Интериорен стил по аматьорски 4

• 66 536
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Амели, не само квартирен интериор  Laughing  изобщо мъжки. А ергенски, щото ако не е ерген женската намеса е ясна. Темата е какво би родила главата на един мъж, може би  Thinking

Тъй, с мъки успях да направя няколко скрийншота, които са с лошо качество, нищо не успяват да покажат, ама толкова мога, а много исках да споделя. Докато гледах филма и все за тази тема си мислех, ето че взех наистина да споделям интериори от филма  ooooh!

1..  2..  3..  4..  5..  6..

Третата снимка е специално ако може Барбабо да познае лампата на кой производител е, че сън не ме лови за нея  Crazy  Тя и в по- хубави кадри по- добре се вижда, както и красотата ѝ, ама не мога да ровя повече.

Иначе спалнята, кухнята, както и стълбището и фасадата са уникални, ама няма да показвам техни снимки - трудно ми е, както стана ясно.

В този филм имаше още един много интересен ергенски апартамент, но на друг ерген. Там също нямаше стени, в хола имаше басейн - голям, не джакузи! Както и в хола се паркираше джип Хамър и мотоциклет. Мебелите бяха минималистични, уредба, разбира се, спалнята беше на по- високо ниво като балконче.

# 691
малко ще изместя темата,но попаднах на сърцеразтуптяващи фотоси, които трябва да споделя:
много яко

Комбинация от това и това си представям за хола си

Таванът е жесток!

Кухнята ми!!!!! Каквото и да става, трябва да имам такъв плот и дънер!!!!!!

Симпатично  Може да оформя такова ъгълче за дъщеря ми в спалнята.

# 692
А Пина, и аз докато го гледах не свалях поглед от интериорните решения , които по презумция трябваше да ни разкриват характерите на героите.

Никак не харесвам такива шахматно наредени черно - бели плочки, но не ме дразнеха.Спалнята е най - хубава - решена в наситено синьо. Да интересно решение на Али апартамента да е гараж. При това с басйен. От неговия нищо не бих заимствала - ставаш и скачаш на мотора , в колата Mr. GreenНай - ми допадна жилището на Селма , нали така се казваше любимата на Рамиз. Но за жалост не знам как го правиш това да извадиш картинки от видео? Поздравления!

А къщата на Ейшан и Дженгиз - не ми харесва! Има си всичко, направена е с
много пари , но не мога да кажа точно какво ми липсва. Може би цвят ... безлична , без живот..

Амели , писали сме заедно, много е красиво последното , цикламеното диванче! В последно време погледа ми се задържа само на ярки неща Shocked Явно съм зажадняла за лято...

# 693
# 694

Третата снимка е специално ако може Барбабо да познае лампата на кой производител е, че сън не ме лови за нея  Crazy  Тя и в по- хубави кадри по- добре се вижда, както и красотата ѝ, ама не мога да ровя повече.

Ама разбира се, намаш проблем! Laughing Предполагам, че ще останеш приятно изненадана да научиш, че е съвсем достъпна - BAROMETER, IKEA. Wink

много прилича на стълба
ето оригинална стълба в Мали, в село на догони
http://patepis.com/wp-content/gallery/ml-mali_1/zapadna-afrika_mali-44.jpg
Shhh, да! Heart Eyes Ето тук беше ставало дума...

Visible, и аз забелязах пантофките и реших, че са на гаджето. Определено са женски. Laughing

Ергенската квартира на мъжа ми беше очарователна!
Всъщност той не живееше там, ами той и още двама негови приятели си бяха наели една мансарда, където се събираха с компанията петък и събота вечер или, ако имаше жени на хоризонта, служеше за терен. Laughing Това ни беше първото любовно гнезденце и беше страхотно място - мънико, уютно и с много характер. И чисто, нямаше никакви гадости Simple Smile))))) напротив. Жалко, че момчетата вече пораснаха и вече не държат мансардата. Сега там живее друг ерген. Simple Smile

Честита баба Марта! Hug

# 695
Ooo, много се радвам, че е икейска, оставаше и да имахме Икеа наблизо...  Confused  Обаче ще се опитам да си я купя, от софийската, вероятно, или истанбулската...

Амели, много симпатични неща си показала! И аз ужасно си падам по цветни диванчета и прочие.

Росна китка, ти поне ги знаеш добре интериорите, че с тия снимки не става много работата. На Ейшан и Дженгиз къщата им беше в новобогаташки стил, струва ми се  Thinking  На Селма и на мен ми хареса, как?! Жена с минало и история, жилище с минало и история... ех... А на Кенан хареса ли ти?  Mr. Green  Ох, това е нещо, което никога няма да ми се случи, но аз една такава не бих отказала. То е дворец, не е къща. Вероятно бих обзавела по- еклектично. На Али не му искам апартамента, но е впечатляващ!

