Четвърти клас- Късмет!

• 48 326
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Другата седмица на 2 април  ученикът заминава на зелено у-ще.
Ще ходят на Пампорово -хотел "Ередика",само като си помисля че горе все още си е зима и настръхвам,а той вече няма търпение и кроят едни планове с неговите приятели,кой с кой ще бъде в стая ,какви забавления да си носят ...............изобщо голям мерак му е.
Незнам ,но тези зелени у-ща се организирват само в началното у-ще или бъркам?
Повече ме тревожи факта,че няма никаква оринтация за своето бъдеще след 4 клас,много ми се искаше да кандидатства за профилирана паралелка,но той изобщо не иска,а и с този мързел дето го е хванал изобщо няма да го огрее.

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 16:47 от doroti1

# 376
  • София
Здравейте! Laughing
Не съм писала отдавна, но то с 3 деца- никога не ми е скучно и особено с прохождащо бебе! Peace
Сега за ученика: Имахме родителска на 27.03-бях много лошо изненадана от факта, че Вики е закъсал по народни, бални танци и из. изкуство! Twisted Evil На въпроса "защо?" се оказва, че дисциплината му е пак под всякаква критика и това се отразява и на оценките му! Hug
Сега е ограничен от компютър, ТВ, спрян от футбол и PC  дизаин- всичко това до момента на подобрение с проблемните предмети, след тестовете по езиците и след матурите! Peace
Май наказанието действа, защото нещата разко се подобриха в последните дни Thinking
Освен това, вместо да виси пред компютъра, ходим на дълги разходки и се наслаждаваме на настъпилата пролет ( с изключение на днес разбира се bowuu) Hug
И ние имаме лагер, но Вики е автоматично изключен, заради дисциплината-понякога ми е много мъчно, че толкова упорит и сам си докарва главоболия! Cry
Все пак хубавото е, че почва да осъзнава какво се случва и след обмисляне на ситуацията заключи: "Все още не съм загубил надежда, че мога да се променя и да стана и аз по дисциплиниран и по-кротък, за по-умен..няма на къде" Joy Край на цитата!
Искам да питам има ли някъде резултати за София от матем. "Кенгуру'' и знае ли някой примерни дати за изпита за влизане в СМГ през юни?

# 377
е закъсал по народни, бални танци и из. изкуство!
Синът ти в хореографско училище ли учи?

# 378
  • у дома

Искам да питам има ли някъде резултати за София от матем. "Кенгуру'' и знае ли някой примерни дати за изпита за влизане в СМГ през юни?

Резултати от ЕК 2012 София - http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/news/2012/03/28/tablica_EK_obsto.xls

# 379
  • София

Резултати от ЕК 2012 София - http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/news/2012/03/28/tablica_EK_obsto.xls
Много, много благодаря!!!  bouquet
е закъсал по народни, бални танци и из. изкуство!
Синът ти в хореографско училище ли учи?
Не, но учи в НУКК-Национален учебен комплекс по култура- или за кратко Италиански лицей.
Там тези предмети са основни и задължителни, а той определено е математик с компютърни интереси и е време за смяна на училището! bowuu Единствено ще съжалявам ако се махне, за страхотната база, за това, че не учат на смени, а само сутрин и разбира се, че вече няма да учи италиански език и аз с него!  Mr. Green

# 380
Да побутна темичката !
Ваканцията наближава и от сега я очакваме с нетърпение.
Ще бъдем у дома и ще има ..... занимания без край ! / на РС/
Планирали ли сте ваканцията и Великденските празници ? /извън вкъщи/

# 381
  • София
Нищо не сме планирали, за съжаление, защото няма начин да се измъкна от работа. Много ми се иска да успеем да прегледаме уроците по български и ЧО, защото не е много добре по тези предмети. Единствено това съм планирала аз Simple Smile  Иначе се надявам да е навън с кучето през по-голямата част от времето, а не пред компютъра. Дано е хубаво времето

# 382
  • навсякъде
За Великден при баба и дядо  Laughing
Девойката от известно време не сяда на компа много. Вечер до тъмно с топката покрай блока  и не иска да се прибира.

# 383
Здравейте, рядко пиша, но следя темичката макар и не много редовно. От къде мога да намеря примерни тестове за матурите? Благодаря предварително Hug

# 384
  • София
Тук можеш да намериш тестовете от миналата година:http://www.minedu.government.bg/top_menu/general/assessment/

# 385
  • нейде там, където ....
Нашите са свършили учебника по "Човек и ..." общество, но може и да бъркам. Правили са самостоятелна работа, която всъщност е била матурата от предна година. После щели да правят и от другите години, така до 2011 newsm78 Така щели да правят и по другия "Човек и .." след 1-2 урока. Не очаквах такова нещо от госпожата. Съвсем други неща говореше на родителската среща. Thinking

# 386
На нас ни  е много трудно по Човек и общество. По принцип се подготвя сам, но там търси моята помощ. Но го мързи да си прочете урока, а направо иска да пише в учебната тетрадка. Всеки път повтарям, че първо трябва да научи урока, последният път повиших тон и получих бележка-4Мамо, кагота учиме по Човек и общество, ти винаги ми се караш и това ме натъжава" Sunglasses

# 387
  • навсякъде
На нас ни  е много трудно по Човек и общество. По принцип се подготвя сам, но там търси моята помощ. Но го мързи да си прочете урока, а направо иска да пише в учебната тетрадка. Всеки път повтарям, че първо трябва да научи урока, последният път повиших тон и получих бележка-4Мамо, кагота учиме по Човек и общество, ти винаги ми се караш и това ме натъжава" Sunglasses
Голям сладур  Grinning
И на нас ни е трудно по ЧО. Все пъшка когато трябва да учи. Хем да не зубри, хем няма как да научи всичките тези години. А и времето навън е така примамващо  Grinning

# 388
Много благодаря Лиани. Hug

# 389
  • Варна
В понеделник, класа на Диди е имал среща с ромския писател Тосен Рамар. Днес девойката бяга да си купи в. "Народно дело", че я имало на едната снимка- долу вдясно гледа към надписа. Е, първо купила днешния брой, пък после търча за вчерашния де.

http://www.narodnodelo.bg/news.php?news=64544

Иначе всеки ден изпълнява упражнения за гърба. Чувства се добре. Оставихме за след ваканцията посещенията в център, че да не прекъсва курса оздравителна гимнастика.

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 17:01 от kikaha1

Общи условия

Активация на акаунт