Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 6

• 121 549
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Поглед чрез географията върху етапите в живота на жената и мъжа.

Жената:
Между 18 и 20 жената е като Африка. Полу-открита, полу-дива, натурално красива, с плодородни низини и висоти.
Между 21 и 30 жената е като Англия. Добре разработена и отворена за търговия, особено за някой, плащащ в брой.
Между 31 и 35 жената е като Индия. Много гореща, релаксирала и убедена в собствената си красота.
Между 36 и 40 жената е като Франция. Остаряваща благородно, но все още топла и желано място за посещение.
Между 41 и 50 жената е като Югославия. Загубила войната, раздирана от грешки в миналото. Необходима е огромна реконструкция.
Между 51 и 60 жената е като Русия. Много широка и с неохраняеми граници. Студеният климат отдалечава хората.
Между 61 и 70 жената е като Монголия. Велико минало, но без бъдеще.
След 70 жената е като Афганистан. Всеки знае къде е, но никой не иска да отиде.

МЪЖА
Между 15 и 90 мъжа е като САЩ …
Управлява се от пенис.

# 211
С какво се отличава добрата секретарка от много добрата?
Добрата всяка сутрин казва: "Добро утро, шефе!"
А много добрата нежно му прошепва на ухото: "Вече е утро, шефе!"

# 212
В далечно село, в кръчмата са се събрали мъже и си пият. Вратата се отваря и влиза млад мъж /нов в селото/. От една маса го привикват да седне при тях и започват да го черпят.
По едно време младежът забелязва няколко мъже, които носят на ръце един мъж, пиян като кирка. Вижда, че го отнасят в съседна стая и пита.
- Къде го отнесоха този?
- Отидоха да го чукат. Тука в селото няма жени, разбираш ли....Ама ти си пий и не обръщай внимание...
.......
......изведнъж младежът отваря очи и вижда няколко селяни, които го носят на ръце.
- Не, не, не искам в другата стая, не ме носете там...- започва да крещи той.
Един от селяните се обажда:
- Успокой се, бе. Ние не те носим в стаята, а те изнасяме от нея

# 213
Няколко наркомани, предварително надрусани, тръгнали на дискотека. По едно време пристигат – наоколо шум, мигащи светлини… Захванали да танцуват – час, два, три… По едно време единият малко се освестил и викнал:
- Момчета! Какво правим ние бе! Ние сме още на светофара!

Мота се нощно време един студент из града и попада на полицейски патрул.
Ченгето започва да пита:
- Такаам… Не работим значи.
- Ами да.
- И държавни пари харчим…
- Ъхъм.
- Та студенти сме казваш…
- Извинявам се, ама само аз съм студент.

Мутра посторил лятна вила в Балчик. През лятото отиват на море с гаджето. През това време обаче свлачището е отнесло вилата в морето. Девойката почва да се ядосва:
- Их, мама му стара, отиде ни хубавата вила, толкова пари потрошихме, а всичко отиде на вятъра.
Мутрата гледа спокойно, след това й перва един по врата и казва:
- Стига мрънка, ма! Я, глей отгоре к'ва идва!

Някакви обират един тип. За да го сплашат, го топят в кофа с вода да го давят. Вадят го и го питат:
- Долари има ли?
Изтръсквайки се им отвръща:
- Няма.
Топват го отново и го вадят:
- Злато има ли?
- Няма.
Топват го отново и го питат:
- И левове ли няма?
Тариката нервно им отвръща:
- Слушайте момчета, или ме дръжте по-дълго под водата, или ме пуснете по-дълбоко. Нищо не се вижда.

# 214
  • На погрешната планета
Умира митничар и отива в Рая. На вратата го посреща Свети Петър:
- Здравейте /поглежда в списъка/ уважаеми митничарю... Дааа... Вие сте този с вилата на Хавайските острови и още една на Канарите, нали?
- Да!
- Такаааа... Апартаменти в Лондон, Ню Йорк и Париж, нали?
- Да!
... - Къща в Драгалевци и два апартамента в центъра на София....?
- Да!
- Ролс-ройс, Ламборджини и две Поршета....?
- Да бе, имам, и какво значение има това. Може ли да влизам или не?
- Ама може разбира се, само се притеснявам, че няма да ти хареса...

