утро момичета!
След режимен плодов не можах да стопя този плюс от въглехидратния...но това МЦ ще ме побърка...страшно напрежение ми беше снощи. Вече реален резултат след 7-10 дена!
Снимките от софийската среща са страхотни! Наистина сте си изкарали страхотно! Браво!
Руми...и аз мисля като теб, споделяш си с хората тук, четеш мислите им, настроенията...създаваш образ в главата си....Подкрепям идея "Кой седи зад ника"....и в този ред на мисли...ето ме и мен с моите пръднета:

http://dox.bg/files/dw?a=144421553e

Има ли сме си рожденничка! Да е жива и здрава! Весел празник!   bouquet

# 579
  • Козлодуй
Добро утро от мен!
Снимките много ми харесаха. Личи си, че сте си изкарали много добре. И изглеждате сякаш сте си близки и се познавате отдавна. Явно виртуалния контакт си е казал думата. Но хайде кажете, кой кой е.......че ми стана много любопитно.
Поли-Моли - страхотна си с 2-та сладура.
Днес сме на въглехидрати - ще правя някакво подобие на лучник. Мисля плънката да е от праз, кромид лук, чер пипер, маслинки малко за цвят, 1 червена чушка също за цвят, магданозче и гъбки. Всичко леко ще задуша и в готови точено кори. Обаче усещам, че няма да се отрази много отслабващо, но да видим - знае ли човек. Ще направя и зелева салата, за да не прекаляваме с лучника.
Честит рожден ден, dilyanad! Бъди жива и здрава и много упорита, за да постигнеш поставената си цел!
Ще взема да кача и аз някоя снимка, да ме видите и мен!
Хубав ден ви желая!

# 580
  • Mars Hotel
Добро утро!
Страхотни снимки, момичета. Много сте фини всички, за какво ви е тази диета? Twisted Evil

Днес за първи път от началото на диетата имам сериозен плюс, почти цял килограм.  Confused Вчера цял ден бях на ориз със зеленчуци, така че ориза бива командирован надалеч за неопределено време.  Crossing Arms

П.С. Леле, slb83, ти си неузнаваема. Браво, страхотна разлика!

# 581
  • Козлодуй
Ето ме и мен - преди режима, по време на почивката и в началото на 2-ра врътка
http://dox.bg/files/dw?a=c3ef98c503
http://dox.bg/files/dw?a=e406acb20e
http://dox.bg/files/dw?a=a7613796e3

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 08:23 от slb83

# 582
  • Козлодуй
Светлица.....и аз винаги след ориз имам +. Но много го обичам и понякога си го позволявам. Вчера ядох и днес съм +400. Ако можеш го игнорирай, ако ли не - използвай го като добавка към основното хранене. Аз нещо не мога да го отпиша съвсем Sad

# 583
  • UK/София
надявам се да сваля 10-12 кг, ще си пиша тук и благодаря предварително за подкрепата и съветите! Simple SmileВисока съм 1.80, тежа 75 в момента, на 31 г, скоро не съм раждала/кърмила, та това не може да ми е оправдание...

Rolling EyesЛеле, на 180см искаш да станеш 60кг?!Според мен малко трябва да смъкнеш летвата.Аз също съм с тази височина, но на тези килограми изглеждам нездравословно слаба.Искаше съвет и ти го давам най-приятелски.

Аз днес съм на плодов ден.Ще съм хем гладна, хем болна.
Приятен ден на всички ви.

# 584
Здравейте момичета, приемате ли нови попълнения?  bouquet
Започнах диетата на 14.01 и свалих 2 кг, но не мърдам повече  Crazy Надявам се да си сваля кг., че след второто много качих, или по-точно не свалих от раждането и после и качих още  Blush Sick

Общи условия

Активация на акаунт