90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 117
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
Добър ден и от мен Simple Smile
Слава богу, днес кантарът ми изкара 1кг минус, но след вчерашните +500гр след плодов се молех на всички богове за подобен резултат. Направо не исках да се качвам, че се чудех каква психо-атака може да ми организира, но слава богу всичко е наред Simple Smile
Закусих 2 портокала и още не съм измислила остатъка от менюто за днес, но май не ми се готви, ще видим. Най-много един ориз да спретна или за най-лесно - картофена салата или да ям навън.

Весел ден и прекрасно настроение ви желая  Hug

# 646
Ей, момичета много пишете.
Днес карам плодов на фрешове, заради луната. Засега добре, ама взе, че ми и дойде цикъла.  ooooh! Утре воден!

Много благодаря за хубавите ви думи, зная, че днес ще видим продължение на едни хубави снимки от софийската среща. Аз отдавна не съм пускала снимки, та ви обърках, коя съм. Laughing Да, аз съм с високите, сиви ботуши. Пускала съм няколко колажа, сега ги намерих, ако ви се гледат:
1
2
3
4
5
и снимки като цяло тук
Дано не съм досадила. Аз бях мотивирана да започна диетата от едни снимки на мама на Викито (много поздрави, където и да си сега Hug).

ПОжелавам ви мили момичета, една незрабавима и добра среща днес!

снимките са прекрасни .......ти си страхотна и ме амбицира още повече

# 647
Здравейте!Простете ми незнанието, искам да попитам в плодовия  ден може ли орехи и мед?

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 12:53 от АИЯ

# 648
  • На топло...
Гледам хубавиците успели да запалят баба си, опсааа, цигарата на баба си Mr. Green!
Много ви се радвам, сладурки Hug!

Пускам ви да се запознаете и с Нану виртуално Crazy. Успях да кача снимки най-накрая, нещо ме изхвърляше системата преди. Не са страхотно качество, ама това е положението, фотала ме е приятелка с телефон Grinning. С роклята е лятна от преди режима (т.е. 10 кила повече) и гънките на роклята не са баш нейни гънки Laughing.

Отивам да готвя мЯсо и ще се връщам после да ви чета, че не успях Hug.

# 649
Здравейте момичета Simple Smile Страхотни снимки, страхотен тонус в темата. много ми е приятно да ви чета! Hug Радвам ви се страшно много и на снимките. Я метнете по едно линкче на лични, че да има мат'риал за следващата първа страничка, която като гледам ще се прави днес. Само Нану може да си спести ЛС-то, че са ми под ръка снимките й  Mr. Green. Много си хубава и чаровна Нану , и слабаааааа- та какво правиш тука newsm78 Казвайте кога са новите срещи, за да знам какво да пиша или нищо за сега? Thinking
Иначе днес съм малко по- добре психически. Мъча се със себе си. Майка ми ме изведе малко на покупки та се държа Simple Smile Деня е плодов Ще го карам само на ябълки- червени и от златна превъзходна. До тук една чевенка малка съм хапнала, нямам апетит но нормално снощи доста хапнах. Утре ми предстои воден ден. След това ще направя още няколко черворни заради коледно- новогодишното оливане и свършшвам. Не с желания резултата, но пък поне не качих като миналата година.
Вчера гледам съня обсъждахте- мисля, че е много важен и го видях в сесията- качва се и апетита се увеличава Shocked сега ще се опитам да оправя нещата!
После мисля да постя, но не съм решила дали ще издържа 40 дни newsm78
Та така засега хубав ден!
Успех на тези с изпитите стискам ви много палци!

# 650
надявам се да сваля 10-12 кг, ще си пиша тук и благодаря предварително за подкрепата и съветите! Simple SmileВисока съм 1.80, тежа 75 в момента, на 31 г, скоро не съм раждала/кърмила, та това не може да ми е оправдание...

Rolling EyesЛеле, на 180см искаш да станеш 60кг?!Според мен малко трябва да смъкнеш летвата.Аз също съм с тази височина, но на тези килограми изглеждам нездравословно слаба.Искаше съвет и ти го давам най-приятелски.

Аз днес съм на плодов ден.Ще съм хем гладна, хем болна.
Приятен ден на всички ви.
Права си - 60 кг са ми малко и на мен - била съм толкова на 20 години сигурно. 65 биха били супер, но като цяло съм доволна на всичко под 70.
Оздравявай бързо! newsm51

# 651
  • София
Едно бързо въпросче.
Може ли във въглехидратния ден да се ядат от готовите спагети - тези, които се заливат с вряла вода?

# 652
Geraldine, аз бях с аденома, не blackeye. Ще ми купуваш риза ми се струва, мхм smile3521
Ника, бях с едно извайващо боди  Heart Eyes Сваля 3-4 килограма то. Иначе съм висока 165см., бях 71 килограма. Вече съм 66, но ми се вижда много, а и съм била и по- малко и повече се харесвам. Не съм тийнейджър също така  Laughing Въпреки че редовно ми искат лични карти по барове, дискотеки и прочее.

Взех си изпита! newsm44 Освободих се от още два, та остана най- тежкият- на 9ти февруари. От днес започвам да уча за него.

И още нещо, което реших! С мойто мило ще ходим на народни танци. Ако някой в района на Надежда си търси и е начинаещ, нека пише.

Хайде аз отивам да си ям баничката, че то време за вечеря стана време   bouquet

# 653
 Peace прекрасни снимки ,много сте хубави всички .......сладващия път и аз с вас   newsm44

# 654
  • гр.София
Едно бързо въпросче.
Може ли във въглехидратния ден да се ядат от готовите спагети - тези, които се заливат с вряла вода?
Аз лично си правя  Peace не виждам причина да не стават  Laughing
Нану много си чаровна  Hug
tinki_15 какво стана с този изпит взе ли го? Надявам се всичко е наред  Hug
blackisback браво за изпитите  Peace и моите са взети успешно, сега почва втори семестър  Mr. Green

# 655
  • Sofia
За готовите спагети - може, но ако не са с пиле, скариди или месо. Трябва да са с гъби или зеленчуци.

# 656
  • София
За готовите спагети - може, но ако не са с пиле, скариди или месо. Трябва да са с гъби или зеленчуци.
Според мен подправките са едни и същи. Не мисля, че в тях има месо или скариди.

# 657
Geraldine, аз бях с аденома, не blackeye. Ще ми купуваш риза ми се струва, мхм smile3521
Ника, бях с едно извайващо боди  Heart Eyes Сваля 3-4 килограма то. Иначе съм висока 165см., бях 71 килограма. Вече съм 66, но ми се вижда много, а и съм била и по- малко и повече се харесвам. Не съм тийнейджър също така  Laughing Въпреки че редовно ми искат лични карти по барове, дискотеки и прочее.

Взех си изпита! newsm44 Освободих се от още два, та остана най- тежкият- на 9ти февруари. От днес започвам да уча за него.

И още нещо, което реших! С мойто мило ще ходим на народни танци. Ако някой в района на Надежда си търси и е начинаещ, нека пише.

Хайде аз отивам да си ям баничката, че то време за вечеря стана време   bouquet

Следващият път и аз ще дойдааа!!! Честито за изпита и на теб и на desivalko_  Hug, и аз приключих успешно вчера  Crazy Я кажи какво е това чудодейно боди  Rolling Eyes
Миналата седмица влязох в едно магазинче да си купя цигари и дъвки и жената ме попита, докато си ровех в портфейла, дали имам осемнайсет. Аз я попитах "стотинки ли?" и тя като ми каза "не, години", толкова се смях Laughing. Единственият път, в който ми искаха лична карта беше преди 2 години точно като навърших 18 и тотално изключих, че направо съм си първа младост  Mr. Green
Аз се спрях на картофена салата за днес, ще хапна и от царевицата, която си купих вчера, мммм Simple Smile
Картофите са в бързоварната и така ми се е дояло Simple Smile
Аз такива спагети не бих си купила, тъпкани са с какви ли не гадости, иначе сигурно са режимни

# 658
Днес ми е плодов ден.
З: помело
О: няколко лешника и моркови
В: ябълки с канела

Обаче утре имам изпит, най- тежкият за семестъра, и едва се сдържам да не се натъпча с нещо Tired

# 659
Миналата седмица влязох в едно магазинче да си купя цигари и дъвки и жената ме попита, докато си ровех в портфейла, дали имам осемнайсет. Аз я попитах "стотинки ли?" и тя като ми каза "не, години", толкова се смях Laughing.

Ох, говори ми. Бях бременна с Мая в 7-8ми месец, офъках си втори номер косата, влизам във Фантаситко за цигари. И тая на касата ме пита дали имам 18. Викам ѝ как 18, бе госпожа, на 24 съм. Погледнах я ужасено, обяснявам ѝ "Омъжена съм, бременна съм", халката ѝ показвам и не вярвам на ушите си. Лична карта ми иска, вадя от портфейла, ама на снимката съм слаба, с дълга коса. Вика ми, че не била мойта таз карта и не мога да я убедя половин час, за смях станах на касата. Не ми даде цигари, излязох и се запътих към друг магазин. Викам си, тая бахти откачалката, как ѝ хлопа дъската. Влизам в следващия магазин и като ми поискаха лична карта пак, полудях. Отново с празни ръце тръгнах. Накрая на една будка се спрях, сложих си качулката да не ме виждат и успях да купя. Бяха полудели него ден.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт