90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 183
  • 773
  •   1
Отговори
# 540
Ох, че сте сладкиии Simple Smile)) Следващият път и аз искам! Май много сте се напъвали да я палите, щом не сте успели да снимате този паметен момент. Другият път ще сме повече (налиии?) и с нафтата на Диването, няма да имаме проблеми  Mr. Green
Я кажете кой кой е. Нана и Диването ги познах, давайте нататък. Ама много сте хубави! Пу-пу!

# 541
  • София
Аууу, Дивако, имай милост и махни снимката ми в близък план, плийз!

# 542
...

Малко снимков мат'риал от днес. ЦЪК

Оле, и софиянки какви са хубави и... любвеобвилнииии! Heart Eyes

# 543
Браво момичета! Прекрасни сте и вие, и снимките! Hug
Отчет за днескашния ми ден на варива:
з-печена тиква и кафе
о-постни сърмички
в-на половината на половината сърмички от обяда и сурови фъстъчки Mr. Green дано да не ми навредят нещо, но и така ми бяха вкусни Laughing
Лека вечер Hug

звездичка утре е наш ред.... дано имаме някое минусче Praynig
п.с. И на мен на 30-ти ми е първи воден ден bowuu Голяма банда плувкини се събираме Wink Hug

# 544
Аууу, защо изглеждам толкова дебела???  Shocked особено тук. Аз съм с белия пуловер- туника.

Кхъм.... Диването, твои снимки не виждам!

# 545
 Sun_chi,  аз вече имам малък, но не смея да се радвам, че днес очаквах,а  то е оказа огромен плюс. Но днес бях болна и ядох малки количества, да не кажа никакви! Blush

# 546
Аууу, Дивако, имай милост и махни снимката ми в близък план, плийз!

Готово...

blackisback, и аз в огледалото ми се струва, че не съм толко тлъста като на снимките...  Joy Според мен апарата нещо е стрОшен. Grinning

# 547
  • София
Аууу, защо изглеждам толкова дебела???  Shocked особено тук. Аз съм с белия пуловер- туника.

Кхъм.... Диването, твои снимки не виждам!
Според мен изглеждаш много добре. Браво момичета, страхотни сте. Другия път и аз с вас. Simple Smile

# 548
  • София
Определено у апарата ти е проблема, съмнителен ми се виде и на мен!   Thinking Thinking Изкарал ме е поне осемсе кила.  Mr. Green

Мерси! Hug

# 549
blackisback, и аз в огледалото ми се струва, че не съм толко тлъста като на снимките...  Joy Според мен апарата нещо е стрОшен. Grinning[/color]

Според мен обективът ти се е взел за fish-eye и ме е поразтегнал  Laughing

# 550
Момичета много сте хубави всички. И на срещата във Варна и в София  Hug
Изглеждате страхотно!

# 551
  • София
Срещата мина страхотнооооооо Simple Smile Много са готини всички момичета, които дойдоха. Simple Smile Толко не се бях смяла отдавна. Опитахме да изгорим ритуално Баба ви, но не се запали, вещицата му с вещица. Другият път ще нося туба с нафта, да я полея преди да драсна кибрита. Simple Smile

Аз казах ли ти да не се пънеш, Дивотийо, Баба си не мож запали, тя е с огнеупорен костУм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За Джораре - два крака, две ръце и метла - ЗА!

# 552
Срещата мина страхотнооооооо Simple Smile Много са готини всички момичета, които дойдоха. Simple Smile Толко не се бях смяла отдавна. Опитахме да изгорим ритуално Баба ви, но не се запали, вещицата му с вещица. Другият път ще нося туба с нафта, да я полея преди да драсна кибрита. Simple Smile

Следващата среща предлагам на 20.02, в ресторант Джораре, който се намира в Младост 1.

Малко снимков мат'риал от днес. ЦЪК

Ей, как ме е яд, че метлата е запазен патент на НАНА, и не можах да я яхна и да дойда ....
На всичкото отгоре днес м`ажо ми замина за София, ама не ме взе,
тъпънара му с тъпанар, много щяло да ми стане вчера среща, днес среща...
Страхотни сте, големи сладурани с малки д.....а вече!
Радвам се, че не се "запалили" Баба, явно ви е спретнала някое "заклинание"...

# 553
Сладурани сте всички  Hug  bouquet

# 554
Ако следващият път срещата е в Младост 1, ще трябва да търпите и един фиданчо, че до там няма как да стигна инак  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт