Интериорен стил по аматьорски 4

• 66 630
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря за съдействието търся по-точно този!
http://www.nashdom-bg.com/files/VBP_7584.jpg

# 541
# 542
Благодаря за искрените мнения  Heart Eyes

Още нещо по темата с картините и телевизора http://www.decorpad.com/photos/2010/04/02/1d7412c068c9.jpg, а шкафовете от снимката ми харесват и така

И още интересна декорация за стена 1, 2, 3, 4, 5

Уф, много е сложно това с декорирането

# 543
Тази Тапетия като я видя препоръчана и получавам обриви.
Бях бременна, тръпнеща, очакваща и нетърпелива за детската стая. Бяхме в магазина, избирахме дълго време тапети, снимахме няколко различни серии между които се колебаехме, за да си ги разглеждаме и на спокойствие у дома; отношението от момичетата беше прекрасно. Поръчахме тапетите след кратко размишление и без никакво колебание. В договорът, т.е. бележчицата, която ни дадоха беше отбелязан срокът от месец, в който тапетите трябваше да пристигнат. След месец ние потърсихме поръчаното, никой не благоволи да звънне. Но нямаше и защо. Отидохме на място, за да видим какво се случва - ами едни от тапетите (поръчката беше за 4 вида тапети по достатъчно ролки и 9 метра текстил) май не се произвеждали вече (каталогът, от който беше поръчката виси в сайта на производителя и до днес!), но те щели да проверяват и да ни кажат след време, пък наличните вече тапети да сме си ги вземели. Тези, които липсваха сигурно трябваше да заменим с вестникарска хартия. Както и да е. Отказахме да вземем поръчката, докато не бъде изпълнена цялата. Чакахме още месец и позвънихме пак, защото Тапетия определено има куцаща култура в това отношение. Ами имало грешка, не били пристигнали, но може би сме щели да ги имаме до седмица. И така всяка седмица ходене по мъките. Трябва ли да казвам колко не обичах вече тапетите за стаята на момченцето ни? В какво се превърна нещо толкова прекрасно по подразбиране, като това да подредиш детската стая за сбъднатата ти мечта?... Стигнахме дотам, че на момичетата в магазина им беше неудобно от това което се случва и започнаха да се червят при разговори с нас, а така или иначе ние търсехме някой, който да поеме отговорност за случващото се. Така се запознахме с управителката или поне така се зовеше. Стигна се дотам, че заяви на съпругът ми "Ама оплаквайте се на която искате комисия и на арменския поп, работя на заплата, вие сте поредните клиенти и за вас не ми пука!" (достатъчно впечатляващо изказване, въпреки че не е от най-цветните). Свързахме се с г-н Ангелов. Беше относително любезен и каза, че ще вземе мерки относно поведението на въпросната госпожа. Всички срещи и приказки се случват в магазина, от който поръчахме (този на Константин Величков) в края на работния ден. Ако си сметнем пътните излиза, че спокойно можехме да вземем тапети от по 100лв ролката с експресна поръчка. Както ще да е, тези контакти не стоплиха стените ни. Капаро отказваха да върнат, тапети даваха наполовина от поръчаните. Накрая след месец прословутите пристигнаха! Обаче се оказа, че се е загубил текстила! Взехме тапетите и зачакахме още седмица-две за парцали. Получихме ги "в срок".
Какво беше очарованието ни когато отворихме ролките с тапети! Мечта! Ама те с дефекти!
Не сме се занимавали повече. Налепихме ги. Т.е. аз не ги лепих, защото между началото на отношенията ни с Тъпотия и края на същите бяха изминали няколко месеца, бях значително по-бременна и ми беше невъзможно.
От Луната да ги бяхме поръчали!

Нищо общо не желая да имам повече с Тапетия, с Тони Бад, ако ще последните да са и на мазилка да ми стоят стените!

Шанта, ниските шкафове много ми харесват! Grinning
И първата декорация с розетките Heart Eyes!

# 544
  • на североизток
Интересен опит имаш Visible, който всъщност съвсем не е необичаен за БГ. Ние също имахме забавяне на доставката на тапети ТониБад, но чак такива приклюения Grinning

На мен много ми харесаха тапетите на Eijffinger, за които Barbabeau пусна линк, както и това че предлагат и подходящ текстил , но предлагат ли се в БГ и какви ли са им цените Thinking

# 545
http://www.genesis.bg/bg/sectionid/1/products/productslist/cid/685

Хехе, Ивчи, с удоволствие бих си спестила тази интересност Laughing.
Забавянето на поръчки в тази фирма имам чувство, че е правило, а не изключение. След нашите преживелици половинката обсъждаше случилото се с колеги и се оказа, че един от тях е направил поръчка оттам и след няколкомесечно чакане се е отказал и е купил тапети от друг магазин. Оставил е и капаро, и всичко. С добро ги споменават хората, които познавам и са ги използвали.
А такова отношение другаде не съм срещала.
Текстил се предлага към доста тапети на различни фирми и различен клас; прехвърли няколко каталога Grinning.