# 696
  • софия
barbabeau, съвсем случайно я разпознах  Laughing
едновременно четях пътепис за африка и надзъртах в темата

# 697
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Пина, ако си решена, ще ти я взема и ще ти я пратя по сестра ми. Тя живее във Варна и ще се видим на 10-11 март.

Сега с тоя шаби шик какво ме направихте?! СТАРА МОМА?  Crossing Arms
Ми пък обичам го - много го обичам. Ама и аз не знам дали бих живяла в такова жилище. По-скоро само някой елементи бих ползвала за дома си.
Лошото е, че имам кулинарен блог  ooooh! Embarassed

# 698
Татитт, сърдечно благодаря за предложението, но искам да я видя на живо преди да я купя. Прегледах интериори с нея из нета и на някои места ми простее  Thinking  Май не е като на филма  Thinking

Я дай линк към тоя блог? Simple Smile

# 699
Tatitt,
всичко ще си кажеш ти  Laughing  Hug

И аз искам блогааа!

И останалите истории бяха много интересни (Pina, Visible, Barbabeau  Grinning )

Аз също харесвам най-различни неща и сладкишести и модерни, но ако може само да ходя на гости, да не са у нас Simple Smile

# 700
  • Тракийка в Софийското равно поле....
А момичета, рано ми е още да го показвам блога. Още пиша, бриша, мажа......  Naughty

Като се сметна за готова, ще ви информирам надлежно!

И за да не е тотален спам - една страхотна цветова комбинация.

И една страхотна лятна къща в Испания (дано не се повтарям и да е вече показвано)
И мен ми се иска лято вече.

П.П. Колко шантаво съчетание на лампи - харесва ми  Laughing

# 701
Ох, любимите ми подпрозоречни миндери.... Даже този още повече ми харесва, че е между по- дълбоки стенички и самия той е по- дълбок. Като малка къщичка е, като хралупка.

Ех, сега Татитт, рано ти било да покажеш?!!  Crossing Arms

# 702
  • Варна
Ooo, много се радвам, че е икейска, оставаше и да имахме Икеа наблизо...  Confused  Обаче ще се опитам да си я купя, от софийската, вероятно, или истанбулската...
Аз ходих до Букурещ преди 2 години, тяхната Икеа е най-близо до Варна.
Разбрах, че можеш да си поръчаш по Еконт - казваш им каталожния номер и те пазаруват вместо теб от Софийската Икеа.

# 703
Амели, не само квартирен интериор  Laughing  изобщо мъжки. А ергенски, щото ако не е ерген женската намеса е ясна. Темата е какво би родила главата на един мъж, може би  Thinking

Тъй, с мъки успях да направя няколко скрийншота, които са с лошо качество, нищо не успяват да покажат, ама толкова мога, а много исках да споделя. Докато гледах филма и все за тази тема си мислех, ето че взех наистина да споделям интериори от филма  ooooh!

Иначе спалнята, кухнята, както и стълбището и фасадата са уникални, ама няма да показвам техни снимки - трудно ми е, както стана ясно.

В този филм имаше още един много интересен ергенски апартамент, но на друг ерген. Там също нямаше стени, в хола имаше басейн - голям, не джакузи! Както и в хола се паркираше джип Хамър и мотоциклет. Мебелите бяха минималистични, уредба, разбира се, спалнята беше на по- високо ниво като балконче.
Pinaaa и аз докато гледах филма бях  #Shocked #Shocked Shocked  когато си в ново жилище и в процес на обзавеждане,гледам зад кадър.На мен всички жилища   ми харесаха,все пак филма е съвсем нов.

# 704
barbabeau, съвсем случайно я разпознах  Laughing
едновременно четях пътепис за африка и надзъртах в темата
8-битова телепатия. Laughing

Шанта, тази маса ми напомни на твоята, но за разлика от леките цветове на твоя дом, се намира в един много цветен интериор. Ето всички снимки, може да си откраднеш идея за някакви елементи. Simple Smile

Изобщо, тук има за разглеждане: http://www.kmldesign.dk/.
(малко навигацията е тегава...)

Татитт, сърдечно благодаря за предложението, но искам да я видя на живо преди да я купя. Прегледах интериори с нея из нета и на някои места ми простее  Thinking Май не е като на филма  Thinking
Pina, аз съм 100% сигурна, че лампата от филма е тази от Икеа. Как ще я възприемеш наживо вече е друг въпрос... Simple Smile
Спомням си, че като я разглеждах, механизмът при сгъвките ми се стори интересен, понеже фиксирането става с развинтване и завинтване на тези кръглите части, които са като зъбчати колела отвътре.

Общи условия

Активация на акаунт