# 215
  • на североизток от Рая

- Десет години затворниците си имаха своя ангел хранител!
- Кой Ангел ?
- Марин...  Wink

# 216
свекърва към снаха си:
-Дъще, забелязвам че внука ми не прилича много на сина ми.
-Майко, между краката си имам п**ка, а не ксерокс!

# 217
# 218
В края на часа по български език учителката задава въпрос:
Деца, можете ли да съставите изречение в което всички думи да започват с буквичката "К"?
Става Марчето и казва: Коста кара колело. Браво, доволна е учителката!
Но идва и редът на Иванчо, става той и казва: Куцият, кривоглед касапин Кольо Кочев Карагьозов колендросваше кака Кунка, кльощавата като кранта квартална курва, край кооперативния кокошарник. Кокошките крякаха, кака Кунка казваше: Клати Кольо, клати кака, както кон клеса кобила, както комшията кърти корени, както клисарят клати камбаната! Какъв к.р, какъв кеф!

# 219
Деца, можете ли да съставите изречение в което всички думи да започват с буквичката "К"?
Става Марчето и казва: Коста кара колело. Браво, доволна е учителката!
Но идва и редът на Иванчо, става той и казва: Куцият, кривоглед касапин Кольо Кочев Карагьозов колендросваше кака Кунка, кльощавата като кранта квартална курва, край кооперативния кокошарник. Кокошките крякаха, кака Кунка казваше: Клати Кольо, клати кака, както кон клеса кобила, както комшията кърти корени, както клисарят клати камбаната! Какъв к.р, какъв кеф!

Joy Joy Joy Joy

# 220
Върви си вълкът през гората и изведнъж вижда една катерица, която мие на рекичката бананова кора.
Вълкът я пита: - Катеричке, защо миеш тази бананова кора?
Катеричката: - Дай 3 евро и ще ти кажа.
На вълка му станало много любопитно и й дал 3 евро.
Катерицата: - Мия я, за да е чиста.
Вълкът: - Ама, катерицо, знаеш ли, че си много тъпа.
Катерицата: - Тъпа, тъпа, ама на ден по 200 евро събирам.

# 221
Върви си вълкът през гората и изведнъж вижда една катерица, която мие на рекичката бананова кора.
Вълкът я пита: - Катеричке, защо миеш тази бананова кора?
Катеричката: - Дай 3 евро и ще ти кажа.
На вълка му станало много любопитно и й дал 3 евро.
Катерицата: - Мия я, за да е чиста.
Вълкът: - Ама, катерицо, знаеш ли, че си много тъпа.
Катерицата: - Тъпа, тъпа, ама на ден по 200 евро събирам.

smile3532

# 222
Обажда ми се на 14 жената и изкрещява: - КЪДЕ СИ ПОДЯВОЛИТЕ!?. - "Успокой се скъпа", отговарям и аз - спомняш ли си онзи магазин на "Цариградско", в който си хареса диамантения пръстен? Жената се успокои и с весел глас каза: - Да миличко, спомням си го - Еми аз съм в кръчмата отсреща и празнуваме Зарезан на по вино.

# 223
Чисто гола жена влиза в бар.
Сяда на стола и си поръчва уиски. Барманът я гледа втрещено.
-Какво ме зяпаш,бе? Гола жена не си ли виждал?
-Абе виждал съм, ама не виждам откъде ще извадиш пари да платиш.

# 224

В училище щял да гостува ветерана от войната майор Милев,та в негова чест,децата получили домашно,да измислят изречения с буквата М.На другият ден...Тържествено посрещане на майора..Учителката:
-Хайде деца,да видим как сте изпълнили домашното..-всички вдигат ръце,ама Иванчо най-много..учителката,обаче,познавайки си"стоката"вдига Петърчо..
-Хайде ти Петърчо кажи..
-Москва.Майор Милев марширува.Маршал Маринкин:-Молодец,майор Милев,молодец!
Браво,Петърчо,седни си...учителката вдига Гошко..Детето започва..
-Манхатън...мъгла..майор Милев мъчи мафията..мафията:-Милост майор Милев,милост!
-Браво!Седни си и ти!Някой друг..?
Иванчо пак напира,и учителката няма как..
-Хайде Иванчо,кажи и ти...
-Мала Азия.Мараня..мазни миндери..майор Милев млещи минет на махараджата...Махараджата:
-Машала,майор Милев,машала!!!

Общи условия

Активация на акаунт