90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 092
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
  • Козлодуй
mrancho: Започнах режима от 82,3 кг, приключих го на 65,6. После в почивката качих около 3 кг......които още на първата четворка разкарах. Сега съм 63....и съм близо до първи воден. Ще ми се да стана 60......ама хайде да видим дали ще успея. Винаги съм била 68-70 кг....и сега е голяма мъка.

# 661
  • София
Миналата седмица влязох в едно магазинче да си купя цигари и дъвки и жената ме попита, докато си ровех в портфейла, дали имам осемнайсет. Аз я попитах "стотинки ли?" и тя като ми каза "не, години", толкова се смях Laughing.

Ох, говори ми. Бях бременна с Мая в 7-8ми месец, офъках си втори номер косата, влизам във Фантаситко за цигари. И тая на касата ме пита дали имам 18. Викам ѝ как 18, бе госпожа, на 24 съм. Погледнах я ужасено, обяснявам ѝ "Омъжена съм, бременна съм", халката ѝ показвам и не вярвам на ушите си. Лична карта ми иска, вадя от портфейла, ама на снимката съм слаба, с дълга коса. Вика ми, че не била мойта таз карта и не мога да я убедя половин час, за смях станах на касата. Не ми даде цигари, излязох и се запътих към друг магазин. Викам си, тая бахти откачалката, как ѝ хлопа дъската. Влизам в следващия магазин и като ми поискаха лична карта пак, полудях. Отново с празни ръце тръгнах. Накрая на една будка се спрях, сложих си качулката да не ме виждат и успях да купя. Бяха полудели него ден.  Joy

Другият път слагаш бурката и няма проблем  hahaha

# 662
  • гр.Варна
Здравейте фиданки и от мен.Само ви чета и ви се радвам ,но днес реших да споделя с вас .Не мога да кажа ,че съм нова тук тъй като спазвам режима вече почти две години.Възприела съм този начин на хранене за постоянно.Проблема при мен е че страдам от Автоимунен тироидит който доведе до напълняване с ужасни темпове, а и изписаните хапчета /които за съжаление ще пия до живот/ водят до напълняване.Изкарах две години на Дюкан , и вярно -свалих 14килограма ,но това е истинско мъчение. SickОсобено за любител на сладкото и плодовете като мен. Пострадаха ми бъбреците /за щастие малко/и тогава открих 90дневната диета като бях убедена ,че ако подейства това ще е режима ми на хранене завинаги.Радвам ви се че сте така целеустремени и положително настроени.Продължавайте да се подкрепяте и успех на всички  bouquet

# 663
Нали може да се смесват варива?

# 664
Здравейте! И аз да се запиша.Аз съм още в началото- 5-ти ден!Надявам се на добри резултати.Успех на всички!

# 665
  • София
Бабче, не те познах Shocked
От 8ч съм на една ябълка....да става фасула, че съм пред умирачка Tired
Облачето хей- може Peace

# 666
  • София
blackisback, извинявай, имаш една мин. вода от мене  Grinning (Ей с режимни и черпенето лесно  Mr. Green)
Я глей бабА ти к'ва е Убава!

# 667
Момичета, като ви чета си правя извода, че явно се теглите на електронни кантари. Ние също си купихме преди време, но установихме, че се разминава с механичния с 2-3 кг. нагоре.  Shocked Rolling Eyes И след проведени експерименти с различни предмети стана ясно, че на различните кг. дава различно отклонение.  Rolling Eyes Та много съм объркана как точно да се тегля....

# 668
  • София

Що ма, кво й е на Баба?

# 669
Що ма, кво й е на Баба?

Показа се най-накрая.  Twisted Evil

# 670
  • София
Ма, бабо що си свали очилата?  Shocked
Пробва ли онова с Айнщайн без очила?

# 671
Ма, бабо що си свали очилата?  Shocked
Пробва ли онова с Айнщайн без очила?

Аз го пробвах. С дясното виждам Алберт, с лявото поразмазана Мерилин.  Mr. Green

# 672
  • София
 Joy Joy JoyА с двете не опита ли? Joy

# 673
  • София
Що ма, кво й е на Баба?

Показа се най-накрая.  Twisted Evil
Сюрреалистична си ми Naughty
Ледената кралица по ще ти подхожда.....може да си зла, но пък си красива Flutter

# 674
Ms.Gorgeous, благодаря.

плами76, пожелавам ти успех, много здраве и да постигнеш целите си!   bouquet

Ох, аз на обяд бях много гладна и прибавих и една купичка царевица. Лошото е, че ям на крак и без спокойствие, малкото чудовище е много палаво.

Общи условия

Активация на акаунт