Интериорен стил по аматьорски 4

• 66 620
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  Любознателна, шкафа е невероятен!!! И аз съм влюбена! Сега по ред задачите - да намеря пари за ателие, да намеря ателие, да намеря такъв шкаф, да го изрисувам.
Нищо работа  Joy А хотела може да съм всеядно прасенце, ама абсолютно всички ми харесаха. Нямаше една стая или апартамент, които да ме отблъснат. Снощи си говоря с мъжа ми, че нали съм и стъклописец - да вземат да ме наемат там за техните курсове, ще ги водя за едната нощувка  Laughing Е, и едното басейнче сутрин Wink

# 556
Елинор, хотелът наистина е много симпатичен Grinning! А планът ти е велик! Laughing
Любознателна, много хубави неща видях в това ателие! Heart Eyes
Ивчи, не е само за Дженезис това. Включително в "любимата" ми Тапетия има такива серии, които са по-масови, на по-ниски цени...
Тази събота и неделя съм набелязала някои магазини и ако искаш мога да погледна къде какво има и според това което ти търсиш Grinning.
Аз нямам идеи за нашата детска стая, доста ми е особено настроението този път за нея... Blush Харесвам много и различни неща; някои по-скъпи... От друга страна осмислям, че за нашия разбойник висок клас тапети не са добра инвестиция, тъй като той успя да скъса и разлепи настоящите си още преди да проходи стабилно Laughing. Предполагам, обаче, за следващата му детска стая сам ще избира нещата си и ще твори и в този смисъл това е моят шанс да направя още една детска стая, каквато си избера. Мога да заложа на по-детски нещица, защото след време ще има "Ууу, искам плакати, искам табели, искам не-знам-си-какво-нещо-нечаровно-и-естетически-убийствено" (особено като наблюдавам темперамента му, близък до този на татко му в детски и тинейджърски години и като знам каква беше неговата стая  Crazy)...
И така - ще разглеждам всичко в общи линии, не търся нищо конкретно, а нещо което да ми хареса. Т.е. ако искаш ще хвърлям по едно око тук-там за теб и после ще дам отчет Grinning.

# 557
  • Русе
   Спомняте ли си като коментирахме едни адски кичозни хотели? Обаче ей тоя тук ми харесва.
http://www.arthotel.bg/bg/manastirski-shepot.html

Много е готин и фирмата прави страхотни мебели, ходихме на живо да ги видим или поне малка част, каквото имаха в офиса. А цените не са отчайващо високи.

# 558
Аз се включвам късничко  Laughing За жалост не мога да седна да прочета 4те теми, но видях доста интересни идеи, браво дизайнерки  Sunglasses Аз чакам с нетърпение да се постопли, защото искам да си декорирам тераската. Имам си идейка в главата, но си търсех и други, интересни, иновативни, топли, уютни, но за жалост всичките, които намирам, са за тераси на покрива например или на къща, а не за тераса 2 на 4м. в апартамент в София с изглед към съседния блок  Grinning Иначе моята идея е да и сложа дървено покритие на пода (не е 100% решено разбира се, както и останалата част от идеята), едно цветно, пухкаво килимче на пода, в едината част малка, ниска масичка и две ниски столчета или барбарони, и да нахвърлям малко декоративни възглавнички по пода за уют. Първоначалната ми идея за цветова гама беше лилаво, светлозелено и бяло. За светлина вечер,  мисля да сложа на различни нива по стената 2-3 рафтчета и на тях свещници (с различен дизайн), за лятна вечерна романтика.  В другия и край си мислех за нещо като шкаф-място за сядане (за повече хора, ако ми се наложи), на който хем да могат да се слагат разни неща, хем да има отгоре от онези, дългите възглавници за пейки (съжалявам за определенията ми, но не ми идват други думи Simple Smile ) и да се сяда.  Мислех си и за нещо тип перде (от онези на ресните например), за да мога да се поскривам, когато поискам от погледите на съседите в другия блок.
Кажете какво мислите за идеята и ако сте попадали на снимки на такива тераси, тъй като аз не разполагам с 5 на 5 тераса на върха на блока или в къща  Mr. Green

# 559
   Спомняте ли си като коментирахме едни адски кичозни хотели? Обаче ей тоя тук ми харесва.
http://www.arthotel.bg/bg/manastirski-shepot.html

Много е готин и фирмата прави страхотни мебели, ходихме на живо да ги видим или поне малка част, каквото имаха в офиса. А цените не са отчайващо високи.
аз искам точно такива мебели за новият ни апартамент-можеш ли да споделиш цени,които си запомнила да добия представа поне малко за ценовия диапазон-да знам дали да ходя до там-моля те! Praynig

# 560
Кокович, благодаря за споделеното, а случайно да знаеш дали работят в неделя?
 Момичета, дайте да залагаме http://ideendom.com/dev/index.php?option=com_k2&view=item&am … ang=bg&ref=nf
Аз мисля, че по-скъп е този с бялата табуретка, но пък етажерката при другия ми изглежда "по-дизайнерска".

# 561
Кокович, благодаря за споделеното, а случайно да знаеш дали работят в неделя?
 Момичета, дайте да залагаме http://ideendom.com/dev/index.php?option=com_k2&view=item&am … ang=bg&ref=nf
Аз мисля, че по-скъп е този с бялата табуретка, но пък етажерката при другия ми изглежда "по-дизайнерска".
И аз така мисля - вината са отделни кошнички, но пък на другата вазата е по - скъпа и има отделни прегради за виното в ъгъла не е само полица , както в дясно.
ПП дано сте ме разбрали , че как го обяснииих...

