Четвърти клас- Късмет!

• 48 319
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
 Simple Smile Ох, и на мен щеше да ми е смешно ако не говореше само за това. Рови из нета и събира информация, и кръвната му група знае. Подскача като петле като я бъзикаме по темата... баща и я закача на тема комунизъм, ядрени оръжия и какво ли не обаче тя само повтаря, че те /той/ е от Южна а не от Северна Корея и там са едва ли не цветя и рози, проверила ги е. И след Париж целта и е Сеул.  Mr. Green Въобще... наистина се промени последните няколко месеца, стана докачлива, мълчалива - гадост. Наскоро говорих с приятелка по темата и тя има момче и момиче и двете сме на мнение, че с момчетата ни ни е по- лесно.
За съжаление няма с кого да играе навън. Преди излизаше много но с мъжка компания и вече не иска. Добре, че често идва едно момиче при баба си та с нея излизат. Такива работи. Tired
Сега се сетих че май е време да проверя и да я запиша за "Родни балкани", поне две седмици да има с какво да е заета навън през лятната ваканция.

# 406
Весела ваканция на Всички!

Рядко пиша при Вас, но Ви следя и затова си позволявам да се обърна с молба-погледнете темата за заплатите на учителите и драснете няколко реда, че са доста обезверени, и с право, а като не можем с друго, поне морална подкрепа да им окажем!

# 407
Момичета, моля ви, за информация за училищата и учителите , които ще поемат 1 клас - за 39, 128, 144, 20 и 107 училище. Много моля ако има родители тук на деца от тези училища да споделят за учителките и самото училище, може и на лични. Много благодаря   bouquet

# 408
  • ГОре на черешата...
Христос Воскресе!
 Здраве, мир и благополучие да има в домовете ви!

# 409
  • София
Воистина Воскресе!
Желая ви здраве, мир и любов.
Весел празник!

Последна редакция: нд, 15 апр 2012, 10:40 от Спунк

# 410
  • Варна
Воистина воскресе!

Нека бъдем здрави и с късмет!

Ние една седмица качвахме планински баири.Диди го игра фотографка- разбира се повечето снимки са на животни.  Grinning Много ѝ беше интересно на девойката в къщата- музей на Никола Вапцаров.

# 411
  • София
                     Во истина восскресе!
Ние сега се прибрахме от вилата,където бяхме само за празниците.Иначе не мръднахме никъде през ваканцията.Мъж ми го закъса с един зъб,Росен си имаше доста домашни и преговаряше по разказвателните предмети,а и пари за миткане не останаха Rolling Eyes ,но почивката си е почивка,така,че да не се оплакваме Mr. Green

# 412
  • София
Честит Великден!

Мариетка, рецептата ти за козунак е върхът  Hug Ти си го знаеш, но аз не мога да се въздържа да не я похваля публично Simple Smile След поредният неуспешен опит да омеся нещо с ръце реших да пробвам твоя вариант. Стана невероятен - конци, мирис, вкус - абе направо като истински Simple Smile Не съм и подозирала, че хлебопекарната ми е способна на такива чудеса Simple Smile

# 413
Присъединявам се към похвалата на Елл. Наистина козунакът е страхотен.

# 414
Ваканцията свърши - УРААААААА !
Радвам се,че приключи, а сега отново почва нормалното ежедневие.
Мързел,мързел, ама толкоз ?!!!!

# 415
Ваканцията свърши - УРААААААА !
Радвам се,че приключи, а сега отново почва нормалното ежедневие.
Мързел,мързел, ама толкоз ?!!!!

Нямахте ли домашни? При нас само по математика имаше 7 теста x20 задачи за решаване и проверяване от мама (+подпис), а аз си забравих калкулатора, та добре се поупражнявах...

# 416
Вчера го написа по математика, но там - таткото отговаря !
Аз съм по другите предмети ,по които нямаше нищо и съответно - лайв !

# 417
  • нейде там, където ....
При нас домашните винаги са малко, особено за ваканциите. Повечето занимания бяха измислени от мен, особено по математика  Mr. Green В неделя мисля да ходи на ВМС, ако още записват утре.

# 418
  • София
О,Росен имаше много домашни по БЕЛ и математика,отделно си преговаряше по разказвателните и не е имал ден да не учи по нещо,че даже и снощи като си подреждаше раницата изскочиха още пропуснати домашни,та писа до 22ч ooooh!

# 419
снощи като си подреждаше раницата изскочиха още пропуснати домашни,та писа до 22ч ooooh!
Как ми е познато това  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт