90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 105
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Забравих да кажа, че аз на 20.02(то февруари и март е трудно да се нацели ден без празник у нас де) няма да мога да дойда на среща, защото имаме годишнина с мъжото. Сега виждам, че е понеделник. Защо не си правим срещите в неделя и по-рано, за да може всеки да си каже всичко  Mr. Green

# 616
звездичка не знам защо така, но явно задържам... -200гр показа кантара Confused днес въглехидрати утре плодове и се надявам и при мен така изведнъж да паднат 1-2кг Laughing но иначе пък се чувствам много добре и по-слаба Mr. Green довечера ще се включа пак Hug Лек ден на всички и софиянки прекрасни сте Peace Hug

# 617
Еееееееей мацки, ама какви сте готини всички и как ви завиждам за сбирките, аз тука в дълбоката провинция ......... Cry, само ще ви чета и гледам.
Иначе да се похваля и аз с -2кг за 9 дни  newsm44
Успех и - на всички  newsm03

# 618
  • Sofia
Добро утро или добър ден, там каквото се пада.  Mr. Green От вчера съм - 800 гр.  newsm44 И то след бобов. Размърда се най-накрая тоя кантар скапан.
Девойките от срещата - прекрасни сте и поне 2/3 от вас да се чуди човек защо сте на диета?  newsm78 Според мен нямате нужда.
За кожата - и моята е страшно суха откакто съм на 90ДД. Чудех се дали е от това, ама явно не съм само аз. Мажа, плескам и пак си е суха. Не е от липса на вода определено. Сигурно заради по-малкото мазнини.  newsm78
И още един странен ефект, който не знам дали има връзка с диетата - ужасно ми се спи последните 2 седмици. Сутрин едвам ставам, по цял ден ми се спи.  Confused Някой друг да е така?

" Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора. "  Joy 1 час го пиша тоя пост, 100 пъти ме прекъснаха.

# 619
Добро утро. Днес плодов от предпоследната четворка...  newsm78  Simple Smile
Мисля днес вече да изляза да си купя този прословут ананас, че вече ще преритам за него  Joy А да попитам по знаяещите - по-добре по-зелен или по зрял да е?  newsm78

ПАСИФЛОРА напълнила ти се е пощата и не получаваш писма  Rolling Eyes

# 620
  • Sofia
По-зрял е по-добре според мен.

# 621
  • София
Ананаса се проверява по листата. Като хванеш листо отгоре и се опиташ да надигнеш ананаса, то трябва да се отскубне лесно без да прилагаш сила ти, значи вече е добър за ядене.Ако го вземеш прекалено зелен,мисля че само ще му се ядосваш.

# 622
savina_33 и mikimik много Ви благодаря  Hug

# 623
Здравеите момичета!Приемате ли нови във вашата редица?Отдавна ви чета.но сега се престраших да пиша.Миналата година на пролет правих диетата и свалих 15кг.-от 87 станах 72.Но пуста му лакомия за 7 месеца качих 7кг.И сега пак наново.Започнах преди 4 дни-начално тегло-79 кг.,цел-69кг.Днес-75кг.-странна работа,много бързо ми се струва това сваляне,явно задържана вода,знам ли.След вчерашния плодов-почти -2кг.Днес протеини-още не съм измислила,но хладилника е пълен,така че съм спокойна.Лек ден на всички!

# 624
Бабкее,ти пак ли се връткаш Мъри??И аз се натутках за втора врътка,че през почивката ги натворих едни с тия кила!!Ама туй то..от днес старт! И за другата среща да кажете и на меен
Хубав ден на всички фиданки Simple Smile

# 625
момичета имам един проблем с публикациите.Влизам си с потребителското име и паролата и чета какво сте писали през деня.Като минат обаче няколко минути не ми показва ,че има нови публикации ,а всъщност е имало.Излизам от изход и после пак влизам наново и показва ,че има поне 2,3 нови публикувани отговори.Защо се получава така.дано ме разбрахте.

# 626
  • София
Бабкее,ти пак ли се връткаш Мъри??И аз се натутках за втора врътка,че през почивката ги натворих едни с тия кила!!Ама туй то..от днес старт! И за другата среща да кажете и на меен
Хубав ден на всички фиданки Simple Smile

Ооооооо Маграто, добре дошла.
Мне, Бабка е почивка - четвърта поред, ма си стои тук в темата  Grinning

Ти от колко кг започваш сега?

# 627
Момичета, само да ви се похваля - след вчврашния белтъчен ден кантарът показа -300гр  newsm44 Днес закусих с 2 кивита, а на обяд и вечеря ще се яде зеленчукова крем супа с картофи. Добре, че днес съм следобед на лекции, че да мога да хапна на обяд  Peace

# 628
Благодаря Бабче,направо ма е срам с колко почвам,мноо се улях в почивката и...съм 76..цццц!
За днес пилешко със салатка...Не ми стават гащите..тюю
ти след почивката смяташ ли още да връткаш??  bouquet

# 629
  • гр.София
Здравейте момичета  Hug
много приятно сте си изкарали на срещата  Laughing много сте хубави всички толкова лъчезарни браво на вас  Wink хайде направете я в неделя, за да мога да дойда и аз, в Младост ми е удобно аз съм в Дружба но през седмицата не мога  Rolling Eyes
иначе след плодов -700гр. но съм в МЦ
днес протеинчета:
з-ябълки с канела
о-салата с риба тон и ролца от раци
в- гюведже и салата
чао за сега  Hug

Общи условия

Активация на акаунт