Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 28

• 51 211
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
За тези, които упорито чакат превода на български  Hug искам да кажа, че е готов. Субтитрите и те. Остават последни технически детайли като вграждане и качване по съответните места за гледане. Надявам се живот и здраве след 3-4 часа да сме напълно готови. Много мина, мъничко остана...
Огромни благодарности на Невин за превода на 43 серия. Без нейната упоритост и всеотдайност нямаше да се справим толкова бързо
  newsm51  love001 smile3501

И аз благодаря миличка за съдействието,твоето и на Пенда!

newsm51 smile3525 txtloves newsm74 family Flowers Sunflower

# 91
За тези, които упорито чакат превода на български  Hug искам да кажа, че е готов. Субтитрите и те. Остават последни технически детайли като вграждане и качване по съответните места за гледане. Надявам се живот и здраве след 3-4 часа да сме напълно готови. Много мина, мъничко остана...
Огромни благодарности на Невин за превода на 43 серия. Без нейната упоритост и всеотдайност нямаше да се справим толкова бързо

smile3501 smile3501 smile3501 newsm51

ЧУДЕСНА НОВИНА!!!  Peace

# 92
Моля ти се, имам предвид, че няма да се поддам на изкушението да гледам серията с руски превод, /въпреки, че имам много добър руски/, а предпочитам да изчакам нашия Simple Smile

Грешката е моя,не съм разбрала правилно- извинявай Grinning  Hug   bouquet

# 93
Браво, покорно ще изчакаме....  bouquet

# 94

Скрит текст:
Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90., adana kültür ve dayanışma derneği'nin kuruluşunun 25. yıldönümü kutlandı.
Geceye muhteşem yüzyıl adlı dizide hürrem karakterini canlandıran meryem uzerli de katıldı.Ünlü oyuncu Meryem Uzerli de "Bütün Adana insanlarına destek vermek için geldim. Burada çok iyi insanlar bir araya geliyorlar. Güzel bir gece, güzel bir akşam; inşallah beraber bu geceyi yaşayacağız. Daha önce Adana'ya gitmedim. Ama benim bir listem var, Türkiye'de nereye gitmem lazım, bunları sıraladım. Adana en üstte. İnşallah bir fırsat bulup oraya gideceğim" dedi.

Ще помоля Невин да погледне текста под снимката   bouquet

# 95
  • София

newsm51 newsm51 newsm51
Безкрайни благодарности на всички, които превеждат и  правят техническите джади, за да вградят субоветеь както и качването на епизодите и накрая ние да можем да гледаме с кеф сериите с един разкошен превод! Поклон още веднъж на всички, които отделят от времето си, да на доставят такава радост на феновете на сериала!  bouquet

# 96
  • София
Моля ви се, да сте живи и здрави всички, които съдействат, за да достига до нас този разкошен филм, заедно с обогатяването на познанията си с исторически обусловени факти, да се благодари е най-малкото, което ви се дължи!
Как се казваше- златни ви ръце  Hug

Между другото цялото ми семейство се радва на филма с ваша помощ.
Майка ми, леля ми и баща ми, отделно го записах и изпратих на свекърва ми, свекър ми и снаха ми, които си делят дисковете, но свекърва ми е с предимство , нали е валиде султан, има старшинство Simple Smile

# 97
Искам и аз да благодаря на преводачите.Златни сте !!!!!!    Виждам че има качени три части от 43 серия опитвам се да гледам но ми изписва  че е личен клипа .Това временно ли е ?

# 98
Искам и аз да благодаря на преводачите.Златни сте !!!!!!    Виждам че има качени три части от 43 серия опитвам се да гледам но ми изписва  че е личен клипа .Това временно ли е ?

Да, не се притеснявай - докато се качат всички части ще е така, после ще гледаме. Peace

# 99

Да, не се притеснявай - докато се качат всички части ще е така, после ще гледаме. Peace

БлагодаряВи много!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 100
Няколко снимки от театралната постановка, в която участва Окан. Кога намира време за сериала и театър не знам. Явно затова напира да излиза от ВВ  Laughing

# 101
Заповядайте 43 серия с превод за теглене от мастерс  Hug

Великолепният век 43 серия с превод на бг

# 102
  • Атлантис, Галактика Пегас
Партнира с актриса от 1001 нощ, дето игра Еда,  нали?

# 103
  • Атлантис, Галактика Пегас
Заповядайте 43 серия с превод за теглене от мастерс  Hug

Великолепният век 43 серия с превод на бг
Ани благодаря!!!   bouquet  bouquet  bouquetНа тебе и екипа

# 104
Партнира с актриса от 1001 нощ, дето игра Еда,  нали?

Да с Джанан са двамата.

Общи условия

Активация на акаунт