Четвърти клас- Късмет!

• 48 246
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде в търсене ............
Да почерпя за порасналата ми дъщеря! Днес стана на 10 години....

# 91
  • Варна
Деси, жива и здрава да ти е порасналата принцеса! Много радост да ви носи! Да расте умна и добричка!
Мариета, за пореден път искам да изкажа възхищението си от теб - като професионалист и човек! Големи щастливци са твоите ученици и техните родители! Дано го осъзнават! Прегръдки!

Вижда се края на ваканцията... Добре си починахме всички! Вчера по желание чете по английски и се справи много добре. През седмицата научихме по всичко. Днес и утре - почивка.

# 92
  • София
Деси,да ти е жива и здрава порасналата принцеса.  bouquet
 Нашите също минават първа смяна другия срок,но в понеделник ще почиват newsm44 Миналата седмица,последните 3 дни бяха с намалени часове и съвсем ваканционно го удари.

# 93
Честит празник на принцесата.Нека расте жива и здрава и много късмет да има.
Момичета имам нужда от малко помощ за една задача ето условието:
Двама работници имали еднаква квалификация и за общата си работа получили 180лв.(..............ст.)Единия работил 5дни ,а другия–3дни.По колко лева и колко стотинки е получил бсеки от тях?
Благодаря предварително.

# 94
  • Варна
Момичета имам нужда от малко помощ за една задача ето условието:
Двама работници имали еднаква квалификация и за общата си работа получили 180лв.(..............ст.)Единия работил 5дни ,а другия–3дни.По колко лева и колко стотинки е получил бсеки от тях?
Благодаря предварително.
Общо за 8 трудови дни получили 180 лв( 18000 ст.)
Един трудов ден значи е 18000:8= 2250 ст.

Единият работник работил 5 дни, значи 2250 . 5 =11250 ст. = 112 лв и 50 ст.
Другият работник работил 3 дни, значи 2250. 3= 6750 ст.= 67 лв и 50 ст.
Проверка: 112,5+67,5= 180лв

desi02, честит празник! Да е здраво и щастливо момичето ти!  Hug

mar4ela5, в понеделник знаеш ли дали се обръща смяната при нас?

# 95
  • София
Честит юбилей на Лари! Много здраве, късмет, успех и весели игри!
От вторник синчето е втора смяна на училище. Как ще напасваме графиците с воденето и прибирането на двамата... 33uu  За първа година не ходи на занималня. Досега беше добре, защото след като се приберях от работа, проверявах какво е свършил, но вече няма да има такава възможност. Ще трябва да се справя сам и ако е нужно да наваксваме през почивните дни. А времето ще става все по-хубаво и на на нас все по-малко ще ни се стои вътре.  ooooh!

# 96
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден на Лари  bouquet! Много успехи, щастие и късмет!

Марчела, благодаря ти Hug!
Вчера си направихме една хубава пързалка,качих малко снимки - така правя съпричастни и родителите.

# 97
  • Варна
kikaha1, в понеделник са първа смяна.  Peace Аз чак сега разбирам, че децата са в едно училище... В кой клас е Деяна? Петьо е в Г.

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 12:49 от mar4ela5

# 98
  • Варна
 Grinning
В "б" клас.
Последно и аз така разбрах- в понеделник си отиват за първа смяна.
Май са в една смяна.

Мариета, много забавни снимки!  Laughing Добре сте се забавлявали!

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 13:10 от kikaha1

# 99
  • София
Деси , ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК на дъщеря ти , да е жива и здрава и мноого послушна!

Моята е болна и другата седмица ще си стои в къщи по препоръка на лекарката.Сега учи по ЧО и аз използвам момента да се добера да компютъра , че иначе не мога да се включа от две деца за мен няма време.

# 100
  • Варна
Току що се сетих, че утре не знам от колко часа да пратя детето първа смяна- 7,30 или 8и30. Thinking
Май е късно да въртя телефони.
Някой от Варна да помага с часа!  Simple Smile

# 101
  • София
kikaha1, в София сме и в нашето училище почват от 8:20. Не са ли всички четвъртокласници от 8:20.....?

# 102
  • Варна
Нещо съвсем се оплетох със смени и начални часове. ooooh!

Нормално си почват първа смяна в 7,30 часа, ама нали предната седмица излезе заповед началния час да е 8и 30. Та за утре дали важи още тази заповед или е както обикновено. Thinking
Детето пита в скайпа една съученичка- тя казва утре в 8, 30.
Нашето училище няма сайт, но отворих други варненски училища- там уведомяват учениците, че ще започнат в 7, 30. И аз затова се зачудих.

# 103
  • Варна
Нещо съвсем се оплетох със смени и начални часове. ooooh!

Нормално си почват първа смяна в 7,30 часа, ама нали предната седмица излезе заповед началния час да е 8и 30. Та за утре дали важи още тази заповед или е както обикновено. Thinking
Детето пита в скайпа една съученичка- тя казва утре в 8, 30.
Нашето училище няма сайт, но отворих други варненски училища- там уведомяват учениците, че ще започнат в 7, 30. И аз затова се зачудих.

Според мен си започват нормално от 7.30 Peace. Класната беше казала,че ако има промяна за часа ще съобщят, а съобщение не е имало...

# 104
  • София
Брей, какво хубаво изключение е, че в нашето училище са от 8:20 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт