90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 065
  • 773
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро! Hug Браво tonkabonka Дано кантара винаги така те радва! Whistling колко е хубаво само да се качиш след 2 седмици и да показва -6кг Thinking и аз съм мислила да се тегля през няколко дни, но всяка сутрин не го пропускам Mr. Green аз задържам нещо...  днес плодов и се надявам утре да отчета минусче и да е такам от по-големите Laughing Иначе за сега закуска:1 ябълка и кафе, за по-късно през деня имам 100гр сурови орехи,ябълки и тиква печена може да хапна newsm78
Лек ден Hug

# 31
  • Варна
днес например не се сещам баш с какво да прегреша.

Shocked Shocked Shocked   Блазя ти. Аз пък винаги се сещам.  Mr. Green Фантазията ми в това отношение е неизчерпаема.  Joy
хаха Grinning Laughing

tonkabonka, браво, супер резултат!  Hands Thumbsup

# 32
Добро утро!Честит бабин ден на всички бабички! Аз днес ще празнувам- имам си 4 внука Hug Чета редовно ,но не винаги успявам да пиша.Продължавам да се храня  по режима, ,нещо трудничко свалям но, колкото толкова, а и годинките ми си оказват влияние.В режима съм от 2.01-до сега -3,5.Днес съм на плодове до сега хапнах 5-6 сушени  сливи-те ми помагат за WC.Весел и много минусов ден на всички!  bouquet  bouquet

# 33
Добро утро! Simple Smile

Днес въглехидрати
З. помело
О. талиателис  дом. сос, лук, гъби и чесън
В. нещо сладко

# 34
Добро утро.Днес съм на сладичко.На обяд ще опитам пърлрнките на Буболечето, а за вечеря ще е парче сладоледена торта.Мерси за новата темичка  bouquet

# 35
  • София
ketrin, честит празник - да си жива и здрава, правнуци да гледаш!  Hug

Sun_chi, нарочно се меря през 8 дни, че друго си е да видиш 1-2-3 килограма в минус, а не да гледам някакви жалки грамчета всеки ден.  Mr. Green

Но пиенето на вода не е за мен.   ooooh! Ако щете вярвайте, но първите 3-4 дни се наливах насила и почнаха да ме болят бъбреците. Предполагам, че са те, досега никога не бях чувствала толкова неприятна болка от двете страни на кръста в посока гърба.

# 36
Добро утро и честит празник на бабите и акушерките  bouquet
 Аз след втората четворка съм - 1кг. Досега - 3 кг. Доволна съм Grinning  За днес съм си сготвила свинско със зеле и ще си го хапна с удоволствие след вчерашните плодове.
 Отслабващ ден на всички!

# 37
  • Бургас
Ду дами Grinning

Катрин честит празник дълго да се радваш на внуците Hug
Честит празник и на останалите празнуващи Hug

Днес Въглехидрати:
З:банан
О:манджичка от чушки,домати,лук и чесън + хлебче
В:бисквитки с нат.шоколад/днес в ЛИДЛ са на прЕмиция Mr. Green/

Хубав ден дами.

# 38
Е тоз път само се записвам, че бързам за влака   bouquet

# 39
  bouquet

Днес ми е любимият въглехидратен ден. Още не съм решила какво точно ще ям, зависи от много неща, като например дали ще има кой да гледа децата довечера и да излезем с мъжа ми на сладкарница.  newsm68

Засега закусих с един банан и кафе.

Имам минусче половин кг, но още половин ми остава, за да махна плюса след белтъчния ден.

Лек ден!

# 40
Тъй, още един цикъл си замина! Завърших го с 2 плодови, както казах.
Резултатът е -

-4,5кг.
-10см. от талията
-5см. от корема /корема ми е на малко по-различно място, затова меря отделно Wink /
-4см. от ханша
-1см. от бедро
-2см от ръка
-3см от гръдна обиколка
-2см от подгръдна обиколка

Килограмите може да са малко, но от сантиметрите съм повече от доволна!  bowuu

Следва много вкусен белтъчен с много кашкавал и кисело млекце!  Heart Eyes

# 41
Честита ни нова тема   bouquet

Според bg wiki
Цитат
Бабинден е един от големите народни женски празници, посветен на "бабите" - жените, които помагат при раждане, и на младите булки и невести, които са раждали.
Така, че мили баби, мами и акушерки честит ви празник   bouquet

Аз днес съм на белтъчен и понеже бях много примерна тези дни ще се поглезя с един смесено белтъчен обяд като си спретна яйца на очи със кисело мляко с чесън  Mr. Green
А вечерята не съм я измислила още, но няма да е смесена.
Отчетът ми за 17 дни е - 4 кг, което мнооооого ме радва  Hug
Започнах я с доста предразсъдъци или още както казва баща ми "тука има нещо дето е грешно, не може да плющиш пици, шоколади и манджи и да си на диета  Mr. Green". А сега не ща и да чуя за друга диета, не я заменям за нищо!  Hug

# 42
  • Mars Hotel
Добро утро! Страхотни резултати от всички!

Днес съм още -1кг! Ден 11, общо -5кг, много съм доволна.
Хубавото е, че май започнах да свиквам и с по-малки количества, така че продължавам и съм много надъхана.

Лошата новина е, че днес съм на плодове, а довечера сме на гости.  Confused

# 43
Светлица, можеш да помолиш домакинята да ти направи някаква салатка и да не я овкусява  Peace

# 44
Качих се на кантарчето тази сутрин и се отчаях +1  Cry
Ден 4 - плодов.... не съм хапвала нищо извън режима...Продължавам.

Общи условия

Активация на акаунт