# 562
Az мисля, че по-скъп е в лявата снимка. Там разпознавам стол + табуретка Tolix, докато другият стол не ми е известен. Лампата над масата в ляво е Jielde', а другата не знам. Бамбуковият фенер ми прилича на тези на Аtipico...
Eтажерките не ги разпознавам и двете.

# 563
  • на североизток
Visible много добра идея, ако не те затруднява много Flutter Само като ориентир да ти кажа, че харесвам неща на точки, на райета, на цветя или на абстрактни цветни фигури, или комбинация от всички тези неща  Mr. Green Нещо такова или такова, особено това Heart Eyes

И на мен ми е интересно какви са цените на мебелите-уникати Casa-Art.

# 564
  И аз като Барбабо залагам на левия. Ама не така обосновано като нея, а инстинктивно  Laughing
И на мен ми харесват страхотно мебелите..Четох биографията на създателя им - художник е. Някак се усеща, не се страхува от цветове.

# 565
  • софия
ами да си кажа и аз, явно не съм арт  Mr. Green някои неща ми идват в повече.
в стая етноромантика например би ме заболяла главата, а поезия ми е откровено грозна.
харесват ми някои мебели като форма, в повечето случаи комбинациите на шарките на дървото ме прави разногледа, а мебелите в манастирски шепот са страхотни, но на стената от камъни се губят.
хареса ми една камина в апартамент палитра, баните повечето.
много ми хареса лежанката дюшек пак в ап. палитра.
за рисуваните мебели съм със смесени чувства, мисля, че бих ги харесала в друга стая  newsm78

този "арт" хотел ме кефи
http://www.hotelfox.dk/

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 01:29 от shhhh...

# 566
Чудя се откъде им измисляте имена на стаите, а то си ги имало. После се загледах и в буквичките - тук Пламен Петров, там Пламен Петров. Казвам си "Визибъл! Ти добре ли си?" Laughing.
Досега гледах сменящите се картинки на страниците, а вече успях да надникна във всяка стая. Плюс, че се почувствах гениална, откривайки връзка между хотела и ателието Mr. Green.
Шшш, заради теб се напрегнах, да знаеш Laughing. Wink
На мен ми хареса апартамент Легенда и също Палитра. Вторият ми допадна, въпреки шарените мебели. Т.е. предпочитам естествените шарки на дървото, но в случая в стаята има простор и... стояха ми ОК. Бих си играла с момчетата ми на дюшечетата с удоволствие Grinning.
Като цяло мен ме впечатляват мебелите. Много ми харесват формите в Медитация. Жълтото бих го пропуснала, но иначе ми е много приятна. Всъщност, ако само гардеробът имаше ярък цвят бих възприела нещата по друг начин.
Впечатление ми направи и текстилът. Именно възглавничките в Легенда ми харесаха много. А също и този в Морските импресии.
Приемам хотелът в голяма степен като изложбена зала за това което авторите създават. Може би съм в голяма грешка, знам ли.
Това бих сложила в несъществуваща си лятна вила на някой тих бряг.

Ивчи, ще споделя впечатления в неделя или понеделник вечер. Hug

206-та стая http://www.hotelfox.dk/ направо ме уплаши, хихи.
Всъщност за себе си усещам, че когато подбирам хотелска стая се спирам на неща, които не бих занесла у дома си. Търся си някакво разнообразие. Избирам интериор, който ми допада, разбира се, но не и за домашен. Grinning

Симпатично ми е тук.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 01:50 от Visible

# 567
  • густо майна Филибето
Елинор 777,според мен ще се справиш с шкафа бързо и с лекота в средата на някоя стая. После сигурно ще имаш повече колебания къде да го сложиш Simple Smile

Да се изкажа и аз за сравнените интериори Laughing В първия момент реших, че трябва да търсим десетте разлики или по погрешка са две еднакви снимки Grinning С бялата табуретка трябва да е по-евтиния. Линиите на мебелите и пропорциите им ми "евтинеят". Също и на лампата. Коша е с по-рехава оплетка, кожата е с по-къс косъм. Иначе аз бих предпочела по-евтината етажерка Simple Smile

Visible, и на мен ми се случва понякога да се върна да видя това, което другите са видели а аз не Simple Smile Може би трябваше да пиша как стигнах до онзи шкаф Simple Smile
Белите рисувани мебели и на мен не ми харесват особено.Шатото ми хареса, всичко е много премерено и стилно.

shhhh..., хубаво е, че хората сме различни и харесваме различни неща Simple Smile Като видях стаите в арт хотела не зная защо си спомних за пионерските лагери, някакво такова настроение ми създават (с изключение на 2-3) Rolling Eyes

# 568
 "И отговорът е: интериора отляво на първата снимка с цена около 1750 евро, а десния с цена около 600 евро."
 Много сте добри Wink.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 17:04 от Veniz

# 569
"И отговора е: интериора отляво на първата снимка с цена около 1750 евро, а десния с цена около 600 евро."
 Много сте добри Wink.

Grinning

Иначе аз бих предпочела по-евтината етажерка Simple Smile

И аз.

Общи условия

Активация на акаунт