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 16:13 от Visible

# 546
  • софия
хмм, аз също ги препоръчвах, защото моят тапет си дойде навреме, но след написаното от теб...
иначе неприятно впечатление ми направи, че питах за един модел, който е от марка продавана от тях и не можаха да ми отговорят дали го има и дали изобщо се внася. това в новия магазин на мадрид. иначе аз пазарувах от стария и там имаше две служителки от много време и си бяха в час.

# 547
  • на североизток
За сега се интересувам най-вече от детски текстил в комбинация с тапети, завеси и аксесоари, но като че ли не са много вариантите на българския пазар. Нещо такова  Thinking

Ауууу, страхотни неща има тук Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Благодаря Visible  bouquet

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 16:28 от iv4i_79

# 548
Ивчи, към серия тапети има избор от няколко вида текстил. Сам си шиеш каквото искаш - дали чаршафи, възглавнички или завеси, все едно. Можеш да си правиш каквито пожелаеш комбинации. Това, което показваш няма как да е в комплект с тапети.
Ето две стаи, в които се вижда текстил. Дистанцирай се от това дали ти харесват или не, идеята ми е, че повечето платове към детските тапети са такива - един с основните шарки на серията, друг в същите цветове раенца/точици, някакъв едноцветен, после друг... Освен това винаги можеш да комбинираш продукти от различни серии. Ще откриеш каквото търсиш; пожелавам ти да е лесно и безаварийно Hug!
В България сме си днес, не преди 30 години Grinning.

Шшшш, реално погледнато трябва да има и доволни клиенти, за да продължават да съществуват. Хубаво е, че си имала късмет да си от тях Grinning!

# 549
   Спомняте ли си като коментирахме едни адски кичозни хотели? Обаче ей тоя тук ми харесва.
http://www.arthotel.bg/bg/manastirski-shepot.html

# 550
  • Стара Загора
Кокович, аз не съм доволна от нашия диван Кота (правили ги в Румъния) и
след 2 години ползване го подарих на брат ми. Не е мръднал на външен вид, но
дамаската му, една подобна на кадифе, все изглеждаше като напрашена. Отделно и
механизмът за спане беше кофти, много взе да скърца подматрака. Но пък той беше и
евтин, към 1000 лв, може пък да имат и по-качествени. Сега (хола ще го преграждам)
имам място само за диван двойка и сигурно ще си го купим от Икеа.
 Като пътувахме лятото към морето, малко след Стара Загора видяхме табела Аутлет
мебели, после намерих информация, че са немски мебели от изложения. Може пък да
имат хубави дивани. Иначе от българските фирми на картинка са ми харесвали някои модели на
Валинор, Тедива, Аксага, Библус и Начеви, но като изключим първата, за останалите има и лоши
отзиви в този подфорум.
 Мисля, че това е този аутлет, но не съм сигурна http://www.galeria-fashion-outlet.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D … ew/4?limitstart=0, предполагам, че имат по-голям избор от показаното в сайта.
вчера посетих този аутлет.като цяло впечатления ми са доста положителни,има боклуци но има и доста интересни попадения.Дивани нямаше много избора не беше голям и нищо неодобрих ,но имаше няколко маси които изглеждаха доста прилично в дървесна шарка,венге и бял гламц.Дори харесах една бял гланц с метални крака ,изглеждаше суппер ,но размера ни идва голям за жилището.(масата е 160 на 90 и възможност за удължаване до 2,40 на 90 може цяла свадба да се направи  Mr. Green Laughing)........другата седмица в петък очакват пак тир с стока но незная какво ще дойде.,все пак ще намина другия петък да видя какво са получили. Grinning
аутлет е само за мебели,няма дрехи!

# 551
 Елинор 777, готин е хотела, виждала съм го наживо Simple Smile
интересен стил е , уникален

# 552
  • густо майна Филибето
Елинор 777 , много ми хареса хотела!
А този шкаф ми напомня за цветовете в твоите рисунки

Това от Ателие Атмосфера

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 11:27 от Ljuboznatelna

# 553
  • Варна
  Спомняте ли си като коментирахме едни адски кичозни хотели? Обаче ей тоя тук ми харесва.
http://www.arthotel.bg/bg/manastirski-shepot.html
Наистина страхотен!

# 554
  • на североизток
Аз направо се влюбих в този хотел Heart Eyes Особено много ми допаднаха стаите "Етноромантика", "Манастирски шепот", студиото "1001 нощ", апартаментите "Легенда" и "Палитра"(особено много Heart Eyes)
При първа възможност ще го посетим, благодаря за линка  bouquet

Visible нали става въпрос за Genesis в последния ти пост? Непременно ще потърся магазина им като дойда в София.

Общи условия

Активация на акаунт