Четвърти клас- Късмет!

• 48 289
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
А, ние сме от 8.00ч. при положение,че се учи само до обяд.
Биха могли спокойно да променят ранния час зимата, но липсва гъвкавост.
Елл,сподели за "Зоро", защото този шум няма да го изтърпя.
Интересувам се от "Чичовци", чувам противоречиви мнения.

# 106
  • София
красива белла, като цяло ми хареса постановката, добре е направена. Озвучаването не е толкова лошо и може би на много хора не им е направило впечатление. Аз, обаче, съм доста придирчива към звука и ми харесва да звучи естествено. Не ми хареса това, че гласовете на главните изпълнители се чуваха много по-силно от пеенето на хора и говоренето или виковете на масовката. Това ми е неестествено. Но съм сигурна, че много хора не са обърнали никакво внимание на това и са се наслаждавали на музиката и танците, които бяха супер  Laughing
Според мен Зоро би допаднал много на момичетата - има любовна история и танцьорки в красиви рокли. На момчетата пък биха им допаднали много ефектите,  гърмежите и полетът на Зоро над публиката от партера Simple Smile

# 107
Елл, това с полета на Зоро ......... ! През следващия месец ще ходим.
От днес сме с нова програма и часовете по физическо са два,а по ЧП и ИИ са вече по два !
И тази седмица ще е Сибириада !

# 108
  • Варна
Според мен си започват нормално от 7.30 Peace. Класната беше казала,че ако има промяна за часа ще съобщят, а съобщение не е имало...
Така се и оказа.  Laughing Само едно детенце дошло в 8и30 часа.
От утре пак започваме да следим сайтовете ден за ден дали ще се учи.  Crazy
Дано имаме нет, че някъде прочетох, че във Варна и София имало проблем.  Crazy

# 109
  • София
Здравейте момичета! Laughing Laughing
 При нас ваканция и промяна на часовете няма! Учим си, както обикновено, но класната ни се разболя лошо и вече 3-та седмица имаме заместници! Sad Сега разбрах колко е важна личността на учителя в начален курс! Децата са напълно объркани, изостават с материала, карат ги сами да си четът уроците по ЧО и ЧП, вместо да им ги разкажат и обяснят! Лоша работа! Twisted Evil
Мариета: Ти си страхотен човек и учител, жалко, че всички не са като теб! Hug А за сайта ...благородно ви завидях! Peace

# 110
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛАРИ!

Вчера класната им е дала новата програма, ЧП и ЧО по един час седмично. Ние продължаваме в същата смяна.

# 111
Днес и моите са закъсняли - час и 45 минути ..... придвижване - то в Пловдив да живеехме щеше да е по-добре май.....
Следенето на новините винаги ме е изнервяло, особено като иде реч за това - ще се учи или не Twisted Evil

Току що научих от ... така да се каже информиран източник, че за София не се предвижда ваканция ... щото града е в перфектно състояние - изчистен, лъснат и всичко си функционира супер нормално. Twisted Evil

# 112
  • Варна
Днес Дидка пак се размина с натрошаване! На връщане от училище паднала по дупе. И как не- навън лъщи от лед.  Twisted Evil Добре че са и помогнали да се изправи- раницата направо я е приковала за земята.
Хем ѝ поръчах като свърши да се обади да я взема.  Tired Както ми обясняваше как я боли натъртената опашка, така и си заспа- 3 часа вече. Ама щом спи, значи не е сериозно де.

Много трябва да внимаваме значи.

# 113
кикаха,дано детенце с това падане да се размине ! Нека спи ! Сънят е здраве !
Лени,къде в София всичко е почистено?!!!!!!!
Едвам се предвижваме,но на фона на трагедията в с.Бисер ........ 
Бог да ни закриля.

# 114
Бела, според кметицата - Е почистено!!!!
Затова и съм сложила тази иконка  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil щото сутринта съм изхабила един резервоар в риене на преспите и боксуване !!!!
Но си права, като се сетя за тези хорица там и някак не ми иде да се оплаквам повече!
Кикаха, никак не са безобидни тези падания, дано не я боли много Дидето.  Hug

# 115
  • Варна
Спокойно майки! От утре цялата страна е в тридневна дървена ваканция.

# 116
  • sf
Точно щях и аз това да пиша.
Тъкмо мойта няма да изпусне от материала,че днес замина за Добрич, само дето още не се е обадила,че са пристигнали  Shocked косата ми се изправя вече.

# 117
  • София
Спокойно майки! От утре цялата страна е в тридневна дървена ваканция.

От къде имаш тази информация? Дано е така , че навън е страхотия , ще измръзнат децато от и до училище докато се придвижат , а може да има и инциденти като с Диди.

# 118
  • sf
Преди малко го казаха по Бтв.

# 119
  • Варна
di74 има един варненски сайт за новини moreto.net. В него публикват всякакви новини на всяка минута.Та от там се информирам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт