Коя част от домакинската работа мразите най-много?

• 9 365
  • 146
  •   1
Отговори
# 75
Освен това простирам дрехите от един вид с еднакви на цвят щипки (например тениски със сини щипки, бельо с червени, кърпи и чаршафи с бели...). Майка ми казва, че това моето е болестно състояние... Crazy

Значи и аз съм болна, макар и от друг вид "болест": простирам дрехите с щипки, които отговарят на цвета им или поне му подхождат, т.е няма да окача синя блуза със зелена щипка, например.    Crazy Mr. Green

# 76
  • 1st floor
Освен това простирам дрехите от един вид с еднакви на цвят щипки (например тениски със сини щипки, бельо с червени, кърпи и чаршафи с бели...). Майка ми казва, че това моето е болестно състояние... Crazy

Значи и аз съм болна, макар и от друг вид "болест": простирам дрехите с щипки, които отговарят на цвета им или поне му подхождат, т.е няма да окача синя блуза със зелена щипка, например.    Crazy Mr. Green
E, признавам - аз още не съм в този стадий!!!  hahaha hahaha hahaha

# 77
миене на чинии, а и готвенето. Ама после обичам да ям де... Wink

# 78
Дa готвя !

# 79
Неотложната.

# 80
  • Пловдив
Освен готвенето, нищо не обичам. Пък и готвенето ми натежава, понеже за малката не ползвах детска кухня и освен за нас, готвех по 2-3 пъти на ден за нея. Но иначе много от изброените неща изобщо не ги правя. Мъжът ми прахосмучи, мие прозорци и простира. Това последното, понеже теловете са правени за свеки, а тя е доста по-висока от мен. Бърсането на прах и миенето на чинии не ми е приятно, но гладенето е на първо място по омразност. Гладя само в краен случай - понеже пък захвана ли се не мога да го направя на две - на три.

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 09:28 от Pesheck

# 81
По - скоро мога да кажа коя обичам. Grinning Много ми харесва да готвя , но и това е само, когато ми дойде музата. Mr. Green

# 82
  • София
Не обичам да гладя. Но гладя много, всяка вечер, почти всички дрехи минават през ютията.
Обичам да готвя и да чистя, особенно когато съм нервна. Тогава вкъщи лъщи от чистота. Laughing
Това, което не обичам да правя, са неща, които не се налага да се вършат всекидневно и обикновенно ги поема мъжът ми- миене на прозорци, сменяване на чаршафи, бърсане на прах на гадни места като полилеи, горната част на секции, закачване на пердета и подобни неща. Те са си негова територия.

# 83
И аз се числя към малкото споделили, че им е добре да домакинстват. Изчезваща порода, според прочетеното Laughing.
Обичам да готвя. И да хапвам Blush.
Обичам да подреждам и преподреждам при нужда. Да подреждам вътре в шкафове, чекмеджета, гардероби и пр. Отвън може и да ми е разхвърляно в даден момент (покрай сина ни в повечето моменти Laughing), но не мога да си представя да отворя шкаф и нещо да ми се изсипе отгоре. Държа на ред.
Обичам да гладя. Единствено ми е досадно упражнението с ваденето/прибирането на дъската и ютията.

Харесах си прахосмукачка без жичка Laughing. Полезна тема.

# 84
Миенето на чинии  #Cussing out! Така си мечтая за една миална машина, но няма никакво място за нея  #2gunfire. По-омразна домакинска работа няма за мен. За съжаление, мъжът ми страшно рядко ми помага точно в миенето  #Cussing out

Готвенето е по-добре, но детето все е залепено за мен. Когато беше бебе го държах в едната ръка, а с другата режех, бърках, слагах продукти  ooooh!. Сега поне си взема столчето и се качва на него "да ми помага"  Crazy.

Обичам да гладя, много даже. Обичам да пускам прахосмукачка /макар че темата е за какво мразите  Grinning/.

# 85
Преди мразех ужасно да мия чинии, сега миялната ме заменя.
Остана ми да мразя гладенето, но добре че се наложи да си вземем сушилня и сега не се налага да правя и това- дрехите излизат готови за носене.
Обичам много да готвя и го правя всеки ден.

# 86
  • София
Уф това гладене...На мен сушилнята не ми го спестява.  Да, излизат по изпънати след нея, отколкото след центрофугата, но пак трябва да играе ютията, иначе се дразня. Някой по-горе беше писал за някаква скъпа сушилня, която спестява наистина гладенето, но предполагам, че става дума за  много висока цена.

# 87

хаха! и аз го правя това, но си казах "по-добре да не го споделям, защото тотално ще си помислят, че съм откачена..."! овен това просто не мога да сложа две щипки с различни цветове на една дреха.. много ме тормози, когато се наложи понякога!
Wink

# 88
Всички мразят ръчната, домакинска работа.  Wink
Изключения има за готвенето, заради творческия ( хазартен Mr. Green ) елемент.

# 89
  • София
Всички мразят ръчната, домакинска работа.  Wink

А ти откъде знаеш? Някой може да твори и докато чисти! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт