хапчета Weight Loss

• 27 805
  • 77
  •   1
Отговори
# 30
  • у дълбоката провинция
На мен ми звъннаха от куриерска служба и ми казаха ,че няма да може да ми доставят днес пратката.
Попитах има ли някакъв телефон за контакти с фирмата,която ги изпраща жената каза ,че има само мейл.
Направо я отказах поръчката.

# 31
Е на мен още не са се и обаждали.....Реших - ще откажа поръчката!

# 32
  • София
Здравейте и от мен,
И аз миналия петък си ги поръчах.
Във вторник получих обаждане от неизвестен (скрит) номер. Обади ми се една госпожа, която говореше развален български. Помоли ме да уточним адреса за доставка и ми предложи втора опаковка за 46лв. - казах й че искам да пробвам първо тази и да видя ефекта.Тя ми отг. че другия месец пак ще си говорим (демек ще съм доволна и ще ги потърся аз за др.опаковка).Каз ми,че  на 30-31 да чакам куриера.
Но да ви споделя нещо,което ми направи впечатление докато се опитвах да ги поръчам - при единия от опитите ми излезе на екрана нещо като фактура с цена в полски злоти и приравнението им в евро и БГ левове. Там ми искаше номер на банкова карта и т.н., а аз не исках да плащам по банков път, затова опитах втори път. И ми прие поръчката нормално - изписа да я очаквам.

Като прочетох отговора на iskra766 реших да взема само последната част от мейл адреса, който са и дали от фирмата contaktbg@activefoodsupplements.com , и ето какъв сайт излиза:

http://activefoodsupplements.com/products?cat=Weight+Loss+Products
  iskra766 , искам да те помоля да снимаш т.нар. фактура и да я пуснеш да я видим - дано нещо разберем Simple Smile
Решила съм щом дойде куриера да го разпитам от къде и от кой взимат пратките- не може да няма някакво логично обяснение на нещата.

# 33
здравейте , Jujka ме помоли да ви покажа какво точно получих с пратката,така,че реших да снимам и плика,пък някой може да види нещо,което аз съм пропуснала Simple Smile местата,които са с бели петна са моите лични данни като име,адрес и телефон. ето и линк към снимките: http://www.prikachi.com/images.php?images/672/4315672G.jpg , http://www.prikachi.com/images.php?images/679/4315679t.jpg , http://www.prikachi.com/images.php?images/682/4315682q.jpg

# 34
 newsm10 newsm10 newsm10
Само с хапчета нещата НИКОГА няма да се получат. Нужен е добър и балансиран хранителен режим, качествена тренировка и добра почивка за каквито и да е фитнес цели - било то отслабване или закване.

# 35
  • София
Мдаа,нещата се засичат -както личи от снимките на iskra766, продукта е полски - а има ли ефект iskra766?
А странични ефекти- ходене до тоалетната често или нещо друго?

# 36
Единственият ефект може да е качествено изпразване на джобовете за съжаление Sad.

# 37
вече 3ти ден ги пия и мисля,че още е рано за някакви резултати,но все пак...вече го няма 1 кг,нямам проблеми с физиологичните нужди Simple Smile ,дори напротив,от друга страна не ям хляб,избягвам сладкото и се опитвам да се храня по-малко като цяло.мисля от утре да включа и кростренажора в програмата си,за да подпомогна изгарянето на калории,така,че с или без тези хапчета ще се опитам да вляза във форма,но понеже така и така съм ги взела,ще си ги пия и тях Simple Smile след седмица ще мога да кажа повече. това е от мен Simple Smile

# 38
zdraveite i az gi gledam ot 1 sedmica i se 4udq dali da gi poru4am, no si mislq kakav e priema na tezi hap4eta dnevno i tazi edna opakova ot 60 tabletki za kolko vreme stiga? nqkoi koito gi e poru4al ve4e ako moje da spodeli.

# 39
Здравей те момичета не вярвай те на тези хапчета това е пална измама.Как може да си давате лични данни току така ужас
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 40
# 41
Не се лъжете с подобни продукти, няма да стане толкова лесно. И аз съм пробвала какви ли не измислени хапчета с "чудотворни ефекти" резултата естествено беше никакъв. По-евтино ще ви излезне да отидете да ви изготвят диета специално за вас и вече да се стремите да спазвате, но без никакви усилия от ваша страна НЯМА да стане.
Специално за тези хапчета разгледах всичко, което намерих (не че беше кой знае колко) и мнението ми е, че са поредната измислица. Парите никога няма да си ги видите отново, колкото и гаранции да ви дават. Ефекта ще е няколко кг, които ще свалите от самовнушението, че продукта наистина подтиска глада и ще започнете да ядете по-малко, но когато свърши е възможно пак да започнете да хапвате повечко.

# 42
Аз сега направих поръчка и ми направи впечатление че първо бяха по висока цена мисля че около 80лв и когато тръгнах да затварям страницата започнаха да ми излизат съобщения дали съм сигурна че искам да затворя страницата и когато реших да остана продукта вече беше на по-ниска цена 47лв.
Струва ми се че има нещо гнило не знам

# 43
  • хасково
Моите пристигнаха.Още не съм започнала ,че съм на антибиотик с бронхит.След като се възстановя ще започна.Но подкарах велоергометъра да съчетая нещата.Някакви вести от тези които започнаха ???

# 44
Пия ги вече 5 дена и искам да ви кажа, че дори съм наддала. Не само че не ходя често до тоалетна, но и за тия 5 дни съм ходила само веднъж (по принцип нямам проблем с тази работа), постоянно ми се спи и определено се чувствам гладна. Ям по 2 пъти на ден и то кисело мляко с трици или пък варени зеленчуци. Незнам дали е до организъм или аз не правя нещо както трябва, но най-вероятно тези хапчета не си струват. Преди 3 години бях пила друг вид хапчета и имаше ефект вепреки многото странични ефекти.

Общи условия

Активация на акаунт