Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 6

• 121 567
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Пиете ли?
- Не.
- Пушите ли?
- Не.
- Изневерявате ли на жена си?
- Не.
- Нима нямате нито един порок?
- Имам само един.
- Какъв е той?
- Лъжа.

# 196
Мъжът се мушва под завивките и нежно и страстно прошепва в ухото на жена си:
- Без гащи съм ...
Жената отговаря:
- Остави ме да спя... Утре ще ти изпера няколко чифта...

hahaha Joy

Мъж и жена в леглото:
-Скъпи, кажи ми нещо мръсно.
-Банята, кухнята...

# 197
Мъжът се мушва под завивките и нежно и страстно прошепва в ухото на жена си:
- Без гащи съм ...
Жената отговаря:
- Остави ме да спя... Утре ще ти изпера няколко чифта...

Един мъж все натяквал на жена си, че е много дебела:
- Я се виж ма, задникът ти е като пералня!
Легнали си те вечерта и на мъжа му се прищяло и взел да я побутва.
Събудила се жената и рекла:
-Ааа, айде сега за един кирлив чорап, цяла пералня няма да въртя.

# 198
Циганка влиза в магазин за бельо и пита продавчката:
- Колко струват гащите ма?
Продавачката отговаря:
- 5 лева...
- Много скъпи ма?
- Какво да се прави, поскъпна трикотажа...
Излиза циганката от магазина, повдига си полата и казва:
- Шундо, шундоооо... щом е поскъпнал трикотажа, има да зяяяяпаш паважа...

# 199
Тъща носи палма за подарък на дъщеря си.
Зетят: – Маймуната си пробута, сега и палмата й носиш.

Една крава се качила на черешата .
Отдолу минава друга крава и я пита:
-Какво правиш ма ?
Тя отговаря :
-Ям круши.
Тази долу и вика :
-Но това е череша ?!!
Тая горе вика:
-Нищо де аз си нося.

Един циганин си карал старата, изгнила жигулка. Спрял го един полицай и му поискал докоментите. Циганинът му подал талона на вехтата жигулка и книжката си. Полицаят погледнал книжката и казал:
- Това твойта книжка ли е?
- Да! - отговорил циганина. - Тоя третия от ляво на дясно съм аз.

Пука се гумата, шофьорът слиза, вади крик от багажника и започва да сваля колелото.
Любопитен минувач спира до колата.
- Какво става?
- Как какво? Свалям колелото.
Минувачът взема щангата и прасва предното стъкло.
- Аз пък ще взема радиото!

# 200
Урок по китайски:
Собствена жена - Чу Ма . Чужда жена - Чу До.
Собствен мъж - Ах Мак .Чужд мъж - Ах Пак.

# 201
Цех на Nivea. Работник звъни на шефа:
- Шефе, тука по погрешка разсипахме 2.5 тона ситен пясък в главната съставка на женския шампоан. Миксират се вече от 5 часа. Какво да правим?
- Хмм, чакай да звънна на маркетинг отдела, все ще измислят нещо..
Седмица по-късно, реклама по телевизията:
"И сега, дами и господа - новата Nivea с микро-перли!!..."

# 202
За огромна жалост на путинопоклонниците. Laughing Laughing

Уикилийкс/Бъзикилийкс/-Путин арестуван,репортаж от залата на съда!

Скоро излизала и втора серия - Путин в Хага. За военни престъпления в Чечня демократите го пращат в Международния Криминален Съд

# 203
  • София
Става един човек сутринта и си мисли: "Да взема да пия едно винце за сърцето... " Речено-сторено. След малко си вика: "Едно узо ще ми успокои стомаха! " Ударил и едно узо, замислил се и си рекъл: "Ще пия една бира за бъбреците!" Към обяд се провикнал: - Жена! Режи една салата и донеси ракията, че от сутринта съм на лекарства!   Joy

# 204
А ето и един виц, но с поука, която всеки сам да си направи. Дългичък е затова е сложен като скрит текст, че ако на някой не му се чете да не скролва много надолу Simple Smile
Скрит текст:
Днес беше почивния ми ден. Обичам такива дни, но съжалявах единствено, че милото днес е на работа. Станах в 8.00 с чувството, че днес ще бъде един страхотен ден. Обух си пантофите и бегом в кухнята за да си направя кафе, а докато го чаках да стане, за да не стоя така направих и един хубав фреш от портокал. Обичам когато пия кафето си с портокалов сок. Имаше и няколко дребни сладки, които направих вчера, мисля че щяха да бъдат много подходяща компания за кафето. След като привърших с кафеения ритуал беше ред на хигиената. Къпане, маски, мазила и всичко онова придаващо ми по-красив вид.
Малко по-късно яхнах прахосмукачката и започнах адската чистка, подредих дрехите, избърсах прахта, ударих един парцал, извъртях една пералня, прострях. Шефа ми звънна ми за да се кара, защо документите не били на бюрото му, отговорих му, че още онзи ден трябва да ги е получил по мейла. Докато бях с телефона в ръка реших, да чуя моето слънце. Звъннах.
- Мило здравей, как е работния ден?
-   Здрасти. Ами нали знаеш работа хаха...а ти как си?
-   Добре, свалих ти мача, който не можа да гледаш онзи ден!
-   Леле супер си, нямам търпение да се прибера и да те нацелувам. Обичам те!
-   И аз те обичам. До довечера.
-   До довечера мило!

