Интериорен стил по аматьорски 4

• 66 518
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Ето ги тук от италиански форум: http://www.arredamento.it/forum/viewtopic.php?t=84141
Някакъв човек търси точно такива вградени поставки за всичко "като от едно време". Simple Smile

# 61
  • на североизток
Да, точно за такива като показаните от lorenca говоря, даже и подредените шахматно плочки също са много показателни за "соц стила"  Laughing

Visible щом парите не са проблем, значи остава да решиш в какъв стил и цветове да е банята, а другото ще го свършат майсторите Wink Според мен се притесняваш, че там откъдето излизат тръбите ще остане чупка, но спокойно, всичко се кърти, и се поставят нови ПВЦ тръби с нови колена и ако трябва с ново местоположение. Ако решиш да смениш мястото на мивката примерно или ако искаш да е по-ниска или по-висока. Вярно, че има някакви стандарти, с които е добре да се съобразиш, но мисля, че с някои от тях може да се прави компромис. Както например кухнята на Иван Звездев е изработена по-ниска от стандартните 90см, сещате се защо Wink, за да му е удобно Simple Smile

И като сме заговорили за бани, препоръчвам ви предаването "Бантастично" по FLN, както и "Невъзможната кухня", "Цветна корекция" и "Божествен дизайн"

# 62
  • Варна
Да, точно за такива като показаните от lorenca говоря, даже и подредените шахматно плочки също са много показателни за "соц стила"  Laughing

И аз не мисля, че са патент на соц дизайна, по-скоро са взаимствани от хамамите или римските бани, само дялания камък и мозайката е заменена с порцелан.
Дори ми харесват тези порцеланови нишички, а и само те не са мръднали,  в сравнение с плочките и захабените фуги Simple Smile В една чиста баня и подходящо аранжирана биха придали определено чар.

# 63
  • между морето и небето
 Hug , Здравейте,
за първи път влизам в темата и се зачетох.
lorenca, "класиката в жанра" много ме развесели. А и на запад в стари къщи се срещат такива плочки-сапунерки. Но външни тръби в баните не си спомням да съм виждала. Обикновено още при строежа се маркират и се вграждат в стените. Е, ако е необходимо може и да се размести мястото на мивки, душ, по трудно - тоалетна. А тръбите от сифоните на съседите, обикновено точно в средата на тавана, за мен са крайно неприемливи Sick. Най-вече ме е дразнил шума от тях.
реална баня със скрити тръби и вградено казанче.

# 64
По повод външните тръби, преди време в едно списание имаше сниман апартамент в Париж, в който тоалетната беше като нашите от едно време, с казанчето високо на стената. Въобще не беше дразнещо, вписваше се чудесно, може би защото е в Париж изглеждаше даже стилно. Mr. Green

Знам, че сред вас има читателки на този блог, но все пак да споделя:
http://remodelista.com/posts/designer-visit-clarisse-demory-in-bulgaria

# 65
  • на североизток
Не помня да съм твърдяла, че са патент на соц дизайна, мисълта ми беше, че бяха твърде масово употребявани по това време. Пък откъде са ги взаимствали и идея си нямам. Нали темата е за аматьори, не претендирам за точност и професионализъм в изкакза. Не разбирам защо се хващате за думата, не за първи път някой се изказва "по своему"  Wink
Може би в по-съвременна баня също биха намерили приложение, разбира се с малко по-изчистен дизайн, но аз лично не бих си ги сложила в моята баня. Това важи и за външните тръби, колкото и лъскави и нови да са, нагледала съм се на такива бани Whistling

# 66
Изпуснала съм доста. Запис с детска баня  Crazy нямам нищо против и моята да е детска

# 67
Мноо инфантилно, аз не ща.

# 68
Ех, Pina, за теб такава, 2

# 69
Мммм да, става  Flutter

# 70

Баня 2 като няма сифон на пода ( в повечето случай нямат) като пръска водата къде се оттича  newsm78

# 71
  • Русе
Бършат. Те на много места не слагат сифони, суха баня правят, но за мен това лично е голяма глупост. Имах до скоро суха тоалетна и беше кошмар.

# 72
И баните и тоалетните ми са така  Mr. Green  сухи.

# 73
  • между морето и небето

Баня 2 като няма сифон на пода ( в повечето случай нямат) като пръска водата къде се оттича  newsm78

Хващат фрегоната (мопа)  hahaha .

Почти никъде нямат сифони на пода. И подовете на баните са сухи. Къпят се в душ-кабини, готови или градени. Завеси за баня почти не се ползват, защото кой знае каква полза от тях няма, а и ако банята не се проветря добре, много бързо започват да почерняват, т.е. да мухлясват.
А ваните, ако не са оградени с някакъв вид преграда, разбира се, че пръска.

http://prikachi.com/images/568/4307568f.jpg имаи душ зад вратата, подобен на този
http://prikachi.com/images/574/4307574D.jpg
http://prikachi.com/images/573/4307573C.jpg
Баните са в стила на къщата

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 16:48 от Gabie

# 74
Привет,момичета!
Славейче,от показаните преди няколко страници огледало и тоалетка от ковано желязо/че и стенни свещници/,направо получих сърцебиене!Толкова много искам да имам такива  Embarassed
Ameli,и аз не мога да си харесам осветителни тела,даже на много места сме още на фасунки  Mr. Green Е,направих компромис с полилеите в хола,но на пролет ще ги местим в спалнята!И в тази връзка дайте предложение за нещо светещо под горните кухненски шкафчета/без доидните ленти,изобщо не ги харесвам/
Някои неща от тук си харесах,но къде да ги намеря!!!!

П.П.Ameli,благодаря ти за милите думи,относно моите плетачески възможности  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт