Четвърти клас- Късмет!

• 48 347
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Росен също чака с нетърпение Лингвистичното Кенгуру,но още не знам дали ще се провежда в тяхното училище.Вчера им беше награждаването за "Аз общувам с Европа"-на всички  деца с максимален резултат -медал,грамота,и комплект химикалки.Много беше доволен.

# 316
Някой да има идея дали във Варна  ще се провежда Лингвистично кенгуру тази година за деца 3-4 клас? newsm78
Аз намерих това като инфо
http://mladabg.org/lists.php?ListTypeID=12&ID=71

До сега не сме участвали, в у-щата дали са чували???

# 317
  • Варна
mameva и аз оттам научух за това състезание Peace От сутринта звъня на телефона,който е даден в сайта, ама май още спинкат Grinning

В нашето училище, едва ли са чували. Там май по традиция не се провеждат състезания  Crossing Arms

# 318
На мен ми се струва, че трябва да сръчкаме учителите по езици, които биха изкарали и по някой друг лев.

# 319
  • нейде там, където ....
И в нашето традиционно не се провежда нищо. Ако разберете къде и как може децата да вземат участие, моля, споделете!  Praynig

# 320
И в нашето традиционно не се провежда нищо. Ако разберете къде и как може децата да вземат участие, моля, споделете!  Praynig
+1  Peace
При нас е същото !
Виждам отпадналост,апатия .... май е нещо,като пред пубертет.
От кога е априлската ваканция ?

# 321
  • нейде там, където ....
При учителите не може да се говори, че ги гони пубертета.  Tired Ученици и родители имат  желание, но всяко странично мероприятие се организира под натиск на родителите. За 4 години - 1 път "Аз и числата" и 1 път олимпиада по математика.

# 322
  • навсякъде

От кога е априлската ваканция ?

7 април 2012 г. - 16 април 2012 г. включително - пролетна и Великденска

# 323
  • Варна
При учителите не може да се говори, че ги гони пубертета.  Tired Ученици и родители имат  желание, но всяко странично мероприятие се организира под натиск на родителите. За 4 години - 1 път "Аз и числата" и 1 път олимпиада по математика.

Да и при нас същата баница - за 4 години - 1 път олимпиада по математика и 1 път Знам и мога, като за последното не можеше да участват всички, които желаят, а само по 5 деца от клас ooooh!

Между другото, продължавам да звъня на телефона в сайта за състезанието, ама няма никой newsm78

# 324
Крем карамел, благодаря !
Всъщност ще имат само 4 дни неучебни.

# 325
  • София
В 95то миналата година имаше и лингвистично и математическо кенгуру.Росен ходи и на двете,на лингвистичното дори се класира на националния кръг .То беше много интересно -въпросите бяха на фона на известна приказка,на областния кръг,а на националния бяха по-скоро от обща култура, на него много му харесаха и двете.
Затова се надявам тази година пак да организират.

# 326
Кенгуруто, доколкото знам се провежда тази събота на 17-ти. Ще е интересно да видим темите, тъй като тази година се налага да го пропуснем.

# 327
  • София
Лени,тази събота е математическото,а ние говорим за лингвистичното,което трябва да е на 01.04.

# 328
  • Варна
За 4 години само веднъж се организира състезанието Знам и Мога.Нищо друго.

За 4 години не са посетили нито един музей в града. Веднъж ходиха до планетариума. Миналата година при раздаването на бележниците до Мадара, Плиска и Преслав. При завършването на втори клас ходиха до Балчик.

# 329
Лени,тази събота е математическото,а ние говорим за лингвистичното,което трябва да е на 01.04.

Това ми беше втория въпрос - благодаря за информацията Лиани. Много кофти, но и на 1.04 имаме неотложен ангажимент, а много ми се искаше поне на лингвистичното да отиде Peace

Общи условия

Активация на акаунт