Време е за пазар. Реших, че няма да ходя с колата, защото няма да пазарувам много, но все пак ще направя нещо засукано за милото, като се прибере да вечеряме. Докато вървях по улицата погледнах надолу и си помислих „Новите обувки ми стоят екстра! Добре, че ги взех от онази разпродажба!”.  В магазина нямаше много хора и можех да пазарувам спокойно. Плодовете и зеленчуците бяха свежи, не се сдържах и купих и някои от по-екзотичните. На щанда за месо избрах най-хубавото, все пак слънцето обича месце. Напазарувах и още малко продукти, като отделих специално внимание на рафтовете с вино. Като се прибрах, намятах всичко в хладилника и бегом към фитнеса. 

Времето в тези дни минаваше доста бързо и към 16:23 бях отново вкъщи. Бухнах едни кроасани да се изпекат в печката, докато се изкъпя и оправя. Нямаше как просто заедно с току-що изпечените кроасани да не си направя и едно ароматно кафе, не се сдържах и добавих малко „Амарето”, получи се прекрасно! Колкото повече настъпваше вечерта, толкова повече щастието в мен започваше да намира място, защото идваше момента, в който моето мило слънце ще се прибере. Всичко беше приготвено и аз седнах малко в кухнята, пуснах си музика и просто си почивах.
Когато чух вратата да се отключва, подскочих от радост и се насочих към коридора за да я нацелувам, но видях, че нещо е нервна, защото със замах си събу обувките, а калта от тях се пръсна по теракота, хвърли си шала и ръкавиците на обувалника и добре, че и свалих палтото, че направо не знам къде щеше да го метне. Влезна в кухнята и каза „Уффф пак ли слушаш, ня’кви бози”, взе си една бира от хладилника и се насочи към хола за да си гледа мача, който и бях свалил. Дори нямах време да и кажа какво съм сготвил за вечеря. Заех се да оправям коридора, прибрах всичко по местата и забърсах с парцала, а след това набързо оправих масата – чаши, ножове, вилици, лъжичка за десерта, салфетка във формата на цветенце. Вътрешно изкрещях „Урааааа! Да живее предварителната подготовка!”. Отидох в хола да я извикам за вечеря, но моето слънце отдавна беше заспала. Погледах я малко, след което я взех на ръце и я отнесох в спалнята облякох и пижамата с патето, завих я и целунах по бузата, а тя примляска сладко с уста.

Седнах в хола взех биричката, отпих с думите „бах ма’аму” и догледах мача. Прибрах изстиналата вечеря, като знаех, че утре ще се превърне в един страхотен обяд когато я претопля в работата.     
Приликата с действителни лица и събития е съвсем умишлена!

# 205
  • Бургас
Плава си един пиратски кораб през океана и изведнъж отсреща се задава боен кораб. Юнгата тича при капитана:
- Капитане, какво ще правим?
- Донеси ми червената риза, ще се води битка.
Облякъл си червената риза и дал сигнал за абордаж. Превзели кораба. На следващият ден насреща им - още по-голям боен кораб. Юнгата пак тича при капитана:
- Капитане, още по-голям кораб!
- Дай червената риза и пак ще се води битка.
Облякъл пак ризата и пак абордаж, и победа.
Юнгата не се сдържал и попитал:
- Капитане, тази червената риза, да не е вълшебна нещо?
- Не е вълшебна бе. Обличам си я, защото ако ме ранят няма да се вижда кръвта и така няма да се притеснява екипажа, и битката ще продължава.
На следващият ден насреща цяла флотилия. Юнгата тича при капитана и носи червената риза направо.
- Капитане, цяла флотилия идва срещу нас. Бързо обличай червената риза и да се бием!
Погледнал капитана през мостика и казал:
- Тука юнга червената риза не върши работа. Бягай бързо в каютата ми и донеси кафявите гащи.

# 206
craziel     bouquet
и TheNMaster  bouquet поздравления и за подписа  Laughing

# 207
# 208
  • Под липата
Този, вчера го чух и щях да припадна от смях:

След венчавка, майката на младата невеста и казва тихичко:
 - Нали знаеш, мама, утре заран, ще те чакат гости за блага ракия. Ако всичко е било на ред, кажи:''Добър ден, мамо!'' и аз ще знам - че всичко е минало както трябва.
 Минала първата брачна нощ и още рано - рано се събрали сватовете и гостите за блага ракия. На първо място - майката на младоженката.
 Излиза булката и още не влязла в стаята, викнала:
 - Ха, мамо, добър ден - два пъти! Едно - бонжур...и селям алейкум на края !  Mr. Green

# 209
Питат радио Ереван:- Каква е разликата между адажио и арпеджио?
Мълчание.
След малко радиото отговаря:- Абе хората няма какво да ядат, а вие тука ни занимавате с глупости.

Общи условия

Активация на акаунт