Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 28

• 51 238
  • 731
  •   2
Отговори
# 585
  • София
С този колаж си припомнете първия епизод и момента, в който Сюлейман
разбра, че се качва на престола на Османската империя.

.
Тогава бях много впечатлена от неговите размисли...Еееех, защо не можеха и днешните политици да имаха такива мисли и терзания newsm78 newsm78 Wink

# 586
Преди доста време бях прочела някъде, че в действителност Ибрахим изневерява на Хатидже с друга жена /не помня да се споменаваше дали е бивша наложница  от харема/,че я е посещавал скришом в дом,който лично й е подарил,отрупвал я със скъпи подаръци и  дори че е имал и дете от нея. Нямам представа доколко е бил достоверен източника, но като гледам натам върви работата и в сериала...

# 587
Нали всеки прегрешил го пращат на заточение в стария дворец (ески сарай) и помня, че в темата още преди много време някой беше питал кой е този стар дворец. Не съм виждала после отговор, но може и да е даван, та сега откривам, че това било университета на Беязът/ Лалели с онази арка там - по снимки гледам. Някой нещо по- конкретно може ли да каже?

# 588
mama nik,в романа на Павло Загребелни го
има този момент,но извън харема.

# 589
Нали всеки прегрешил го пращат на заточение в стария дворец (ески сарай) и помня, че в темата още преди много време някой беше питал кой е този стар дворец. Не съм виждала после отговор, но може и да е даван, та сега откривам, че това било университета на Беязът/ Лалели с онази арка там - по снимки гледам. Някой нещо по- конкретно може ли да каже?
Пине, аз в истанбулската тема преди време бах питала за Ески сарай - четях книгата "Харем" тогава  Simple Smile Нямаше отговор май тогава, а и аз бях останала с впечатление, че е изгорял  Thinking

# 590
mama nik,в романа на Павло Загребелни го
има този момент,но извън харема.

Въпросният роман все още не съм го започнала/ нарочно изчаквам да свърши сериала,че тогава/ ,но може би да съм прочела нещо свързано с него и от там тези мъгляви спомени.
Така обаче, както се движат нещата в сериала излиза тогава, че има някакво взаимстване от този роман,не че е лошо,наротив обогатява сюжета. На мен лично ми е доста интересно как ще се развие действието по- нататък и докъде ще стигнат накрая любовните отношения Ибрахим - Нигяр, защото едва ли наистина има запазени някакви достоверни източници за неговия личен извънбрачен живот.

# 591
Не мога да се регистрирам в торент сайта, защото бил достигнат лимит на регистрация. Съвет как да оправя проблема?!  Confused

# 592
Кой сайт?

# 593
# 594

мога да ти пратя покана, ако искаш

# 595
Оправи се!!!  Heart Eyes Вече си свалям 1ви епизод. Аз и всички вкъщи благодарим на всички, благодарение на които ще можем да гледаме сериала.   bouquet  bouquet  bouquet

# 596
  • Мюнхен
Направо ти завиждам, че сега го почваш и се потапяш в красотата на този сериал. Приятно гледане

# 597
Корина, вярно, че на Хатидже доста й се посъбра, но като погледнеш и съдбата на Нигяр едва ли е била по-лека. Мрънкащото и страдалческо поведение, според мен,  е въпрос на личен избор, а не резултат от ударите на съдбата. Или стоиш изправен и се бориш, или се предаваш и хленчиш. Второто е наистина доста досадно и напълно бих разбрала Ибрахим, ако се обърне към Нигяр и потърси спокойната й, всеотдайна и нищо неизискваща любов. Колкото и да не ми е симпатичен - все пак и той е човек! Mr. Green
Ааа, да така е. Аз не споря за това. Просто оправдах героинята Хатидже. Да си кажа честно те двамата с тяхната любов ми досаждат доста. Повечето им сцени след смъртта на детето ги превъртах. Героинята ми е прекалено мудна. Превърна се в сянка, обикаляща сарая си, уплашена до смърт от смъртта. Промени се още при думите на сестра си, която й каза "И твоят мъж ще пострада един ден от ръката на Господаря". Или нещо подобно.
А Ибрахим, като герой явно си "пада" по тайната любов. А и все пак като хора можем да му признаем, че тайната любов е най-сладка. А и все пак най-добрият му приятел си има цял харем .

# 598
как се качват снимки от компютъра?
 Thinking

# 599
Качи ги първо тук
http://www.radikal.ru/

Общи условия

Активация на акаунт