Четвърти клас- Късмет!

• 48 340
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
 Laughing Нас ни помързява малко да учим - един месец се олежахме, сега докато влезе в час с темпото... Crazy. Трудни са му и на него да разграничи мин.свършено и мин.несвършено време.Не успявам явно да обясня така, че да разбере Rolling Eyes
За сега всеки ден решава по 2-3 теста и попълва в уч. тетрадки пропуснатото.

# 331
И при нас никаква информация за състезания, или нещо подобно. Сега от тук научавам за това лингвистично кенгуру. Ще го попитам.
И него го мързи, и обяви, че бил в емоционална криза ooooh! Май, май започва нещо повече от пред пубертет Tired

# 332
  • навсякъде
А ние от два дни решаваме задачи за Европейско кенгуру. Много й харесва. Училището дори предоставя автобус, който да извози децата до областния град.

# 333
  • Варна
Аз днес звънях в РИО-Варна да ги питам за въпросното Лингвистично кенгуру-в кои училища аджеба ще се провежда? Еми - не знаели, защото тази година не било под тяхната шапка. Да съм питала в нашето училище ooooh! То пък като,че там някога е имало състезание Whistling

А иначе, утре ще ходи на Европейското кенгуру, записах го в  в МГ Peace Иначе  в училище едва ли знаят и за това, тях състезанията не ги интересуват явно newsm78

# 334
Пропуснахме м.кенгуро,а за др. дори не знаех.Утре ще питам в у-ще?

# 335
  • Варна
Ох, съвсем ще ме разори мойто дете.Днес пак е на рожден ден. Откакто е почнала новата година този му е петият рожден ден на който ходи.

# 336
  • София
Супер, това са хубави неща, радвай се че го канят детето. А подаръците не са най-важното, кой ти гледа подаръците Wink Моите наблюдения са, че за рожденниците е много по-важно да стане хубав "купон" Simple Smile

# 337
  • sf
Леле, добре ме подсети, трябва да купя подарък за момче на 11г  Thinking дайте някакви идеи.
Аз имах - енциклопедия или игра от типа на Европолия. Моята не ги хареса, а в същото време не казза нищо друго  Crossing Arms

# 338
  • София
Някоя яка тениска, стига да му знаете вкуса?

# 339
  • Варна
Някоя яка тениска, стига да му знаете вкуса?
Подкрепям. Може също игра за PSP, ако има конзола. Има игри за по 20лв.

# 340
 определено и играта и блузата вършат работа  моето дете е получавало и 2 те и много се е радвал същи и комплект дезодорант и парфюм Peace ние се пръскаме като за световно.....

# 341
  • Варна
Освен горните идеи за подаръци у нас се тачат много топките, както и разни други игри за навън - като фризби, федербал.

Петьо в петък вечерта вдигна Т. Целия уикенд беше отпаднал, поне Т вече я няма.

Хубава и успешна нова седмица на всички!

# 342
Топка ! Винаги има нужда от още една,а идва и хубавото време !
При нас имаше "кенгуро" в събота , но той каза , че не иска да участва.
На сила нищо не става , а настъпва и пред пубертет - за втори път ще го карам !

# 343
  • Варна
Аз днес звънях в РИО-Варна да ги питам за въпросното Лингвистично кенгуру-в кои училища аджеба ще се провежда? Еми - не знаели, защото тази година не било под тяхната шапка. Да съм питала в нашето училище ooooh! То пък като,че там някога е имало състезание Whistling

А иначе, утре ще ходи на Европейското кенгуру, записах го в  в МГ Peace Иначе  в училище едва ли знаят и за това, тях състезанията не ги интересуват явно newsm78

Ако разберете къде ще организират Лингвистично кенгуру за Варна звънкайте, че в нашето училище и телефони никой не вдига...

# 344
  • Варна
Лингвистично кенгуру във Варна може би ще има организирано в ОУ "П. Р. Славейков". Но трябва да се пита там. http://slaveykov.com/subcategories.php?catid=6806

Общи условия

Активация на акаунт