90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 201
  • 773
  •   1
Отговори
# 495
  • гр.София
Здравейте! Може ли канела в плодов ден Thinking
Иначе днес- 7-ми ден, въглехидрати:
З: две кивита
О: питка
В. парче торта (което ме чака в хладилника от два дни и страшно ме изкушава, но устоях Mr. Green )
Аз си слагам канела в плодов ден и също така на закуските ако ям ябълки  Peace канелата влияе много добре на отслабването  Crazy ама и аз се изказах  Mr. Green

# 496
  • Sofia
Много добре се изказа. Наистина от канелата се отслабва. Само дето никой не може да изяде такова количество канела, че да има видим ефект.  Mr. Green Аз едно време съм се опитвала да ям канела на пръчки с тая цел.... е, няма такава гадост.  Sick

# 497
Благодаря ви Peace

# 498
  • Варна
Много съм горда от себе си днес. Отчитам фрешов плодов ден:
З: кафе и фреш от портокали
О: фреш от портокал+морков
В:фреш портокал+грейпфрут
Продължавам утре с водния и силно се надявам луната да е спомогнала днес за един хубав, тлъст минус Praynig

# 499
Момичета днес преди обяд ви писах, че след плодов и белтъчен ден днес сам на варива(логично) и сутринта кантара показа нито  плюс нито минус.Преди малко се теглих и ми показа+500гр EmbarassedСлучвало ли се е на някой от вас такова нещо?На обяд хапнах картофена салата,а аз вечеря си направих картофени кюфтета-режимни.Толкова ли да се качва от една картофена салата.Утре да не сам още 500гр.отгоре.Ужас.

# 500
Е вие не сте хора...за 3 дни - 34 страници  Shocked Shocked Shocked

Аз си почивам - от +3, вече съм само +1 от края на диетата...доволна Simple Smile

Няма да се връщам да ви чета, дано сте добре всички   bouquet

# 501
  • Sofia
mirag84, не се тегли по средата на деня или вечер. Нали все пак си пила и вода и други течности, не е само салатата. Тегли се сутрин на гладно и след 00.

# 502
  • София
Момичета днес преди обяд ви писах, че след плодов и белтъчен ден днес сам на варива(логично) и сутринта кантара показа нито  плюс нито минус.Преди малко се теглих и ми показа+500гр EmbarassedСлучвало ли се е на някой от вас такова нещо?На обяд хапнах картофена салата,а аз вечеря си направих картофени кюфтета-режимни.Толкова ли да се качва от една картофена салата.Утре да не сам още 500гр.отгоре.Ужас.
След като си яла и пила течности е нормално да си по - тежка от сутринта.

# 503
  • Варна
Добре, сме , добре сме Heart Eyes
mirag84 , колкото пъти се качиш през деня на кантара, толкова той ще ти показва различни килограма. Това не трябва да те безпокои. Мери се само сутрин, на гладно, тогава килограмите са най-точни. Нормално е после да си качила, все пак поемаш храна и течности.

# 504
Отчитам днес плодов: 2 банана, карфиол, овесени ядки, бадеми и чаша ябълков сок.

# 505
Токущо привърших с вечерята. Направих си омлет от 2 яйца с гъби, домати, краставици и маслини. Ям маслини през всички дни (с изключение на плодовият). Проблем ли са за да ги изключвам от менюто си. Но много ги обичам и ще ми е доста трудно без тях!

# 506
  • Sofia
Ако са изкиснати и не са прекалено солени не са проблем.

# 507
Мммм доста са солени тези, които ядох. Ще потърся други! А какво ще кажете за фъстъченото масло? Друга моя слабост  Blush

# 508
Фъстъченото масло според мен е за след диетата, защото се прави от печени фъстъци.

# 509
Фъстъченото масло според мен е за след диетата, защото се прави от печени фъстъци.
Благодаря! Ще го забравя фъстъченото масло!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт