Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 28

• 51 220
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря на всички за превода!   bouquet

# 106

Скрит текст:
Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90., adana kültür ve dayanışma derneği'nin kuruluşunun 25. yıldönümü kutlandı.
Geceye muhteşem yüzyıl adlı dizide hürrem karakterini canlandıran meryem uzerli de katıldı.Ünlü oyuncu Meryem Uzerli de "Bütün Adana insanlarına destek vermek için geldim. Burada çok iyi insanlar bir araya geliyorlar. Güzel bir gece, güzel bir akşam; inşallah beraber bu geceyi yaşayacağız. Daha önce Adana'ya gitmedim. Ama benim bir listem var, Türkiye'de nereye gitmem lazım, bunları sıraladım. Adana en üstte. İnşallah bir fırsat bulup oraya gideceğim" dedi.

Честване на 90 години от окупацията на Адана и 25 годишнината от създаването на Дружеството за Култура и Солидарност.
Във вечерта се включи,известната с ролята на Хюррем,в сериала "Великолепният век", Мерйем Юзерли.
Тя каза: "Дойдох да подкрепя всички жители на Адана,Тук са събрани добри хора от всякъде.
Хубава вечер,хубава нощ!
Дай Боже,заедно да се насладим на тази хубава вечер!
Преди не съм ходила в Адана,но сега имам списък  за местата и градовете,които трябва да посетя в Турция. Тези ги  минах под ред.Адана е най-отгоре.
Дай Боже, да отида и там",каза.

Поздрави,

Ще помоля Невин да погледне текста под снимката   bouquet

# 107
Благодаря!

# 108
  • София
БЛАГОДАРЯ НА  В С И Ч К И  ЗА  43 ЕП.   newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 Two Hearts

# 109
Благодаря на всички, благодарение на които филма достига до нас  newsm51

# 110
Н Е В И Н     Hug  З А В Е Р     Х А Н Ъ М   Hug

# 111
Ето и линк за директно теглене без торент

Великолепният век 43 серия с превод на бг

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 17:50 от anna3com

# 112
Благодаря за превода!      bouquet

# 113
  • Варна
Огромно благодаря на всички,които имат заслуга тази вечер да гледаме епизод 43

newsm10 newsm51

# 114
Заповядайте 43 серия с превод за теглене от мастерс  Hug

Великолепният век 43 серия с превод на бг

Благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet Целувки! Hug

# 115
Благодаря на целия екип за преведения епизод   bouquet

# 116

Благодаря и аз на великолепните преводачки, както и на Ани за перфектната организация.

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 19:41 от hiacint

# 117
  • Истанбул
Охладете малко страстите, момичета Simple Smile Нещата никога не са нито толкова черни, нито толкова бели, колкото си мислим или искаме Hug А това, което гледаме, с наслаждение, е малко свободна интерпретация на разговори, действия, отношения в османския двор, но тази свободна интерпретация не се отнася до историческата дейтвителност и последоваятелност Naughty  А това е достатъчно, мисля, доколкото се отнася до достоверността на събитията Thinking
 Аз малко закъсах технически напоследък ooooh!, за което се извинявам, но смятам, че ще наваксам отсега нататък Praynig Пък, и ми се намери и такава отмяна, като Невин Иванова Hug, за което много се радвам   bouquet Като имаш подкрепа, си е друго  Grinning  Не се съмнявам, че и преводите й са чудесни, че 43 серия си беше изпитание, от класа Crazy
Днес попрочетох във форума, че от 10_на дни нямах физическа и техническа възможност... Доста страсти са се развихрили, но малко се повтарят вече Mr. Green Както и вечният лайтмотив, че Хюррем била християнка и затова са я изкарвали черна Mr. Green Вече ми омръзна да казвам и разказвам ooooh! Вярвайте в каквото си искате, (поне някои), но коя ли е била мюслюманка? Най_много 3_4 валидета, изключения  ooooh!
Като съм почнала, да допълня някои празноти: погребенията, според Исляма, се извършват в бял саван, с който се покрива/завива тялото на починалия и се погребва в този вид, за да се върне по_бързо в лоното Божие, на природата Praynig и във вида, в който дошъл на света...
  В Османската империя има две културни традиции: дворцовата(диванска) и народната (синтез на съставителите на тази империя). Традицията с къната е разпространена именно сред народа, като по този начин е дошла и до наши дни. Дворцовата е останала в тесния кръг на високопоставените, близки на двора хора. Hug Hug

# 118
  • Истанбул
А, да, и за сюннета! Може да се извърши във всяка възраст, няма забрани Crazy Нали има и такива, които приемат Исляма в напреднала възраст  Thinking По принцип, се прави в детска възраст, като се съпътства с молитви и/или веселия Mr. Green Детето се облича в празнични дрехи, които в наши дни са се изродили в костюма на Малкия принц Mr. Green или подобни глупости, които имат много малко общо с традицията

http://firattekstil.com/product_images/1236187961_big.jpg

Досега се наблюдават/ха богати празненства и ритуали и децата са от 2_10 години, но сега сякаш има нова вълна, когато се обраязват още новородени, в болнични условия и от лекари, без излишни баталности  ooooh! Joy Слава Богу! Praynig Mr. Green

# 119
Благодаря за превода!!! smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт